Het is een beetje een lang hoofdstuk geworden en bevat wederom smut, dus ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. Het hoort nu eenmaal bij hen. :')

Dana wreef haar schouderbladen tegen hem aan terwijl ze met de muziek mee wiegde. Een hand lag op haar bovenbuik, met de ander hield hij de hare vast. Ze hadden vaker samen gedanst in het clubhuis, maar nooit op Latijns-Amerikaanse muziek, dat een stuk sensueler was dan de rocknummers waar ze normaal gesproken naar luisterden. Ze keek even over haar schouder omhoog. Zijn glimlach was goud waard. Zoals elke keer dat ze die zag, leek haar hart even te haperen. Het zou haar niet verbazen als dat nog eens haar dood werd.
      Hij draaide haar anderhalve cirkel, totdat ze met haar gezicht naar hem toe stond.
      Ze sloeg haar armen om zijn nek. ‘Nou, jouw heupen zijn best soepel voor zo’n bad ass biker.’ Ze vroeg zich af of hij eerder zo had gedanst. Ze zag het zijn broeders hem nog niet nadoen.
      ‘Toch mijn Puerto Ricaanse roots,’ grijnsde hij.
      ‘Blijkbaar. Juan Carlos,’ vervolgde ze met een grijnsje, zijn naam zo Spaans mogelijk uitsprekend. Een donkere, wellustige gloed dook op in zijn ogen, al zou het ook de weerspiegeling van haar eigen blik kunnen zijn. Opnieuw draaide hij haar een halve slag, en hij trok haar daarna weer met haar rug naar zich toe. Zijn hand lag nu iets lager op haar onderbuik, de toppen van zijn vingers ter hoogte van haar schaamstreek, nog net niet zo laag dat anderen het storend zouden vinden.
      Dana voelde hoe het verlangen naar hem door haar heen stuwde, al helemaal toen zijn middel langs haar achterwerk schuurde en zijn lippen een spoor van kussen drukten van haar schouder tot haar nek.
      ‘Je bent zo sexy,’ fluisterde hij in haar oor. ‘Ik ben ook wel gek dat ik je meeneem naar een tent waar zo veel anderen zijn.’
      Haar hand gleed over die van hem en ze duwde hem een klein stukje naar beneden. ‘Dat is juist opwindend.’
      Het was waar. Het veroorzaakte een zekere spanning, alsof ze iets stiekems deden, zoekend naar de uiterste grenzen van wat gepast was. Maar nu ze allebei al wat drankjes achterovergeslagen hadden, verschoven die grenzen meer en meer.
      ‘Opwindend? Ik weet niet hoelang ik me nog in de hand kan houden.’
      Ze grinnikte zachtjes. ‘Moet ik je dan maar in mijn hand houden?’
      Waarschuwend beet hij in haar nek. Ze giechelde. ‘Ik ben volgens mij nu al aangeschoten. Het is vast de warmte.’
      ‘Of er zit hier meer alcohol in de mixdrankjes. Misschien moeten we er nog eentje proeven.’
      Dana wreef zich nog wat dichter langs hem heen, zijn erectie duwde tegen haar billen. ‘Je hebt even pauze nodig, bedoel je?’
      Ze voelde hoe Juice zwaar tegen haar huid ademde. ‘Fuck Dana, ik meen het. Je bent zo fucking lekker. Je hoeft me amper aan te raken of ik kan er alleen maar aan denken hoe het voelt om bij je naar binnen te gaan. I love you so fucking much.’
      De haartjes op haar armen gingen overeind staan bij het horen van zijn hese stem. Ze had hem nog nooit aangeschoten meegemaakt, aangezien ze vanwege Maddox altijd op hun hoede hadden moeten zijn. Het was duidelijk dat fucking op dat moment zijn favoriete woord was – en zo te horen ook zijn favoriete bezigheid. Ze grinnikte erom.
      ‘Nou dan toch maar een drankje om af te koelen. Hoewel ik best in ben voor seks op nieuwe plaatsen, zijn de wc’s me hier toch echt te ranzig.’
      Ze stak haar tong haar hem uit toen ze zijn verongelijkte gezicht zag. Het was geen teleurstelling wist ze, maar eerder verontwaardiging vanwege de suggestie dat hij zoiets van haar zou verlangen.

Ze bleven nog een tijdje in de club hangen, dansend en zoenend en drinkend, totdat ze allebei naar frisse lucht snakten en besloten een strandwandeling te maken. Dana had haar arm door die van Juice heen gestoken omdat hij niet meer helemaal recht kon lopen, al liet ze hem in de waan dat zij degene was die daar moeite mee had.
      En misschien was dat ook wel zo.
      ‘Ik heb best zin een duik,’ zei ze na een tijdje.
      ‘Naakt?’
      Ze grinnikte om zijn opengesperde ogen en verwachtingsvolle grijns. Hij zag eruit als een klein kind dat niet wist of hij moest geloven dat hij zojuist hetgeen dat bovenaan zijn verjaardagslijst stond had gekregen. Ze sloeg haar armen om zijn nek drukte zich tegen hem aan. ‘Ja, Juice. Naakt…’ Ze wiebelde met haar wenkbrauwen.
      Het was al een tijdje geleden dat ze andere voorbijgangers hadden gezien en het kon haar toch niet zoveel schelen als er anderen waren. Het was donker, ze kende hier niemand en met Juice bij haar zou niemand haar lastigvallen.
      ‘Godzijdank,’ mompelde hij. ‘Ik dacht dat ik moest wachten tot we thuis waren.’
      Hij trok zijn shirt al over zijn hoofd.
      ‘Hé, ik had het over zwemmen hè.’
      Ze kneep plagend in zijn zij en hij draaide zich grinnikend opzij, zijn hoofd en ellebogen nog verstrikt in zijn T-shirt. Hij struikelde over zijn voeten en viel op de grond. Lachend keek Dana naar hem. ‘Misschien moet ik alleen gaan. Straks verzuip je nog.’
      ‘Nee! Ik moet je beschermen tegen handtastelijke zeemeermannen. En haaien.’ Hij had zijn hoofd inmiddels bevrijd en liet het shirt op de grond vallen. Zijn broek en boxer volgden niet veel later.
      Dana floot en liet haar blik over zijn lichaam glijden. Natuurlijk had ze dat al veel vaker gezien, maar het maanlicht gaf het toch een ander aanzien. Man, wat een lijf had hij toch. Gauw trok ze haar jurkje en ondergoed uit, zodat ze hem zo snel mogelijk tegen zich aan kon voelen.
      Direct daarna klampte ze zich aan hem vast, ze kuste hem passioneel en slaakte een gilletje toen hij haar optilde en het water in droeg. Ze sloeg haar armen en benen om hem heen. Al na een paar stappen verloor Juice zijn evenwicht en vielen ze in het water. Een schok ging door haar heen toen het koude water haar omringde en ze klampte zich gauw weer aan Juice' warme lichaam vast.
      ‘Fuck man, het is koud.’ Opnieuw rilde ze. Haar armen hingen over zijn schouders. ‘Beter warm je me op.’
      Net toen Juice iets wilde terugzeggen, sloeg er een hoge golf over hen heen waardoor ze weer omvielen. Dana greep zijn hand vast en trok hem iets meer naar de kant, maar daar sleurde het terugglijdende zand zo hard aan hun benen dat ze weer struikelden.
      ‘Oké zwemmen was misschien niet zo’n goed idee.’
      ‘Ah jawel. We moeten gewoon even door de branding.’ Hij trok haar verder mee het water in. Dana hield zijn hand stevig vast, zich plotseling afvragend of dit toch wel een goed idee was. Voordat ze die gedachte kon uitspreken, waren ze er echter al doorheen. Om een of andere reden vond Dana het toch wel een beetje eng nu ze niet langer kon staan en watertrappelend hing ze om Juice’ nek.
      ‘Hé, er is niks aan de hand.’
      Juice keek haar verbaasd aan. Het verwonderde haar niet eens meer dat hij zo makkelijk doorhad dat ze angstig was.
      ‘Misschien moeten we gewoon niet zo ver gaan,’ zei ze, een beetje beschaamd. ‘Aangezien we niet bepaald nuchter zijn.’
      Juice bestudeerde haar gezicht even en gaf haar toen een kus. ‘We drijven alweer naar de kant, hoor.’ Hij gaf haar een knipoog terwijl zijn armen om haar heen rustten.
      Dana bleef een beetje gespannen totdat ze weer door de branding heen kwamen. Toen schoot ze in een nerveuze lach. ‘Wat ben ik ook een held hè.’ Ze zaten in het natte zand. Het water dat door de golven werd meegesleurd gleed langs hen heen, maar had zijn kracht hier al verloren.
      ‘Daar ben ik voor. Krijg ik een beloning, nu ik je uit het water heb gered?’
      Ze grinnikte bij het zien van zijn ondeugende grijns, boog zich naar hem toe en gaf hem een kus op zijn wang. ‘Volstaat dat?’
      ‘Absoluut niet.’
      Dana trok een pruillip. ‘Dan weet ik niet hoe ik je moet bedanken. Eis dan zelf maar je beloning op.’
      Het begon met een kus, een zoute kus. Langzaam boog Juice zich over haar heen terwijl zij zich in het zand liet zakken. Ze zuchtte tegen zijn lippen toen zijn vingers alle druppels van haar borsten en buik wegveegden, en steeds lager, tot ze bij haar naar binnen gleden.
      ‘Nou, mijn heroïsche daden hebben wel indruk gemaakt,’ plaagde hij toen hij ontdekte dat haar lichaam al behoorlijk klaar voor hem was.
      ‘Shut up.’ Haar antwoord veranderde in een grom toen twee van zijn vingers haar diep raakten en ze naar de rest van hem verlangde. Haar lippen leidden hem af van andere woorden die hij nog had willen zeggen. Boven hun hoofden verstrengelden hun vingers terwijl hij in haar kwam. Zachtjes kreunend bewoog Dana haar bekken naar hem toe zodat hij dieper kon komen. Ze kneep in zijn handen terwijl hij tergend langzaam in en uit haar gleed.
      'Oh Dana... dit voelt zo goed. Zo fucking goed,' fluisterde hij. ‘Oh dit voelt zo goed.’
      De snelheid van zijn stoten nam toe. Dana boog haar hoofd naar achteren. Haar lichaam bewoog met hem mee terwijl hij haar vulde, haar complementeerde. Man, wat hield ze van deze vent. Dat was het enige wat ze kon denken, terwijl zijn lippen langs haar nek dwaalden en hij haar steeds opnieuw binnenging.
      ‘Holy fuck,’ gromde hij, zwaar hijgend. ‘Ik kom al bijna. Sorry.’
      Ondanks dat haar eigen extase zich al aan het opbouwen was en ze niet meer helemaal helder kon nadenken, moest ze lachen. Ze twijfelde er niet aan dat hij haar hele verhalen zou gaan vertellen als het langer zou duren, het was duidelijk dat de drank niet bepaald een zwijgende minnaar van hem maakte.
      ‘Kom maar,’ fluisterde ze glimlachend, zijn wang strelend. Ze zoog zachtjes aan zijn onderlip terwijl hij zich helemaal overgaf aan zijn passie. ‘Ik hou van je, Juan Carlos,’ vervolgde ze, wetend dat dat hem net over de rand liet duikelen.
      ‘Oh fuck,’ gromde hij toen zijn lichaam begon te schokken. ‘Oh I fucking love you, Dana. Ik zweer dat…’ Een kreun die van heel diep in hem kwam, sneed de rest van de zin af.
      Dana’s spieren krompen samen toen ze voelde hoe hij zich in haar ledigde. Het gaf haar een bizar, bruisend gevoel. Het was niet de eerste keer dat ze zonder condoom had gevreeën, maar de meeste keren waren lang geleden en ze was zich nooit zo bewust van het verschil geweest als nu met Juice, al was het voor hen ook niet de eerste keer.
      Juice' lichaam ontspande weer. Hij richtte zich iets op en streek met zijn duim langs haar lip. Zandkorrels bleven erop achter. Hij staarde haar aan. Het was alsof hij iets wilde zeggen, maar het niet onder woorden kon brengen en uiteindelijk leek hij voor het eerst deze avond voor de stilte te kiezen.
      Die zei soms ook veel.

Reacties (3)

 • Trager

  Zo mooi *zucht* ,3

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Gne gne gne die laatste scene doet me aan een scene uit een boek denkenxDalleen dan sneuvelen er wat palmbomen tussendoor 🙈

  Nog steeds een mooi hoofdstuk! Snel verder!! Xx

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Er sneuvelen palmbomen? Hoe dan? o.o

   2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   uit de glazen troon serie. het zijn twee magische mensen met nogal wat krachten hahahahaha ze laat wat bomen exploderenxD

   2 jaar geleden
  • Croweater

   Ooh haha. Ik stelde me enorme trollen voor. Wat ik me eigenlijk niet echt wilde voorstellen. :')

   2 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Dit is wel mooi eigenlijk.

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen