Hij draaide het gladde hout tussen zijn handen, hij had haar niet meer kunnen vinden. Toen hij vannacht had besloten haar toch te vermoorden had hij een vreemd gevoel gehad in zijn lichaam. Net of het weigerde. Het functioneerde niet zoals het zou moeten. Hij had niet kunnen anticiperen. Iets wat hem nogal vreemd was. Normaal vertelde zijn instinct wat hij zou moeten doen. Maar er leek een defect te zijn. Binnen zijn lichaam.
Hij zat nog steeds op zijn bed toen hij trommelgeroffel hoorde op zijn deur.
“Tris, zit je daar nou nog steeds te kniezen.” Mike opende de deur terwijl hij niet stopte met praten.
“Gast, doe die staken weg, we zijn op vakantie als normale jongens. En dan nog die andere gasten weten niet wat we zijn. Dus doe een beetje voorzichtig wil je.” Mike keek hem aan als of hij gek was geworden. Zijn hele Jagers uitrusting had hij uitgestald op de kamer waarop hij sliep.
Hij had zijn maatje echter niet verteld dat hij een vampier had gezien, dat hij haar was gevolgd gisteravond. Hij was niet gaan stappen met de rest van de groep. Omdat, hij zich zogezegd niet lekker voelde. Maar wat ze niet wisten was dat hij een meisje had gevolgd om daarbij de keuze te maken om haar te vermoorden.
De clan had geen geheimen voor elkaar en nu hij tegen Mike had gelogen leunde dat zwaar op zijn schouders. Moest hij over haar vertellen of nog even wachten. Daarnaast faalde de clan nooit, hij had echter al twee keer deze week gefaald. Iets waar hij zich voor schaamde.
“Tris, kom op. Er zijn hier geen vampiers gesignaleerd dus doe die spullen weg en geniet.” Mike verdween uit zijn kamer zonder op antwoord te wachten. Zijn vriend moest eens weten.
Hij zou de blondine kosten wat het koste vinden, ook al zou hij dit niet vertellen tegen zijn vriend. Maar zijn missie. Zijn Levensdoel was nou eenmaal vampiers vermoordde. Dus ook zij zou er aan moeten geloven.

Voorzichtig bracht ik de zwarte eyeliner aan op mijn oogleden, vannacht zou het gebeuren. Vannacht had ik een plan. Ik had besloten er niet zomaar bij te blijven zitten. Wat er gebeurt was zou verleden tijd zijn. De jongen die me aangevallen had zou hiervoor boeten. En wel op zijn eigen manier. Uit alle informatie die ik verkregen had uit verschillende bronnen. Ik had nog een vampier gebeld voor informatie over de vampier jagers. Bleek dat vampierjagers altijd geheim bleven voor de gewone mensen. Ze zouden dus ook geen vampiers aanvallen als deze zich bevonden dus een menigte. Iets wat mij wel goed uitkwam. Aangezien dat een redelijk belangrijk deel van het plan was.
Ik wist dat de vampierjager een kamer had in het zelfde appartementen complex. Hoe kon hij anders bij het zwembad komen. En aangezien ik wel zijn naam wist had ik wat rondvraag gedaan op mijn manier bij de kamermeisjes.
Ze bleken vier groepen jongens uit Nederland in het hotel te hebben. Maar er bleek maar één groep te zijn die aan mijn eisen voldeed. En aangezien iedereen een ID of paspoort kopie moest inleveren had ik al snel mijn slachtoffer gevonden. Ik had mijn lieve behulpzame kamermeisje de opdracht gegeven de groep jongens een VIP kaartje te geven van één of andere discotheek in de buurt zodat ik zeker wist dat ze zouden komen. Want kom op wie zou dat nou niet afslaan. Servers van het hotel. Ahum, vampier.
Het enige wat me nog niet helemaal lekker zat was dat Kai had gezegd dat de La Gotha nooit alleen waren. Hoe moest ik nou uitvissen welke jongen ook een vampier jager was? Maar dat was een probleem voor later. Ik moest me mooi en sexy optutten zodat ik een zekere vampierjager kon verslinden. Op mijn manier dan.

Het was tijd om mijn veilige kamer met bloedvoorraad te verlaten. Die bloedvoorraad die al drie zakken minder telde. Mijn zwarte jurkje zat strak om mijn lichaam, maar dit was een deel van mijn meester plan.
Toen ik mijn eindeloos hoge hakken eindelijk aanhad was ik van plan om richting de discotheek te lopen waar ik de jongens probeerde heen te lokken. Ik hoopte alleen dat het zou werken.
Mijn vingers klemde zich even over het kleine handtasje wat ik over mijn schouder heen hing. Nog een deel van het plan. Althans dat was nog een beetje vaag.
Ik besloot dat het tijd was, ik was niet te vroeg weggegaan zodat iedereen mijn entree zou opmerken. En niet op zou gaan in de massa. Althans dat was de bedoeling.

Eenmaal bij de discotheek aangekomen deed ik wat ik altijd deed, vooraan beginnen van de rij. Ik hou niet van wachten. Gelukkig voor mij kent deze portier me ook werkelijk. En met een knipoog en een verleidelijk lachje loop ik al snel binnen.
Deze discotheek, tentación ofwel verleiding. Is niet echt modern. Het bevind zich eigenlijk in een kelder en als je eenmaal binnen bent kun je boven je jas ophangen. Die bijna nooit iemand draagt in de warme zomers van Spanje. En dan loop je via een smalle trap naar beneden. Het is zo smal dat toen ik die tegenligger kreeg op de trap ik plat tegen de muur moest leunen terwijl de bruinharige jongen me passeerde. Hij keek me recht aan en zijn groene ogen stonden al een beetje verwaterd. Te veel drank. Misschien een slachtoffer voor straks.
Eenmaal beneden was de ruimte te rokerig, te vol en te warm. Als vampier moest ik hier altijd even aan wennen. Maar ik stond al snel vol zelfvertrouwen aan het begin van de zaal. Een aantal jongens keken naar me op. Iets waar ik normaal wel interesse in had, maar vandaag niet. Nee, vandaag had ik een missie.
Bij de bar haalde ik mijn gewoonlijke recept, een malibu cola. De barjongen lachte toen hij me vertelde dat de eerste van het huis was. Wat eigenlijk wel mooi uitkwam aangezien ik geen geld mee had. Geld is niet iets waar ik over nadenk. Maar nu ik mijn malibu cola in mijn hand had keek ik vanaf de bar de zaal in. Opzoek naar een bepaalde jongen.
Mijn blik gleed peilend over de zaal toen mijn lichaam me naar een bepaalde plek aan de andere kant van de zaal bij de paaldans paal waar twee meisjes probeerde de aandacht op te eisen van de groep waar hij bijstond. Het spel kon beginnen.

Reacties (1)

  • Luckey

    Als dat maar goed gaat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here