Hoi ik ben joyce. Ik heb heel veel vrienden en vriendinnen. Maar er is een hele bijzondere groep die heet de beste besties 4 ever. Wil je weten wie in die groep zitten dat zijn maud tessa lotte en ik. Maar ik heb maar twee beste vriendinnen. En dat zijn tessa en maud. die betekenen veel voor mij! Want het zijn mijn hartsvriendinnen! mijn kinderfeestje is morgen. Wil je weten wat we gaan doen? We gaan naar toverland.Tot morgen. goede nacht. Goeiemorgen het is de grote dag. Het is mijn kinderfeest. Al mijn vriendinnen komen. Tijd om te gaan. We zijn er. Is het er niet mooi. kom we gaan spelen.Maud ga je mee in de nieuwe achtbaan. Ja tuurlijk. Het is tijd om naar het cafe te gaan.We zijn bij het cafe. wie wil er friet en wie pannekoeken. 1 2 3 4 5 friet en 1 2 3 4 pannekoeken. smakkelijk eten. Dat was heerlijk. Het is tijd om te gaan. Wacht ik ben mijn vest vergeten in het park. oh nee. We moeten trug.
Zo we zijn er weer. O nee het gaat sluiten.We moeten zeggen dat je vest daar binnen licht. Anders nlijft je vest daar voor altijd liggen. Vraag het dan. hallo mogen we ons vest nog pakken. zijden ze in het engels. ja tuurlijk. zij hij trug in het engels. Waar heb je je vest laten liggen. Weet ik niet meer. Oke iedereen zoeken. Kan ik je helpen. Vraagt de meneer weer. Ja graag.
Zeggen we Trug. We moeten om 20:00 weer verzamelen. GO! Waar waar waar! Jes daar is het vest. Verzamelen! Snel naar het cafe! Mama wordt ongerust. Sneller rennen! Jes net op tijd. Tijd om naar huis te gaan dames. Nu al? Ja nu al. Oke doei dames. Het is niet erg ik geef morgen ook een feest jij komt ook. Oke ik kom maar waar gaan we naar toe. Naar toverland. Jes!
Dan kan mijn weekend niet meer stuk. lekker slappen en tot morgen. Hele goede ochtend. Maar hier mag je niet mee naar toe. veel plezier voor mij. en jij ook veel plezier.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here