Voor de derde avond op rij koelde het eten af. Het getik van het zilveren bestek tegen het porseleinen bord was het enige geluid wat de stilte doorbrak. De geur van de gebraden gans verloor zijn intensiteit, net als de twee kaarsen die smolten tot er slechts stompjes overbleven.
      Dat wat een romantisch diner had moeten worden, werd uiteindelijk een verbitterd avondmaal.
      De bitterheid had ook invloed op zijn smaakpapillen. Het had voortreffelijk moeten smaken, maar de eenzaamheid nestelde zich in zijn maag als een kloppende zweer. Het was niet zo dat hij de afgelopen maanden wél gezelschap had gehad tijdens het eten, maar toen was hij ook niet op gezelschap berekend geweest.
      Nu wel.
      Ze had gezegd dat ze naar huis kwam, direct na de begrafenis.
      En hij had haar op haar woord vertrouwd. Waarom ook niet? Eerlijkheid was altijd een prioriteit geweest binnen hun relatie. In ieder geval van zijn kant.
      Maar er waren twee dagen verstreken sinds de begrafenis. De eerste avond gaf hij haar het voordeel van de twijfel, en de tweede dag neigde hij dat ook te doen.
      Nu zag hij in dat ze niet zou komen.
      En hij had het nog wel beschaafd gehouden. Hij had voor de man gekozen met wie hij een rekening te vereffenen had, iemand die hem persoonlijk kwaad had gedaan. In plaats daarvan had hij ook voor haar exotische liefje kunnen kiezen. Maar nee, hij wilde niet toegeven aan iets wat zo banaal was als jaloezie. Als ze zo doorging, liet ze hem echter geen keuze.
      Maddox nam een slok van de rode wijn en veegde zijn mond af met een wit servet. Daarna schoof hij zijn stoel naar achteren en wierp een blik op de klok. Half negen .
      Er was nog een kans dat ze laat was.

Om elf uur zag Maddox in dat ze vandaag niet meer zou komen. Onrust wervelde door zijn lijf. Wat wilde ze nu? Dat hij het hele clubhuis opblies? Dat hij zijn mannen Charming liet bestormen? Aandachttrekkerij was nooit zijn bedoeling geweest. Hij wilde geen heisa maken. Hij had geprobeerd dit netjes en professioneel op te lossen en ja, inmiddels begon hij zijn geduld te verliezen. Hij begon genoeg te krijgen van dit spelletje. Hij wilde haar gewoon hier hebben, haar broeiende huid onder zijn lippen voelen en haar om zich heen voelen.
      Al die tijd was hij haar trouw gebleven, ook al wist hij dat zij dat niet had gedaan. Hij wist dat andere vrouwen hem toch alleen maar zouden tegenvallen. Hij wilde haar, alleen haar. Dat was altijd al zo geweest en dat verlangen zou altijd blijven. Het was een verlangen dat sterker werd met de dag, dat zijn hoofd deed gonzen en zijn aandacht wegtrok van zijn werk. Het was kwellend, moordend, en tegelijkertijd vond hij dat heerlijk. De grip die ze op hem had was onnatuurlijk, alsof zijn hart alleen voor haar klopte.
      En daarom zou hij haar nooit opgeven.
      Nooit.
      Het was tijd om haar weer een beetje meer in zijn richting te duwen. Hij ging achter zijn laptop zitten, zocht op Google het e-mailadres op van de garage waar ze zich verschool en zond er een mailtje naartoe met een printscreen van het appje dat ze hem had gestuurd. De foto van haar vriend, vlak nadat ze hem door zijn hoofd had geschoten. Zijn vingers zweefden even over het toetsenbord, voor hij typte: Bieden jullie altijd onderdak aan moordenaars? Ik kan jullie wel een hint geven over de volgende op wie ze haar vizier zal richten? 😉
      Met een grijns drukte hij op ‘verzenden’. Haar telefoonnummer boven de verzonden foto zou toch wel genoeg zijn om hen te laten beseffen dat zij degene was die hun maatje had gedood?

Reacties (4)

 • Trager

  Jammer Maddox, deze had ik allang verwacht(puh)

  2 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Omg wat hou ik van dit hoofdstuk echt heel goed geschreven en leest ook zo gijn weg misschien komt het omdat bad boys zo leuk zijn:P

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ugh, wat een klootzak. Om de een of andere reden had ik op een moment nog een soort van médelijden met hem, maar hij is echt een klootzak. Ik vraag me echt af wat er nu gaat gebeuren.

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woooooooooooot no way!!!!!hé did not Just do that!
  Oww k zit op me werk maar wil 't uitschreeuwen... Ow gosh!! Verder!!!! My god schrijf jij goed zeg! X

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen