We vonden al snel een ritme terwijl ik met mijn rug tegen de muur leunde. Ik bewoog mijn heupen terwijl hij steeds opnieuw bleef stoten. Hij hijgde en ik kreunde bij elke stoot dat hij dieper bij me binnendrong. Zijn handen kneden mijn billen. Hij verhoogde opnieuw het tempo toen hij kreunend zijn hoofd in me nek legde. Ik kreunde luider en ik voelde de spanning in me opbouwen bij het gevoel dat hij me diep nam. Toen hij kreunend tot zijn hoogtepunt kwam duurde het niet lang tot de spanning binnen in me ontplofte en ik kreunde luid. Mijn hoektanden waren door de lust langer geworden en mijn ogen waren er door van kleur verandert.
Hij zette me voorzichtig op de grond toen die me een kusje op me voorhoofd gaf. Mijn string lag ondertussen vergeten op de grond toen hij zijn broek weer ophees. Ik glimlachte mijn hoektanden bloot en toen ik de schrik van Alejandro in zijn ogen zag weerspiegeld voelde ik een nieuwe lust in me branden. De lust naar bloed. Mijn keel branden, mijn binnenste branden en ik wilde hem gewoon bijten. De jongen keek me met grote ogen aan terwijl hij nadacht hoe te vluchten.
“Blijf staan en niet schreeuwen.” mompelde ik in het Spaans.
De jongen zijn puppillen werden iets kleiner en hij bleef me verschrikt aankijken zonder zich te bewegen.
“Dit gaat maar even pijn doen.” Fluisterde ik in zijn oor toen ik iets dichter bij hem ging staan. Ik zetten mijn tanden in zijn halsslagader en dronk. De exotische specifieke smaak van Spaans bloed gleed door mijn brandende keel. Hij smaakte net als de seks trouwens, heerlijk. En ik dronk gulzig. Het bloed liep langs mijn mond naar mijn hals en het zou vieze vlekken geven op mijn jurkje. Maar het kon me allemaal even niet schelen.
Toen ik niet meer kon drinken omdat ik anders Alejandro zou vermoorden likte ik over de bijt die ik had veroorzaakt. Het zou dankzij mijn speeksel snel dichtgaan en hij zou morgen alleen een beetje slapjes zijn en wat koppijn hebben van de drank. Kortom hij zou het wel overleven. Ik keek de jongen even diep in zijn ogen.
“Dit is niet gebeurt je zult van na de seks niets meer herinneren, je weet niet hoe ik weg ben gegaan en hoe jij hier achter bent gelaten. Over 5 minuten ga je terug naar binnen. Terug naar je vrienden. En je vergeet dit.” Mijn Spaans vloeide als zijn bloed net over mijn lippen.
Ik draaide me om en liep de steeg dieper in, weg van de discotheek terug naar mijn appartement. De nacht was nog lang niet om maar ik kon niet met een bloed bevlekte jurk rond blijven lopen.
Ik liep met vlugge passen door de steeg, toen ik opnieuw rumoer aan de andere kant van de steeg hoorde. Het was te druk op straat om onopvallend terug naar mijn appartement te komen.
Ik overwoog mijn andere opties, over daken of nieuwe kleding stelen toen mijn gedachte voor de zoveelste maal in dagen verstoord werd. Voetstappen die richting het uiteinden van de steeg kwamen waar ik me nog geen paar meter vandaan van bevond.

Mijn hersens maakte overuren, ik zou niet snel genoeg kunnen vluchten en mijn jurk was een chaos. De voetstappen bleven dichterbij komen. En het enige wat ik kon bedenken was me tegen de muur naar beneden te laten glijden en me zo klein mogelijk maken. In de hoop dat de voetstappen gewoon door zouden lopen en dachten dat ik dronken was.
Dat zou de beste optie voor mij en mijn belager zijn want ik laat me niet zomaar het een en ander gebeuren.
Uiteindelijk deed ik wat me het beste leek en liet me tegen de muur naar beneden zakken, ik sloeg mijn armen over mijn benen heen die ik zo dicht mogelijk tegen me borst aan drukte en liet mijn voorhoofd rusten op mijn knieën.
Toen ik goed luisterde hoorde ik de verschillende voetstappen. De alcohol die ik zelf gedronken had met het bloed van de Spanjaard die nog meer alcohol op had werd ik ook een tikje licht in me hoofd. Zelfs nu ik op de grond zat leek de wereld te deinen als een zeilboot op de zee.
Volgens mij had die kerel iets anders genomen dan alleen alcohol.
De voetstappen liepen nu de steeg in en ik kon ze horen praten. Ze praten Nederlands, net als vele andere jongen in het dorp deden. Mijn hoofd lag nog steeds op mijn knieën toen ik een geur opmerkte die ik al dagen in mijn hoofd had. De geur die me tot waanzin had gedreven vanochtend en die de oorzaak was geweest van mijn dronkenschap nu.
Ik vroeg me af of de jongens aandacht zouden besteden aan een blonde bos krullen en een meisje dat tegen de muur aan zat. Maar voordat ik die gedachte goed en wel had geanalyseerd voelde ik zijn aanwezigheid voor me. Ik had me niet geconcentreerd op wat er gezegd werd opdat ik nadat ik zijn geur had opgepikt ik elke vezel in mijn lichaam nodig had om me in te houden al nog mijn kaken in zijn slagader te planten. Ondanks dat ik net gedronken had, misschien juist omdat ik net bloed gedronken had van een jongen die al veel te veel alcohol had binnen gehad en misschien zelfs andere verdovende middelen. Zorgde ervoor dat mijn wilskracht steentje voor steentje afbrokkelde. Hij moest niet te lang blijven want ik zal hem echt bijten.

Reacties (1)

  • Luckey

    oh boy

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen