To be trusted is a greater compliment than to be loved


Er verscheen een grijns op het blauwe gezicht van Trevor toen hij zag dat Ivy hem en de twee bewakers kalm achtervolgde. Ze had haar game face on en hij wist dat het geregeld zou worden. Toen hij uiteindelijk het kleine muffe kantoortje in gesleurd werd hield hij daarom ook zijn mond en wachtte hij tot Ivy binnen zou komen. Dit gebeurde al snel. Ze keek even lief uit haar ogen, knipperde wat met haar wimpers en voor hij het wist was Trevor uit de problemen gehaald. Het werd zelfs nog mooier. Ze werden naar het oude kuuroord gestuurd. In welke wereld was hij beland? Beloond worden nadat je had gevochten? Hier kon hij zeker aan gaan wennen.
      Geblinddoekt stapte Trevor en Ivy een grote bus in en werden ze naar het zogenaamd oude kuuroord gebracht. De weg erheen waren ze allebei behoorlijk stil. Trevor zat vooral na te denken wat hij kon verwachten. Het zou vast niet veel voor stellen. Misschien een bad en wat douches, wat op zich al een hele luxe was.
      Toen ze daar aan kwamen stond hij versteld. Het was zoveel meer dan hij had verwacht. Ze stonden recht voor een prachtige grot met helder warm water waar de damp van af kwam. 'Zo wil ik wel vaker samen met jou gestraft worden' Trevor zijn ogen begonnen te schitteren. Hij voelde zich net een kind in een groot speelparadijs. Hij had zich van te voren niet kunnen inbeelden hoe erg hij deze luxe miste. 'Ongelofelijk' was het enige wat er zachtjes uit zijn mond te krijgen was.
      'Mmm... vijf uur...' rolde er uitdagend tussen Ivy haar lippen vandaan. Zijn ogen werden wat groter toen ze sexy haar kleding uit begon te trekken. Hij had zoveel om naar te kijken. De grot, Ivy haar sexy lichaam. Zijn ogen waren overuren aan het maken. Ik weet wel hoe ik die vijf uur door wil brengen' zei ze prikkelend terwijl ze zijn kleding uit begon te trekken tot ze allebei naakt waren. Hij voelde hoe ze haar lippen op die van hem drukte. 'Samen met jou, we hebben namelijk nog heel veel te bespreken.' Hij knikte. Ze hadden inderdaad nog erg veel te bespreken want ook al had Ivy hem gered, hij was niet erg tevreden met hoe alles deze ochtend was verlopen. Ze liepen het water in, wat heerlijk aanvoelde en gingen op een verhoging langs de rand van het zwembad zitten. Ivy kwam bovenop hem zitten en er ging een trilling van genot door zijn lichaam. Focus Trev, je moet je richten op de zaken niet op het genot.. ging er door zijn hoofd heen. Hij moest zich concentreren, ook al ging dat erg lastig met zo een prachtige verschijning die naakt bovenop je ging zitten.
      'Lieve, lieve Trevor...' humde ze zoetjes waardoor Trevor even fronste. Hij was niet gewend om op zo een intieme manier te beginnen over zaken. Eerlijk gezegd was hij überhaupt niet gewend aan deze situatie. 'ik wil alles met je delen, echt alles, en helemaal niks zonder je doen. Maar dat ik alles met jou wil doen, betekent niet dat ik je hele bende erbij hoef te hebben.' vervolgde ze haarzelf op een even lieve toon waarna ze alles van die ochtend begon te vertellen. Trevor knikte en luisterde aandachtig. Hij was blij om alles te kunnen horen en stond versteld over hoe gemakkelijk Ivy de mannen om haar vinger had gewonden. Toch zat het hem niet helemaal lekker. Hij moest zijn trots op zij gaan zetten als dit plan wilde lukken. Hij kon niet jaloers zijn. 'Ongelofelijk, hoe simpel dat allemaal eigenlijk is gegaan' zei hij met een glimlach terwijl hij een lok uit Ivy haar gezicht haalde en achter haar oor pinde.
      'Iv, nog een ding. Ik snap dat je alles met mij wilt delen en alleen met mij maar mijn bende hoort er nou eenmaal bij.. We doen dit niet alleen voor ons maar ook voor hun. Ik wil niet dat we dat vergeten. Sommige dingen hoeven ze inderdaad niet te weten maar in sommige gevallen moeten sommige van mijn grotere jongens de info wel weten. Dan kunnen zij daar rekening mee houden' ging hij serieus verder.
      Hij wilde dat alles zo soepel mogelijk zou lopen en het was handig om wat meer mensen op de hoogte te stellen van sommige situaties. Hij hoefde al zijn vertrouwen dan niet op 1 persoon te vestigen. Het was niet dat hij Ivy niet vertrouwde. Dit deed hij absoluut wel maar ze moesten oppassen dat ze niet te snel gingen.
      'Nog een ander ding.. Hoe kan het dat een dame met zoveel talent als jou in deze wereld terecht is gekomen?' vroeg hij zachtjes terwijl hij met zijn hand over haar gezicht streelde. Het was echt een mysterie voor hem hoe Ivy in deze wereld terecht was gekomen. Ze had het talent om iedereen naar haar te laten luisteren! Hoezo was dat pas in de criminele wereld van pas gekomen? Hij wilde haar graag wat persoonlijker leren kennen. Een persoonlijke band zou erg van pas komen hierbinnen. Door persoonlijke banden was Trevor niet gek geworden hierbinnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen