To be trusted is a greater compliment than to be loved

Body
Er ontsnapte een kreun van genot uit Trevor zijn mond terwijl Ivy haar vrouwelijkheid stevig tegen zijn mannelijkheid aan drukte. Met een brede grijns liet hij Ivy even het voortouw nemen en werden zijn armen boven zijn hoofd gehouden. Hij sloot zijn ogen en kreunde nog eens toen hij de volle lippen van Ivy op die van hem gedrukt voelde. Ze begon hem wat ruwer te zoenen en hij voelde hoe zijn lip een klein beetje begon te bloeden. Hij was absoluut een fan van wat ruigere seks en voelde hoe hij hierdoor hard werd. Terwijl Ivy zijn handen nog steeds boven zijn hoofd hield gleden haar lippen steeds meer naar zijn mannelijkheid toe. Haar lippen raakte zijn nek, schouder en borst aan en Trevor had zich volledig overgegeven aan de blondine en kon niets meer behalve puur genieten. Hij voelde hoe hij nog harder werd naar mate de blondine dichter bij zijn mannelijkheid kwam en bevrijdde zijn handen waarna hij met zijn rechterhand Ivy haar hoofd vastpakte terwijl hij zijn ogen sloot van genot en er een zachte kreun zijn lippen verliet.
      Hij opende zijn ogen weer toen Ivy hun lichamen omdraaide en keek haar met een brede glimlach aan. 'Your turn' zei ze uitdagend waardoor Trevor zachtjes moest lachen. 'Hmh, wat ben jij een ongelofelijke tease' mompelde Trevor zacht terwijl hij zichzelf naar beneden liet zakken tot hij op de hoogte van haar vrouwelijkheid was. Hij streelde met zijn vingers langs de binnenkant van haar dijbenen en greep met zijn tanden Ivy haar zwarte slipje vast die hij behendig naar beneden trok.
      Met een brede glimlach keek hij even omhoog naar de dame waarna hij haar daar beneden begon te verwennen. Trevor duwde zichzelf na een tijdje weer omhoog en begon hij Ivy zuigzoenen in haar nek te geven terwijl hij met zijn vingers in haar vrouwelijkheid gleed. Hij ging met zijn lippen van haar nek af en begon aan haar oorlel te zuigen.
      Met een brede grijns trok hij zijn boxer naar beneden en pakte hij met een hand haar middel vast terwijl hij zijn mannelijkheid in haar duwde. Terwijl hij bezig was legde hij zijn hoofd in Ivy haar nek neer en kreunde zachtjes en steeds wat harder naar mate hij het tempo opvoerde in haar oor.
      Wat was deze meid toch verdomd lekker en wat was hij opgewonden. Hij had het gevoel dat hij de hele nacht hiermee door kon gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen