Foto bij 1.10

Sascha Ralina Johnson

Vannacht ben ik nog een keer wakker geworden en heb ik Ashton wakker gemaakt. Waar hij zeker van genoot. Nu ben ik al wakker, gedoucht, aangekleed en terug in zijn kamer. Toen ik terug was, hoorde ik de douche in de badkamer. Wat genoeg is voor mij en ben ik in zijn koffer gedoken. Een zwarte skinny jeans, een T-shirt van Joy Division erop en zijn schoenen. Uiteraard een schone boxerschort en sokken.
Pas als hij terug komt, heeft hij een handdoek om zijn middel gewikkeld. 'Ik dacht dat ik je beneden zou zien.'
'Nee,' glimlach ik. 'Als je nog wat tijd voor jezelf hebt, kunnen we wat gaan doen.'
Nadenkend kleedt hij zich aan. 'Geen idee,' zucht hij als hij gaat zitten om zijn sokken en schoenen aan te trekken. 'Zeker wel een fotoshoot in Danford. Hoezo? Heb je al wat in gedachten?'
Het liefst dat hij zich weer even normaal kan voelen. 'Vanavond toch op restaurant tocht? Drie gangen in drie verschillende restaurants,' herinner ik hem. Al bewaar ik nog een leuke afsluiter voor na de show. Tenzij hij geen zin heeft om de stad in te gaan.
'Sas, ik ben soms de dag al kwijt.' Hij controleert zijn zakken. 'Straks eerst een korte bespreking voor de dag en vanavond een show. Alleen zal ik niks drinken van alcohol bij die restaurant tocht.'
Waarop ik overeind komt. 'Dan drink ik ook niet.' Mijn telefoon maakt een geluid en herken ik het als een app die binnen komt.
Check Twitter! komt het van Paige.
Wat nou weer. 'Geen idee waar het over gaat.' Ik merk dat Ashton over mijn schouder mee kijkt. Op Twitter zie ik dan berichten van Avery en Peyton. Over mij en dat ik een bitch ben. Samen met andere beschuldigingen over wie ik 'echt' zou zijn en dat ik alsof doe. Boos gooi ik mijn telefoon op het bed.
'Hé, kom hier.' Hij legt zijn armen om mij heen. 'Op internet is het veel te makkelijk om iemand te beledigen. Ze zouden het lef moeten hebben om dat persoonlijk te doen. Michael weet hier vast niks van en op deze manier kunnen die twee de groep verlaten.'
Het volgende moment wordt er op de deur gebonst. 'Ash!'
'Dat is Mike, hij weet het dan.' Hij geeft me een korte kus en doet dan de deur open.
Dan heb ik opeens Michaels armen om me heen. 'Geloof er geen woord van, alsjeblieft. Ze kunnen het al niet uitstaan van Candice, laat staan dat jij dan op komt voor haar.' Hij knuffelt me.
'Dan luisteren ze niet eens.' Een diepe zucht ontsnapt.
Ashton schudt zijn hoofd. 'Dat doen ze nooit als ze iemand zwart kunnen maken. Het is veel te makkelijk om negatief te zijn, helemaal op internet. Vanmiddag gewoon op restaurant tocht. Jij en ik, meer hoef ik toch even niet om me heen.'
Ik glimlach flauw.
'Het is dat Candice het me liet zien,' zucht Michael.
Nu kijk ik naar hem. 'Candice is in je kamer?' Dat moet dan wel iets doen met haar zelfvertrouwen.
Schaapachtig krabbelt Michael achter zijn oor. 'Ehm, ja, ze had blijkbaar een kamer in dit hotel want ze belde mij.'
'Wat niet zo vreemd is, alleen hun weten onze aliassen,' geeft Ashton aan. 'Kunnen we naar beneden gaan? Wij hebben nog een bespreking en een fotosessie. Niet te vergeten een soundcheck en een show vanavond.'

Oké, eerst nu even Twitter. Een bericht naar Twitter en dan kijk ik er vandaag niet meer naar, neem ik mijzelf voor. Zonder naar berichten van anderen te kijken, zet ik zelf iets online.

@SaschaJohnsonOriginal
It's kinda annoying that you spread so much negativity and lies about me, when in fact, you know nothing about me at all. Just stop.

Zo, daar moeten ze het mee doen. Toch wordt het vervelend want elke dag zijn er berichten over mij. Anders wel DM's met vragen over waar de jongens heen gaan en een paar vragen die voor mij zijn als persoon. Dan vinden hun het vreemd dat ik soms anders reageer dan de fans hopen.
Ik sluit net Twitter af op mijn telefoon als ik gebeld word. Wat nog eens een anoniem nummer is. 'Met Sascha Johnson?' vraag ik.
Iemand stelt zich voor als iemand van de Powerball Loterij. 'Wilt u bekend worden of niet?'
'Nee,' antwoord ik direct. 'Ik wil anoniem blijven. Ik weet dat ik eraan mee doe, wat heb ik gewonnen dat u mij belt?' wil ik weten.
'Honderdvijfenveertig komma zeven miljoen. De jackpot,' geeft de man dan aan. 'Wilt u echt niet op de camera komen?'
Ik schud mijn hoofd. 'Nee, daar begin ik niet aan. Ik wil anoniem blijven.' In gedachten reken ik uit hoeveel ik dan heb. Pff, meer dan ik op kan maken in mijn leven. 'Ik wil u wel mijn bankrekening opgeven en dat u het geld kunt storten maar ik wil niet bekend worden in heel Amerika dat ik miljonair ben. Dan wilt iedereen wat van me.' Dat is niet gelogen. Eerst kwam mijn familie naar mij toe en lieten ze mij alles betalen door gewoon hun eigen portemonnee niet mee te nemen maar daar trap ik niet nog een keer in. Ik geef hem nog wat gegevens ter controle en mijn bankrekening. Daarna kan ik ophangen. Het scheelt dat ik alleen ben want de mannen zijn weg voor wat interviews. God, wat wil ik eigenlijk met mijn leven? Ik ga niet heel mijn leven Ashton volgen. Sinds mijn zestiende ben ik half in de wereld van muziek terecht gekomen omdat Ashton toen in de band kwam. Om mij dan te realiseren dat ik hem als een vriendin én fan, al zeven, bijna acht, jaar volg bij alles dat hij doet. Juist wanneer ik zelf ooit een rustig leven wil hebben. Tijd om aan mijzelf te gaan denken. Ja, ik zorg wel goed voor mijzelf maar misschien wordt het tijd om ook Ashton langzaam los te laten. Hoe wil ik een toekomst voor mijzelf hebben als hij een grote factor is in mijn leven? Ik wil een keer een man vinden, die met mij wilt trouwen. Kinderen. Dat gaat niet als ik Ashton volg als een fan bij zijn weg in de muziekwereld.
Ja, dat houdt ook in dat ik een stabiel ritme wil hebben. Wat beroep betreft, ben ik een fashionista en Instagrammer. Waar ik best meer mee kan doen. Daarvoor kan ik in L.A. blijven en een rustiger leven opbouwen. Het is een levendige stad, alles is mogelijk en... dan neem ik ook een hond. Ten minste wat gezelschap. Anderen van mijn leeftijd hebben een normaal ritme. Een baan, een serieuze relatie. Misschien al getrouwd of zelfs een kind. Ik zucht bij het idee.
Voorlopig heb ik Andy beloofd om te helpen met het opnemen van de video tour dairy en met fotosessies.

Reacties (1)

  • Malikx

    Ik wil ook wel een jackpot winnen haha ik heb een vraagje maar stel hzt even in prive. Snel weer verder met deze schatten! X

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here