||Yinxy's Suite|Troonzaal||||Marcus Volturi.

Caius die niets voor Yinxy leek te voelen, ratelde, schreeuwde en vervloekte de meest verschrikkelijkste bewoordingen naar het jonge rillende menselijke meisje. Tranen rolde over haar wangen en beschermend probeerde ze met een hand haar gewonde bebloede schouder te beschermen.
Het gesnik en gesnotter weergalmde door de troonzaal, waarbij ik mijn hoofd draaide naar Jane, ze ving als gelijk mijn blik op en wist gelijk wat ik als Master van haar verwachtte, ze schoot zo snel als een pijl af op het menselijke breekbare meisje. Waarop het meisje van schrik naar achter springt en haar beschermende hand die eerst op haar schouder had gelegen naast haar lichaam liet bungelen. Met een klap ze op de marmeren tegels belandde.
Direct was de sterke geur van bloed dat vrij kwam te ruiken.
Jane die wist wat ik van haar gevraagd had, beoefende haar gift uit op het menselijke schepsel dat zich nu in verschillende bochten en gaten probeerde te wurmen om de pijn die ze voelde maar te ontsnappen. Waar geen ontsnappen aan was, het was geestelijk, en iets wat je hersenen speelt wordt niet zo makkelijk opzij geschoven.
Aro, die het blijkbaar genoeg vond stak zijn hand op.
Jane stopte met tegenzin haar gift en voegde zich weer aan de zijde van haar tweelingbroer.
Happend naar lucht, krabbelde het meisje schichtig recht "je hebt je taak verwaarloosd, bent een pain in the ass voor je meesteres, brutaal en ongemanierd" sprak Aro, rustig, listig wetende dat aan zijn woorden meer daden zaten dan de meeste zouden verwachten. "Als je leven je zo dierbaar is, zo geliefd waarom speel je er dan mee alsof het van lappen is gemaakt, voor ons één verkeerde beweging en het is gedaan met je" sprak Aro, gewillig.
"Het is om te water tanden" was Caius die zijn zin ertussen door plantte.
"Ongehoord om het te laten leven" snauwde de man.
"Wellicht" sprak ik, passief ongeïnteresseerd, wetende dat haar leven voorbij was, dat haar laatste seconden zijn geslagen.
"Alstublieft, ik zal doen wat gevraagd wordt" snifte het menselijke zakbloed.
"Als u zal doen wat uw gevraagd wordt waarom staat u dan hier?" snauwde Aro, zijn wenkbrauwen in een boze denkrimpel plaatsend, "nou" snauwde Caius erachteraan, omdat het voor de man te lang leek te duren. "Nee inderdaad, daar kan u niet op antwoorden, omdat u niet zal volgen, zich zal gedragen, u bent daar niet toe instaat" snauwde Aro, zijn hoofd schuddend. "We kunnen dit niet ongeoorloofd laten, u zal gestraft worden" knikte de man.
"Alec, haal Siguard hij kan zijn lunch nuttigen" was mijn stille bewoording.
De jongeheer knikte, gaf het menselijke meisje een set zodat ze uit de weg was en verdween door de dikke houten deuren.
"Jane, breng vervangende bloeddonor 1 naar de suite van Yinxy en maak haar duidelijk dat ze speelt met haar leven als ze ongehoorzaam is, wil geen tweede oorlog" sprak ik zuchtend. Als een speer schoot ze door de zaal en verdween richting de cellen beneden in de diepste donkerste krochten van het kasteel.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen