Foto bij 1.9

Sascha Ralina Johnson

Opgefrist en omgekleed, in een gewaagde jurk met leren jack, klop ik op Ashtons deur. Zo lekker een club opzoeken en wat gaan drinken. Ik heb er zin in. Dan gaat de deur open.
Waar Ashton staat en in een zwarte strakke broek, een zwarte tank die strak om zijn buik zit en een leren jack. 'Wat denk je van Rebel? Een nachtclub en heeft ook VIP tafels.'
'Klinkt goed.' Gelijk weet ik dat hij al op Google gekeken heeft.
'Er gaat wel iemand mee voor beveiliging. Twee zelfs omdat Mike ook meegaat.' Hij controleert zijn broekzakken.
Ik grinnik. 'Ja, portemonnee, ID en telefoon? Heb je alles?'
Om nu te kijken met een ondeugende blik in zijn ogen. 'Alleen nog gezelschap en dat we bij de club binnen komen. Wat geen probleem moet zijn, gezien we allemaal nu meerderjarig zijn.'
'Ja, ik zal nooit vergeten dat we er een keer uitgezet zijn omdat we eigenlijk nog te jong waren,' lach ik en gaan we naar de lift. 'Een biertje en een paar shots?'
Ashton knikt met een grijns in zijn ogen. 'Absoluut.'
In de lobby staan Nicole, Paige, Candice, Avery, Kinga en Peyton. Blijkbaar dat er nu een paar meiden zijn van Michaels groepje.
'Emily komt ook nog,' zegt Nicole.
Dan komt Zop tevoorschijn en met twee mannen. 'Omdat jij en Michael allebei uit willen gaan. Hier kom je niet onderuit.'
Ashton schudt zijn hoofd. 'Wil ik ook niet.' Hij weet heel goed dat het voor zijn eigen veiligheid is.
Als Michael er is, gaan we met twee busjes naar de club.

'Je had gelijk.' Michael heeft een biertje vast en schuift hij mijn kant op. 'Ze negeren Candice wat.'
Waarop ik mijn hoofd schud. 'Ik wil er niet eens gelijk in krijgen.' Het is jammer want ze lijkt een beetje apart te staan. Alsof Candice er niet bij hoort.
Gelukkig heeft Nicole het door en gaat ze naar Candice toe.
'Zelf hoopte ik op een misverstand. Vingers gekruist dat ze het uit kunnen praten.' Ik haal mijn schouders op en loop naar de bar. Waar ik een paar shots bestel. Zelf wilt hij drinken dus dan krijgt hij het ook. Met een grijns ga ik terug en zie ik Ashtons gezicht als hij de shots ziet. 'Vodka shots, speciaal voor jou,' zeg ik in zijn oor.
'Drie elk?' vraagt hij. De twee biertjes die hij op heeft, doen hem nog niet veel.
'Jep.'
Hij haakt zijn arm in de mijne. 'Zoals het hoort.'
Dan gooien we tegelijk een shotje achterover. 'Dit is lekker.'
'Het is al fijn dat je bijna hetzelfde drinkt als mij.' Hij pakt het volgende glaasje.
De derde shotje volgt vrij snel en alle drie de keer de armen in elkaar gehaakt. 'Tuurlijk, ik drink wel met je mee. Nog een paar of liever een biertje.'
Met een knipoog loopt hij zelf naar de bar. Om terug te komen met wat shotjes. 'Hierna moet ik het wel op bier houden,' grijnst hij op een ondeugende manier en dat zijn ogen oplichten.
Paige schudt haar hoofd. 'Je bent gek. Denk je dat je hem onder tafel kan drinken of zo?'
'Dat weet ik wel zeker. Australische in hart en nieren,' laat ik haar weten.
Wat de meiden laat lachen.
Bijna alsof we nog een wedstrijd houden maar dat is niet zo. Ik weet tevens waarom hij het doet. Om zich even normaal te kunnen voelen. Om de mensen buiten te negeren. De flitsen zijn toch te zien. Of degene die hier hun telefoon op hem richten, zijn naam roepen in de hoop op een foto en zijn handtekening. Sorry, meiden, hij wilt voor zover dat kan nog genieten van zijn leven. Dus hij zal echt niet altijd stoppen voor ze en hen wat tijd geven. Na de vier shotjes weet ik dat het genoeg is voor hem. 'Zo terug.' Ik baan me een weg naar de toiletten. Wat nog geen paar minuten duurt en haal ik eerst bij de bar nog een biertje. Ik mag al blij zijn dat ik nog weet wat ik doe, maar dit zal voor mij mijn laatste biertje zijn voor vanavond. 'Ash.' Ik zie hem niet gelijk. Michael wel en de meiden.
'Hij is zo terug,' zegt Michael en rolt hij met zijn ogen.
Mijn ogen gaan over de meiden die ik wel zie. Candice lijkt in een hoek te staan met Peyton en Avery tegenover haar. Van ons eigen groepje zie ik ze allemaal. Het volgende moment voel ik een hand op mijn schouder. Omdraaiend, kijk ik in het gezicht van Ashton. Ergens voel ik me opgelucht want het had kunnen zijn dat hij me hier achterlaat en met iemand naar zijn kamer gaat. Zonder het te laten merken, geef ik hem een biertje.
Wat hij accepteert en neemt hij een slok. 'Jij en ik, straks in mijn kamer,' zegt hij in mijn oor en geeft hij me zelfs een kus op mijn wang. Als hij zit, trekt hij mij op schoot. 'Alvast sorry als er door de alcohol toch niks gebeurd,' mompelt hij.
'Dat geeft niet. Ik overleef het wel,' verzeker ik hem en geniet ik van mijn biertje.
Zelfs voor Ashton lijkt het wel alsof hij het niet zozeer voor het gezelschap doet maar om gewoon een avondje naar de club te kunnen en drinken.

Terug in het hotel ben ik alleen met Ashton. Michael heeft Avery en Peyton meegenomen. Hun beveiliging is naar bed gegaan, omdat we in het hotel zijn. Niet zonder de mededeling dat ze om tien uur in het restaurant moeten zijn.
'Oh, kom op, ik heb het zelf gezien,' reageert Michael. 'Candice stond haast met haar rug tegen de muur en volgens mij scheelde het niet veel of je zou je drankje over haar heen gooien. Ik weet niet wat jullie bezielt maar als je de groep te groot wordt, laat me dat dan weten.'
Avery slaat haar armen over elkaar heen. 'En dan wat?'
'Dan stap je zelf toch uit de groep. Candice is net zo toegewijd als dat jullie zijn als een fan maar als jullie mij niet willen delen dan is daar de deur,' zucht Michael diep.
'En wat als wij jou voor die keuze zetten. Of Candice gaat weg of wij gaan weg.' Peyton is best zeker van haar zaak.
Ja, sorry, maar dit gaat nergens heen. Kort kijk ik naar Ashton en knikt hij naar me. 'Als je zo gaat doen, bereik je niks, Peyton. Zet hem voor een keuze en je mag zelf vertrekken,' bemoei ik me ermee.
De meiden kijken mij vijandig aan.
'Hou je bek want je hoort niet eens bij Michael...'
'En toch ook weer wel. Juist door meiden zoals jij, denken de fans dat wij groupies zijn terwijl dat niet zo is. Wij zijn fans net als de meiden die buiten kamperen in de hoop op een foto met hen. Het enige verschil is dat wij ze persoonlijk kennen,' ga ik verder en voel ik iemand aan mijn arm trekken.
'Sas,' probeert Ashton mij te kalmeren. 'Je hebt gelijk maar dit is niet de plek ervoor.' Hij gebaard met zijn ogen.
Wat ik volg en staan er wat mensen bij het raam. Zijn fans.
'Kalmeer, alsjeblieft,' zegt hij met een kus op mijn wang. 'Kom mee...'
'Ja, ga maar met hem mee. Kun je in zijn bed liggen,' rolt Avery met haar ogen.
Ik draai me om en trek Ashton met me mee. 'Ze zijn het niet eens waard.' De verleiding is anders groot om ze een klap te geven maar ik hou me in. In plaats daarvan, zodra de deuren van de lift dicht zijn, druk ik mijn lippen op de zijne. Alsof mijn initiatief genoeg is, kreunt hij in de zoen en liggen zijn handen op mijn heupen.
'Mijn kamer,' fluistert hij met zijn lippen in mijn nek. Zodra de lift zijn deuren opent, pakt hij zijn sleutel en hangt zijn jack over zijn arm. Totdat we ook nog eens in zijn kamer staan want zijn jack laat hij vallen en sta ik weer in zijn armen. Waarbij zijn handen naar de sluiting zoeken van de jurk, nadat hij mijn jack van mijn schouders schuift. 'Dit wil ik al sinds ik je in die jurk zag. Nieuw?'
Ik glimlach slechts en leidt zijn handen naar de ritssluiting. Vervolgens trek ik de tank omhoog en over zijn hoofd. Meer kan ik niet doen omdat hij mijn jurk omlaag stroopt. Slechts een moment dat hij me aankijkt, maar dan tilt hij me op om op bed te leggen en verkent hij zijn weg omlaag. Mijn slip daarbij uittrekkend. Ik kan niet anders doen dan te genieten en hem de leiding te geven.

Reacties (1)

  • Malikx

    Ooomggg mijn arme candice!! Krijgen we een stukje met Mike en Can? Of niet? Nou geniet van je tijf met Ash babe hahaha x

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here