Oh boy, what are you waiting for?

outfit
            De grijns die op Trevor's gezicht verscheen nadat ze hem gevraagd had wat ze met Ryan aanmoesten, werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat er ook een lichte grijns op Ivy's gezicht verscheen.
      'Wat? Ben je hem nu al zat?' Trevor's woorden zorgden ervoor dat de grijns op Ivy's gezicht nog groter werd. 'Oh, Trevor, er zijn maar heel weinig mannen die mijn aandacht en interesse voor een lange tijd vast weten te houden zonder dat ik verveeld raak' antwoordde ze uitdagend.
      'Oh en of ik dat wil' Trevor's woorden zorgden ervoor dat Ivy grijnzend haar wenkbrauw op trok. Ze wilde hem plagend vragen wat hij dan wilde doen, maar kreeg daar de kans niet voor. Voor ze het zelf goed en wel door had, had hij haar namelijk al opgetild en lag ze naast hem op het bovenbed. Ze zag hoe zijn ogen over haar lichaam gingen en voelde hoe hij een lok uit haar gezicht voog en achter haar oor vastzette, iets wat zeker goed voelde. Hoewel ze dit zeker niet wilde, merkte ze dat ze langzaam maar zeker iets voor deze jongen hier voor haar begon te voelen.
      'Een betere vraag zou zijn wat ik nou met jou moet' Opnieuw verscheen er een kleine grijns op Ivy's gezicht. 'Oh, volgens mij is dat een vraag waar je allang een antwoord op hebt gevonden' antwoordde ze plagend, terwijl ze met haar hand door zijn haren heen ging.
      'Fuck. Verleiding is zeker je sterkste punt.' Trevor's gemompel zorgde ervoor dat Ivy in de lach schoot, iets wat echter gelijk stopte toen ze voelde hoe zijn vingers naar haar borsten gleden. 'Daar waren we toch al achter? Hoe had ik anders zo snel al jouw aandacht moeten krijgen?' Hoewel de woorden plagend over Ivy's lippen rolden, was er ook zeker een tint van verlangen en genot in haar stem te horen. Ze vond Trevor geweldig en had het idee dat hij heel goed wist waar hij mee bezig was.
      Voor een seconde verscheen er weer een grijns op Ivy's gezicht toen Trevor haar hoofd vast pakte en zijn lippen op die van haar drukte, maar al snel zoende ze gewillig mee. De manier waarop hij af en toe zachtjes op haar lippen beet maakte haar gek van verlangen en zorgde ervoor dat ze haar hand stevig in zijn haren zette om een kreun te onderdrukken. God, wat was hij lekker.
      Ivy voelde hoe zijn hand van haar borsten af gleed en hoe hij haar middel vast pakte, waarna hij haar bovenop hem trok. Iets wat ervoor zorgde dat ze met haar vrouwelijkheid bovenop zijn mannelijkheid kwam te liggen en er een luide kreun over haar lippen rolde. Ze had zo'n zin in hem en kon niet wachten om haar in haar te voelen, maar tegelijkertijd was de verleiding om hem te plagen te groot.
      Grijzend zette ze haar benen dan ook aan weerszijde van zijn lichaam en legde ze haar handen op zijn borsten, waarna ze haar bovenlichaam omhoog drukte en haar vrouwelijkheid nog dieper tegen zijn mannelijkheid aan drukte. Even bleef ze zo zitten, maar al snel pakte ze plagend zijn handen vast en boog ze naar voren, waardoor ze weer bovenop hem lag, maar dit keer hield ze zijn handen boven zijn hoofd. Voor een seconde keek ze hem grijnzend, uitdagend, aan, maar al snel drukte ze haar lippen weer op de zijne. Uitdagend beet ze op zijn lip en zuigde ze het bloed weg, maar al snel verlieten haar lippen de zijne en ging ze met haar mond meer naar beneden, via zijn wang, nek en schouder naar zijn borst, waar ze eerst plagend in beet om deze vervolgens met haar mond te verwennen. Terwijl ze zijn handen iets naar beneden plaatste, zodat ze meer ruimte had, vervolgde ze likkend en kussend de weg naar zijn boxer. Daar aangekomen liet ze zijn handen echter los, waarna ze haar armen in zijn nek legde en hun lichamen zo draaide dat ze nu onder hem lag. Ze sloeg haar armen om zijn nek, ging met haar handen weer door zijn haar heen, en sloeg haar benen opnieuw om zijn middel, waardoor haar vrouwelijkheid weer tegen zijn mannelijkheid kwam te liggen, waarna ze hem uitdagend aankeek. 'Your turn' fluisterde ze plagend.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen