Hallo allemaal...
Ja, het heeft al weer een tijd geduurd, maar toch, ik kan met trots vertellen dat ik al een aardige voorraad voor jullie heb staan. En daarbij kan ik met trots melden dat ik dit verhaal hoe dan ook af ga krijgen.. Want hoe kan het ook anders, ik loop zoveel hoofdstukken voor op jullie met schrijven, dat het me wel moet lukken. Maar goed daarvoor schreef ik hier niet in..

Een kleine UPDATE:
Lijst met familie leden op rij.. Zowel samen gevoegd als de Boom/Apple/Call.... En wat korte informatieve informatie, zodat jullie weer wat nieuwe dingen hebben om te onthouden of herinneren. En beter te begrijpen, aangezien er voor sommige aardig wat happen in zullen zitten. Sorry hiervoor, maar ik kon het niet anders beschrijven, dit waren de moment waarop ik het meest op kon schrijven...

Dit zijn de kinderen van David, Tiffany, Esther, en meerdere andere mannen, en een handvol andere vrouwen...
Rowan Koper 24 jaar - 2018.
Martin Koper 22 jaar - 2018.
Lachlan Apple 20 jaar - 2018.
Embry Call 18,5 jaar - 2018.
Sterre Apple 18 Jaar - 2018.
Caden Apple 16/17 jaar - 2018.
Amber Call 13/14 jaar - 2018.
June Demir 13/14 jaar - 2018.
Jeffrey Apple 13 jaar - 2018.
Tim Kanhai 12 jaar - 2018.
Kelsey Apple 11 jaar - 2018.
Andrew Narain 10 jaar - 2018.
Danisha Cecilia 9 jaar - 2018.
Ishaya Call 9 jaar - 2018.
Noah Martina 7 jaar - 2018.
Fay Arba 6 jaar - 2018.
Olvin Call 1 jaar - 2018.
Bayron Stahlie 1 jaar - 2018.

In het jaar 2016, heeft Paul Lahote erg veel wilde ruige avonden beleefd.
Dit was tijdens zijn transformatie periode, voor de jongen verschrikkelijke tijd geweest. Hij was veel buiten zinnen en had vaak dan ook een aardige slok op. De jongeheer heeft op erg jonge leeftijd zijn hormonen laten vliegen, daarbij één one night stand gehad.
Daarmee een jong meisje haar pubertijd afgenomen, ze is bevallen van een Dochter: Dionne Elizabeth Kibber, geboren op 16 Oktober 2016, in het jaar 2018 is het meisje 2 jaar oud.
Ze kent haar biologische vader: Paul Lahote niet.
Woont bij haar moeder: Ellie Kibber in Forks, en de jonge vrouw is in het jaar 2018, 22 jaar oud. De jongeman heeft geluk dat het bij één meisje is gebleven, in zijn transformatie periode.
Helaas, weet hij niet van het bestaan van zijn eerst geboren dochter af..

Caden en Sterre hebben het vermoeden dat Tiffany niet geheel de waarheid verteld aan hen vader David Apple, ze zien meerdere vergelijkenissen tussen Ishaya en hen vader. Maar ook in bepaalde karakter eigenschappen dat het meisje wel wat meer is van hen dan dat Tiffany zegt. De band tussen David en Tiffany is behoorlijk sterk, op de tijd zijn er wat spanningen, die vliegen vaak sneller over dan verwacht.

Lachlan is erg goed bevriend met Paul Lahote, Jared Cameron en Sam Uley, deze jongens zijn ook redelijk rond zijn leeftijd en gaat van tijd op tijd met de heren op stap. Waarbij de man voor enkele nachten soms weg blijft, en David daar zich niet al te druk om lijkt te maken.

Sterre is nog steeds huiverig voor dokter Carlisle Cullen, en ze is nog steeds geraakt omtrent hen reageren met het kalmeringsmiddel. Ze is inmiddels al een stuk zekerder over de goede zorgen voor haar halfzusje Fay Arba, dat tevens haar pleegdochter is geworden in het jaar 2016/2017. Het jonge meisje zit op een Elementary school, vlakbij de school waar Sterre in haar nieuwe semester naartoe gaat. Ze kan eindelijk haar profiel volgen op La-Push High, wat overigens dichter bij haar huis gevestigd zit.

Ze zal de lessen met Edward Cullen en zijn broers, zussen missen maar hebben van tijd tot tijd contact.
Wanneer Tiffany, David, Lachlan, Caden of Sterre heel erg druk zijn past Esmé Cullen, de vrouw van dokter Cullen geregeld op het kleine meisje Fay, doordat Sterre het niet meer vertrouwd op de naschoolse opvang. Na zo'n drie ongelukken waarbij het meisje twee keer in het ziekenhuis terecht is gekomen weigerde ze het meisje nog te brengen.
Ook een ander naschoolse opvang durfde Sterre niet meer aan, ze lette niet voldoende op de buitenspelende kinderen er zijn te weinig leidinggevende, die gecertificeerd waren voor het beroep te mogen uitvoeren.

Sterre heeft erg uitbundig haar 18de verjaardag gevierd omtrent dat ze haar 16de en 17de verjaardag totaal niet gevierd heeft. Ze heeft een kroegentocht gehouden met haar vriendinnen: Sabrina, Denise en Lillian, alle terug te vinden in Chapter 13 en Chapter 77, foto claims.. De dames zijn elkaar kwijt geraakt door de avond/nacht heen en zijn op verschillende plaatsen ontwaakt. Sommige in een beter staat dan de ander.
Hiermee worstelt Sterre verschrikkelijk omdat ze totaal niet weet wat ze precies heeft uitgespookt, ze heeft wazige vlagen en op tijd op tijd wordt ze daar angstig van wakker of wordt ze er op de een of andere manier mee geconfronteerd.

De jongeren proberen zoveel mogelijk te genieten van hen tijd in La-Push, ondanks de vreemde meldingen en geruchten die te ronde gaan in het reservaat en dorp.

Ook in het jaar 2018 weet Esther Boom opnieuw in verwachting te raken, het zoveelste broertje of zusje dat de meeste van zijn broers en zussen niet zal kennen of leren kennen door de té grote leeftijdsverschil. Zowel Rowan, Martin, Sterre, Caden, June, Tim, Andrew, Danisha, Noah en Fay zullen weinig tot helemaal geen contact hebben met de laatste geboren baby's van hen biologische moeder.
Bayron Stahlie die in het jaar 2017 is geboren, zal dus met zijn zoveel maanden jongere sibling opgroeien, zonder zijn oudere broers, zussen te zien, kennen, ontmoeten. Tot ze een zekere leeftijd zijn, maar of de broers en zussen daar echt op zitten te wachten, betwijfel ik. Esther heeft haar zoveelste cultuur uitgeprobeerd. Geen een broer, zus, is lijkt op elkaar, alle delen ze verschillende culturen.
Van de Nederlandse Antillen tot China, Japan, Indonesië, Turks, hen moeder had ze voor het gevoel toch echt bijna allemaal wel gehad, of had ze toch allemaal wel is gehad. De oudere kinderen schamen zich verschrikkelijk om de dochter of zoon van zo'n vrouw te zijn.


We zitten na deze chapter in het jaar 2018!!!
Lachlan, Sterre, Caden, Amber, Jeffrey, Kelsey, Ishaya, Fay en Olvin, kennen elkaar hebben elkaar enkele malen ontmoet. Zo hebben de twee zusjes van Embry Call, Amber en Ishaya al eens blijven slapen.
Amber, Kelsey en Ishaya kunnen goed met elkaar opschieten en vinden het geweldig om een paar 'stief' zussen erbij te hebben. Sterre, Caden, Lachlan, Jeffrey, Kelsey, Fay hebben nog steeds Embry Call niet gezien. Hij is al meer dan één jaar volgens zijn moeder Tiffany, erg rebels, en aan het puberen, waarbij ze de moet heeft opgegeven, om hem nog maar is proberen te straffen. De jongeman is zo goed als volwassen, 18,5 jaar oud..


Reacties (2)

 • Luckey

  Snap nog noet alles
  Maar mer lezen kom ik er wel achter

  2 jaar geleden
 • LarryNiam

  Ahhh, snap nog niet helemaal alles maar dat komt met de hoofdstukken wel:)
  Ben benieuwd<3

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen