Zoals je al aan de titel kunt zien, is dit geen hoofdstuk.
Ik heb na een tijdje denken besloten te stoppen met het schrijven van dit verhaal. Ik laat het wel online staan, maar zet het gepauzeerd (omdat ik ontzettend graag het een keer wil herschrijven of afmaken).
Ik was begonnen met het geweldige idee om een verhaal over het circus te schrijven, maar was door mijn enthousiasme veel te gehaast begonnen en had het verhaal nog niet goed genoeg doorgedacht. De situatie was vaag en onorigineel, alleen omdat ik zo graag een verhaal over het circus wilde schrijven maar eigenlijk geen uniek plot had. Als het ergens nog een of andere geweldige plottwist of een slim ontsnappingsplan had gehad, had het nog best een geslaagd verhaal kunnen zijn. Maar met wat ik nu heb was het gedoemd te mislukken.
Dus ehh.. rip Circus Boy I guessxD
Wie weet ga ik er binnenkort mee door als ik meer inspiratie heb of een geheel nieuw idee.

Als je graag meer details wilt weten over hoe ik bedacht had dat dit verhaal zou eindigen kun je me een privé bericht sturen en zal ik het proberen uit te leggen. (Wens me succes lol)
Ik hoop vooral dat ik snel aan mijn volgende verhaal kan beginnen, en dat dat wel een succes wordt! Het zal weliswaar niet over het circus gaan, maar valt wel een beetje in dezelfde categorie van misdaad.

Reacties (3)

 • IrisThePiris

  Ahw nooo..! Ik vond het oprecht een goed verhaal. Ik kan ook begrijpen waarom je stopt, maar hopelijk ga je er wel eens mee verder!

  1 jaar geleden
 • AMuppetOfAWoman

  Spijtig, maar ik begrijp jouw situatie wel! Ik heb het verhaal desondanks met veel plezier gelezen. Dankjewel voor het schrijven. Hopelijk tot een volgend verhaal :')

  1 jaar geleden
 • aarsvogel

  Jammer, maar begrijpelijk. Ik vond het wel een goed verhaal (voor zover ik het heb gelezen dan hehe😁)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here