Foto bij 003

Beetje druk geweest met mijn nieuwe werk maar hier dan toch een nieuw stukje.

Hij volgde haar in het water en zwom dichter naar haar toe. Ze leek geamuseerd met zichzelf maar haar woorden hadden hem wel geraakt. Hij was gevlucht voor iets wat hem niet aanstond Bella, die ging trouwen. Bella die er voor gekozen had om een vampier te worden.
Hij schudde heel licht zijn hoofd, blijkbaar niet helemaal on opgemerkt.
“Altijd die gedachtes die je kwellen is het niet?” Het blonde meisje was gestopt met zwemmen en keek hem onderzoekend aan. Ze vroeg echter niks, iets waar hij blij om was.
“Als je wilt kun je wel een tijde bij ons crashen, het schijnt namelijk niet echt veilig te zijn voor wolven als ons. Om alleen rond te lopen.” Ze keek hem even aan in zijn ogen. Maar slikte de laatste woorden die ze wilde zeggen in.
“Ik denk dat ik het wel overleef.” Hij mompelde het meer tegen zichzelf. Wat zou er nou erger kunnen zijn dan een stelletje vampiers.
“Laat me je dan in ieder geval voorstellen aan ze, er komt hier niet elke dag een wolf uit la push aanwaaien.” Sky keek hem vragend aan met haar blauwe ogen.
Hij moest bekennen dat hij ook wel nieuwsgierig was naar hun roedel, dus hij zag het kwaad er niet van in.
“Dat lijkt me prima.” Hij haalde licht zijn schouders op.
Het blonde meisje glimlachte naar hem, dook toen weer onder water. En kwam een paar meter van hem vandaan weer boven.
“Kom laten we dan maar gaan, voordat ze me weer missen.” Ze liep al richting de oever. Hij kon het niet laten om nog een blik op haar bloten rug en billen te werpen. Als hij zich niet zo intens bewust was van wat zich in La push afspeelde had hij misschien wel met haar geflirt. Ze zag er goed uit. Maar ze was niet het juiste meisje voor hem, althans nu niet.
Het blonde meisje stond alweer op de oever en trok haar wenkbrauwen op naar hem. Ze had haar blonde lokken weer voor haar naakte borsten hangen en had ondertussen alweer haar spijkershort aan.
Hij moest er op letten dat hij in haar buurt niet te veel in gedachten bleef hangen. Want ze had het duidelijk elke keer door. Hij liep ondertussen ook in het ondiepe water en zijn boxershort kleefden aan hem vast. Hij liep snel richting zijn spijkerbroek, terwijl hij de ogen van Sky voelde prikken. Hij keek echter niet op.

“Het is beter om te veranderen, het is nog een eind terug naar de roedel.” Sky keek hem een beetje twijfelend aan.
“Geen probleem.” Zijn nieuwsgierigheid was gewekt en hij was benieuwd uit hoeveel leden haar roedel bestond. Zou ze de enige vrouw zijn in haar roedel? Net als Leah bij hun?

Het blonde meisje rende al richting de bosjes hij moest vaart maken en veranderde snel in een wolf. Hij had geen moeite om de nu grijze wolf Sky bij te houden. Ze was echter wel behendig maar een stuk kleiner als hij geweest. Ze keek zo nu en dan achterom en grauwde dat hij moest opschieten.
Ook al liep hij in haar pootafdruk.
Het duurde zeker een half uur, toen het bos iets opener werd. Het meisje remde af tot dat ze helemaal tot stilstand kwam.
Hij stond naast haar en hij kon nu pas de verschillende houthakkers hutjes zien die in de rand van het bos verscholen stonden.
“Het is beter om te veranderen, anders zien ze je als indringer.” Sky grauwde naar hem in wolven taal en ze veranderde echt super snel in het blonde meisje. Haar blonde lokken waren helemaal opgedroogd en krulde nu iets.
Hij veranderde terug naar zijn mensen gedaante.
“Let niet op het geschreeuw, ze zijn best lief.” De blondine had hem nog niet gewaarschuwd of er stormde twee lange jongens met blond en bruin haar naar buiten. Ze waren beide gespierd en zeker een kop groter als hij. De blondine stapte uit de bosrand de openplek in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here