To be trusted is a greater compliment than to be loved

Body
Trevor staarde emotieloos naar het plafond terwijl hij Ivy en Ryan af en toe zachtjes hoorde praten of hoorde bewegen. 'We wilden net gaan slapen, toch Ryan?' hoorde hij Ivy zeggen, waarschijnlijk als verantwoording. Hij liet even een kleine lach uit zijn mond komen. Hij wist dat Ryan echt niet alleen naast haar wilde slapen, die had waarschijnlijk veel meer van deze nacht verwacht. Sucks to be him.
      Na een tijdje in stilte naar het plafond gestaard te hebben hoorde Trevor Ivy het bed uit stappen en stond ze voor hij het wist naast hem. 'Wat doen we met hem?' fluisterde ze waardoor er een brede grijns op Trevor zijn gezicht verscheen. Hij draaide zich naar haar toe en leunde op zijn arm waarmee hij op zijn kussen leunde. 'Wat? Ben je hem nu al zat?' vroeg Trevor zogenaamd verbaasd terwijl hij zichzelf enorm amuseerde met deze situatie. Hij liet zijn verbaasde act tevens zakken toen hij merkte dat Ivy hem geïnteresseerd bekeek en even op haar lip beet. 'Als je het wilt, is Ryan verleden tijd.' rolde er over haar lippen heen waardoor Trevor zijn ogen even samenkneep. Waardoor had ze zich bedacht? Hij had verwacht dat ze al een heel plan had gemaakt waar Ryan in van pas zou komen. Misschien was ze toch niet zo onbreekbaar als hij dacht. Ze kon dan wel een leidster in hart en nieren zijn maar hij besefte zich maar al te goed dat ze onder die hele act ook gewoon een normale dame was die graag iemand wilde vertrouwen. Hij maakte ooit deel uit van haar bende buiten de gevangenis en dus was hij de enige die ze hierbinnen misschien wel kon vertrouwen.
      'Oh en of ik dat wil' antwoordde hij met een brede glimlach terwijl hij zich vooroverboog en haar naast hem op het stapelbed tilde. Hij bekeek haar even en was zich maar al te bewust dat hij zijn ogen niet van haar af kon halen. Ze was zo ongelofelijk mooi en niet te vergeten sexy. Met zijn rechterhand voog hij een lok uit haar gezicht en zette hij die vast achter haar oor. Hij glimlachte even. 'Een betere vraag zou zijn wat ik nou met jou moet' zuchtte hij even terwijl hij met zijn vingers langs haar gezicht streelde.
      Hij voelde hoe hij in een tweestrijd terecht was gekomen. Hij wilde niemand dicht bij hem laten komen. Hij wilde om niemand geven hierbinnen maar hij wist dat als hij met Ivy zou gaan samenwerken dit het geval zou zijn. Hij zou om haar gaan geven. Hij schudde even lachend met zijn hoofd. 'Fuck' mompelde hij zachtjes. 'Verleiding is zeker je sterkste punt' voegde hij eraan toe terwijl hij even op zijn lip beet en zijn vingers langs haar kin en hals naar haar borsten liet glijden. Hij probeerde zich in te houden maar kon het niet. Het was al zo lang geleden dat hij iemand zo aantrekkelijk vond en opgewonden raakte. Hij pakte dan ook Ivy haar hoofd vast en drukte zijn lippen op die van haar. Hij ging met zijn hand door haar haren en beet af en toe zachtjes op haar lippen. Fuck, wat was ze lekker. Hij liet zijn ene hand van haar borsten af glijden en pakte nu met zijn handen beide kanten van haar middel vast waardoor hij haar bovenop hem trok.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen