Er waren eens twee meisjes die heel verschillend waren.Isabel was heel netjes en Bo was heel rommelig.ze zaten bij elkaar in de klas en zaten naast elkaar.
De meisjes hadden volgens hun zelf niks met elkaar te meen.Donderdag had hun school studidag. Isabel ging ergens met der ouders naartoe en Bo ook.

Woensdag 3 mei.
Isabel kwam op school aanlopen en zei super vrolijk van ik ben benieuwd wat we vandaag gaan leren? Toen Isabel en Bo weer in de klas zaten kregen ze te horen dat ze een verhaal moeste schrijven.Ze vinden dat super leuk! Maar toen zei de juf maar jullie moeten wel in tweetallen werken! Zoals je al verwacht moeten Bo en Isabel samen werken. Ze hadden een of andere discussie over iets Isabel wou dit Bo wou dat en zo ging het de hele tijd door en ja ze hadden hun werk niet af dus dat werd nablijven! Bij het nablijven moesten ze dweilen vegen ramen wassen. Na het nablijven moesten ze gelijk naar huis van de dericteur maar daar waren ze ook wel blij mee om naar huis te gaan. Isabel en Bo wonen langs elkaar dus ze moesten de zelfde kant op en toen begon Isabel van `het is allemaal jou schuld dat we moesten nablijven´ Bo:`helemaal niet´ Isabel:`wel´ en zo ging het een eeuwigheid door. Toen ze allebij thuis waren kregen ze te horen van hun ouders dat ze met elkaar naar de Efteling gaan! Isabel riep `neeeee! ze zijn er allebij niet blij mee.

Donderdag 4 mei
Isabel moest vroeg op om alles netjes klaar te maken want vergeleken met Bo zij ligt nog in bed. Ze moeten om 20:15 zijn en nu is het 20:00 Bo schrikt wakker en zegt `ik moet opschieten!!!!´ maar ze zijn er nog op tijd. Ze zijn een van de eerste in de Efteling ze gingen gelijk naar de baron ,pyton,joris en de draak en de vliegende hollander. Isabel en Bo hadden de grootste plezier ze vonde het reuze gezellig en vanaf toen waren ze beste vriendinnen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here