Foto bij Proloog

Regendruppels gleden over de ramen naar beneden en lieten sporen achter. De bomen van het bos achter het verlaten huis waren nog maar net zichtbaar. Het stortte buiten en de donkere lucht leek te zeggen dat het de komende tijd nog niet op zou houden.
De jongen die de regen probeerde te ontwijken vloekte, hij liep op blote voeten en een spijkerbroek met afgescheurde pijpen. Hij had geen shirt aan waardoor zijn sixpack duidelijk zichtbaar was net als zijn biceps.
Hij vloekte toen hij poogde de gammele voordeur open te trekken. Hij klemde en met een luide kraak gaf het hout zich gewonnen aan de jongen.
Hij haalde zijn hand door zijn te lange blonde haren en zijn blauwe ogen zochten de ruimte af, hij had er weer een puinhoop van gemaakt. Hij had eerder moeten veranderen, maar hij had het uitgesteld tot het laatste moment. Zijn lichaam had geprotesteerd en hij had zich zelf niet onder controle gehad. Het was een totale chaos. Hij probeerde de toch al verouderde meubilair weer op zijn plek te krijgen en hij zetten een houten keukenstoel die ooit aan een eettafel had gestaan rechtop. Hij moest hier echt mee opgaan houden. En een ritme gaan vinden voor zijn uitspattingen anders werd kon het hem toch nog in lastige situaties terecht laten komen.
Hij zetten de keukentafel die om lag weer op vier poten, zetten de stoelen er tegen aan. Hij ging met een zucht zitten en zetten zijn ellebogen op tafel en leunde met zijn gezicht op zijn handen. Zijn lichaam deed pijn en hij was vermoeid. Hij moest hier beter in worden want hij ging het zo niet overleven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen