Foto bij 1.8

Sascha Ralina Johnson

Haha, niemand heeft iets gemerkt tijdens de vlucht terwijl Ashton en ik toch wel even tien minuten weg waren. Nu zijn we in New York en vlakbij de studio voor het optreden van vanavond bij Jimmy Fallon.
'Sas, het is goed dat je het doorgaf dat je zelfs mee kon vliegen,' zegt Paige en is zij er net een paar uur.
Ik ben zelfs nog mee geweest naar de paar interviews, die de jongens hadden. 'Graag gedaan.' Vanuit mijn ooghoeken kan ik een klein groepje fans zien staan en ziet het ernaar uit alsof ze ons al even volgen. 'De jongens zijn er niet eens en dan ons nog volgen.'
Nicole knikt. 'Soms om gek van te worden.'
'Volgens mij denken ze dat we zelf geen leven hebben en altijd de jongens volgen bij alles dat ze doen,' reageert Avery en komt ze erbij zitten. Dat ze bij Michael hoort, stoort haar nu niet. Ten slotte zijn de mannen er niet en dan maakt het niet uit.
'Sascha, is het waar dat je nu zelfs met Ashton meevliegt en alles?' komt een fan vragen. 'Er zijn een paar foto's in het vliegtuig genomen en daar sta jij ook op.'
'Dat is mijn tweelingzus.' Ik kan het niet laten om zo te reageren. Kom op, er waren fans bij het vliegveld en hun hebben gezien dat ik ook uitstapte. 'Ik heb een vraag voor jou,' begin ik dan. 'Hoe komt het dat je denkt dat ik Ash volg bij alles wat hij doet? Ik heb ook nog een eigen leven.'
Ze is duidelijk verbaasd over mijn reactie dat ze niet weet hoe ze moet reageren.
'Ik ben net als jij een fan van hun. Maar buiten 5SOS heb ik nog een eigen leven met mijn vriendinnen.' Het mag dan niet eerlijk zijn maar ze zien ons altijd als een groupie, eentje die ook nog eens het bed deelt. Maar ik heb mijn eigen grenzen. Er is er maar eentje waar ik het bed mee deel en niet alle mannen, hun team en crew. 'Het enige verschil tussen jou en mij, is dat ik Ashton van vroeger ken. We zaten op dezelfde school. Op die manier was ik al van fan van hun muziek en dat was lang voordat jullie kwamen.' Alsof ik op dreef ben, ga ik door.
'Waarom doe je dan niet een interview? Jij lijkt er vanuit te gaan dat de vragen over Ashton gaan terwijl dat niet zo is. Ik hoorde dat je een verzoek afgeslagen hebt,' durft ze dan te vragen.
'Heb je haar tweet dan niet gezien?' reageert Paige wat kribbig. 'Niemand van ons zal een interview doen. En een uitzondering maken heeft geen zin want dan worden we allemaal overladen met verzoeken van interviews. Daar beginnen we niet aan.'
Ik leg mijn hand op haar arm om Paige te kalmeren. 'Ik ga daar niet vanuit. Die vragen zullen hoe dan ook komen, hoe onschuldig het mag beginnen en dat is een feit. Trouwens, de gekste vragen komen bij jullie vandaan.' Ik heb het allemaal al een keer gehoord. Hoe groot is Ashton? Hoe is hij in bed? Wat is zijn favoriete positie? Om gek van te worden. Ja, ik weet het antwoord erop maar dat ga ik niemand vertellen.
'Wat zijn dan...'
'Nee,' kap ik haar af. 'Wij zijn aan het lunchen. Meiden onder elkaar. Zie jij de mannen ergens?'
Ze schudt haar hoofd.
'Nou dan, ga naar de studio van Jimmy Fallon. Daar treden ze op vanavond.' Voor vandaag heb ik het gehad met de fans. Echt waar. Soms kunnen we er niet onderuit als de mannen er zelf zijn maar om ons nu lastig te vallen terwijl hun in de studio zitten.
Eindelijk vertrekt de fan en gaat ze terug naar haar vriendinnen.
Avery zucht. 'Straks even op Twitter kijken. Vast dat ze nu gaan proberen om je zwart te maken.'
'Kunnen ze proberen.' Ik haal mijn schouders op en neem een hap van mijn sandwich. 'Trouwens, ze vergeten gewoon dat wij nog een leven van onszelf hebben. Vriendinnen, vrienden, familie, rekeningen te betalen en alles. Het is niet zo dat ik Ash's hand vast hou bij alles dat hij doet op een dag. Hij zou dan gillend gek worden van mij.'
Nicole schiet in de lach. 'Raar maar waar.'
'Dat is toch zo.' Ik kijk naar Avery. 'Hetzelfde voor jou. Jij hoort bij Mike maar je hebt nog een eigen leven naast hem.'
Waarop ze knikt. 'Dat is zo. Vanavond alleen een optreden, toch?'
'Ja en nee.' Ik neem een slok van mijn thee. 'Na het optreden gaan ze naar Toronto. Je kan naar het optreden komen, of je gaat alvast naar Toronto.'
Waar ze blij mee zijn om dat te horen. 'Ik denk dat ik dan alvast door ga. Weet je ook welk hotel?'
'Ik app je nog wel. En anders Mike.' Het is beter dat ze het dan van Mike hoort.

Het blijft heerlijk om het nummer Want You Back te horen. Mijn ogen gaan meer naar Ashton en is het te zien dat hij geniet om te drummen. Net als dat hij even geconcentreerd is. Fijn om alles zo even te vergeten. Eerder hebben ze nog een soort spel gedaan voor de website van de Tonight Show. Waar ik ook achter de camera gebleven ben om mee te kijken. Als het afgelopen is, komt Jimmy Fallon eraan en schudt hen de hand. Om dan de show echt af te sluiten.
Dan wordt het donker in de hoek en gaat Jimmy naar het publiek toe.
Wij kunnen terug naar de kleedkamer en zorgen een paar mannen ervoor dat het drumstel uit elkaar gehaald wordt. Dat moet weer mee naar het volgende optreden. Zodra Ashton bij me is, geef ik hem een flesje water.
'Lekker.' Dankbaar draait hij de dop eraf en neemt een paar gulzige slokken.
Volgens mij is de adrenaline er nog niet uit. Straks dus vier stuiterende mannen in het vliegtuig.
'Ben jij er nog als enige?' vraagt Ashton en komen we in de kleedkamer. Waar hij weer zijn eigen kleding aantrekt.
Ik knik. 'Ja, de anderen zijn al vooruit gegaan naar Toronto,' antwoord ik.
De mannen dollen nog met elkaar terwijl ze zich omkleden. Dat is totdat Zop zich laat zien, en zijn ze binnen een paar minuten klaar. Met alle spullen, ik draag de tas die Ashton bij zich heeft, en helpt hij met een paar koffers waar het drumstel in zit, naar het busje.

Lang duurde de vlucht niet en zijn we nu in Toronto. Net overgestapt op het busje en gaan we naar het hotel. Andy Deluca, die er is om alles te documenteren voor een video dagboek, heeft de camera in de tas zitten. Niet alles van het reizen zelf dat hij opneemt.
'Sascha, ik hoor van Ashton dat je een hobby hebt voor fotografie. Wil je mij soms helpen? Ik heb mijn handen vol af en toe met de camera,' vraagt hij.
'Ja hoor, geen probleem,' zeg ik met een glimlach en gaat mijn blik kort naar Ashton.
Hij knipoogt terug en kan hij in het busje stappen. Al draait hij zich terug en steekt een hand uit. 'Maar niet nu gelijk.' Hij trekt mij het busje in.
'Even geen zin om op de camera te komen?'
Ashton schudt zijn hoofd. 'Meer zin om wat te gaan drinken. Dat kan ik niet maken voor een optreden.' Hij trekt mij tegen zich aan.
'Dan gaan we de bar onveilig maken. Of wil je naar een club?' wil ik weten.
Michael stapt dan bij ons in het busje. 'Ik heb de meiden niet gezien, Sas. Weet jij waar ze zijn?'
Ik knik naar hem. 'Ze konden naar het concert komen of alvast vooruit gaan naar Toronto.'
'Thanks.' Michael leunt achterover.
Ashton kijkt mij aan. 'Ga je nog mee naar een club. Wij wel,' zegt hij tegen zijn vriend.
Michael, die eerst naar buiten keek, draait zijn hoofd naar hem. 'Oh, ja, absoluut.' Dan pakt hij zijn telefoon en doet oortjes in. Alsof hij zichzelf af zondert van ons.
Gewoon van de stilte genietend, zit ik half in Ashtons armen en kijk ik naar buiten. Tegelijk voel ik zijn hand met mijn haren spelen. Kort kijk ik naar hem en zit hij zelf in gedachten verzonken.

Reacties (1)

  • Malikx

    Oooh sexy en ze heeft gelijk ze is geen kontlikker van de boys ze heeft haar leven

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen