Foto bij 19 Monaco – monday 1

SORRY! Ik had geen hoofdstukken meer staan op Q. Was ze vergeten bij te vullen. Was woensdag de hele dag bij Exact Live (MET MAX VERSTAPPEN!!!) en donderdag na mijn werk meteen door uit eten en vandaag een 9 uur durende VIP protection en Law enforcement cursus gehad. Als jullie willen weten wat het is, kan ik het best uitleggen:)

Extra lang hoofdstukje en hij is heel cute. vind ik persoonlijk.

x

Jade’s point of view

Ik open de deur van Max zijn appartement en schop mijn veel te mooi en letterlijke “killerheels” uit. Een zucht van verlichting verlaat mijn lippen als mijn blote voeten plat op de koude vloer terecht komen
‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden,’ mompel ik tegen mezelf.
‘Je ziet er dan ook heel mooi uit.’ Ik voel hoe mijn hele lichaam schrikt van de stem. De sleutels die ik in mijn handen had vallen op de grond en een gil van schrik ontsnapt uit mijn mond.
‘Max!’ Roep ik geërgerd. ‘Je liet me schrikken. Ik had je niet voor twaalf uur vanavond terugverwacht.’ Met een hand op mijn hart kijk ik naar de knappe man die vanuit de slaapkamer mijn richting op komt gelopen. Als mijn ogen over zijn lichaam glijden ben ik spontaan kwijt waarom ik zo geërgerd was. Hij heeft zijn pantalon en overhemd nog aan. Echter heeft hij zijn overhemd al ontknoopt waardoor zijn sixpack prima te zien is. Zijn haren zitten inmiddels ook niet meer in model. De combinatie maakt het nog sexiers dan dat hij van zichzelf al is. Als hij voor mij staat, legt hij zijn handen op mijn heupen en kijkt me met een glimlach om verliefd op te worden aan.
‘Ik wilde je niet laten schrikken. Het etentje was op tijd afgelopen en ik ben gesloopt dus ik dacht ik ga maar meteen naar huis. Hoe was het met de jongens?’ De vrienden van Max, met wie wij morgen opstap gaan, hebben mij mee uit eten genomen. Het zijn stuk voor stuk superleuke jongens en de zus van Max, Victoria, is echt een schat.
‘Ik heb mij op zich prima vermaakt. Jij ook?’ Max haalt even zijn schouders op.
‘Jawel, alleen nu de focus van het raceweekend weg is, bleef ik maar aan zaterdag denken.’ Ik knik begrijpend en kan alleen maar een instemmend geluid maken. Het feit dat ik zonder Luna opstap was voelde toch minder veilig dan normaal.
‘Vertel.’ Spoort Max mij aan terwijl hij mij dichter tegen zich aan trekt. Nu is het mijn beurt op mijn schouders op te halen.
‘Gewoon. Zo lang Luna bij mij is voel ik mij veilig. Dat is altijd zo geweest. Vanaf het moment dat ik haar ken eigenlijk al.’
‘Wist jij dat Luna die gevaarlijke dingen allemaal kon?’ Max lijkt nog steeds onder de indruk te zijn van het kunnen van mijn beste vriendin.’
‘Ja natuurlijk weet ik dat. Ze kan haar mond er soms niet over houden. Welke gave dingen ze dan weer geleerd is. Ze is heel gepassioneerd in zelfverdediging maar ook in het verdedigen van andere. Daarom ben ik nooit bang als ik met Luna op stap ben.’
‘Fijn om te weten dat we tot op zeker hoogte altijd veilig zijn met Luna in de buurt.’ Door Max zijn woorden moet ik denken aan iets wat Luna mij ooit zei.
‘Maar daar moet je ook mee oppassen. Je moet haar niet ineens aanraken of laten schrikken. Dan is de vloer namelijk heel dichtbij.’ Weet ik lachend uit te brengen. Max schiet in de lach door mijn woorden.
‘Nee echt!’ Zeg ik en geef hem een kleine duw tegen zijn borst. De afstand die de duw creëerde wordt meteen weer verkleint door Max die mij weer dicht tegen zich aantrekt.
‘Ik zal Daniel alvast waarschuwen voor zijn vrienden.’ Na de woorden van Max blijft het stil tussen ons.
De grote lach verdwijnt van zijn gezicht en ik voel de spanning tussen ons toenemen.
‘Ik meende wel wat ik net zei. Je ziet er echt heel mooi uit. Jammer dat ik er niet de hele avond naar heb kunnen kijken. De andere coureurs zijn lang zo knap niet.’
Ik voel mijn wangen warm worden.
‘Je ziet er zelf ook goed uit. Zeker zo.’ Bloos ik terwijl ik mijn handen op zijn ontbloten buik leg. Ik kijk op en haak mijn ogen in zijn onwijs mooie blauwe ogen. Even weet ik mij geen houding meer te geven. Mijn hart slaat met, voor mijn gevoel, honderd slagen per minuut en ik heb het idee dat Max dat prima kan horen. Mijn blik gaat van Max zijn ogen naar zijn lippen en weer terug naar zijn mooie blauwe ogen. Geen idee wie van ons het eerste was, maar onze hoofden komen dichter bij elkaar. Ik negeer het protest van mijn zere voeten als ik iets op mijn tenen ga staan en druk vervolgens mijn lippen op de zijne. Mijn handen banen zich een weg over zijn buik en borst naar zijn haren waar ik mijn vingers in vlecht. Ik voel zijn tong tegen mijn lippen en open mijn mond. Ik voel hoe Max druk uitoefent op mijn lichaam, waardoor ik een stap naar achter zet. Gewillig loop ik mee, tot ik de bank tegen mijn benen aanvoel.
Max maakt zich los van mijn lippen en neemt plaats op de bank, waarnaar hij mij weer op zijn schoot trekt. Ik zet mijn benen aan weerszijde van zijn benen haak vlecht een van mijn handen weer in zijn haar terwijl ik met de ander zijn buik en borst streel. Max plaats zijn handen in mijn nek en trekt me weer naar hem toe, waardoor ik zijn lippen weer op de mijne voel.

De volgende ochtend word ik wakker van geklop op mijn deur. Max steekt zijn hoofd door de deuropening.
‘Kom je eruit? We hebben afgesproken met Dan en Luna.’ Ik kreun en trek de dekens over mijn hoofd. Morgen weer een dag om te ontbijten. Helaas heeft Max een ander idee. Snel haak ik mijn armen en benen beter in het dekbed als ik voel dat hoe Max aan mijn dekens begint te trekken.
‘Ik ga zonder je hoor.’ Probeert hij serieus te zeggen, maar faalt door in de lach te schieten.
‘Prima.’ Reageer ik koppig.
‘Ik haal Luna hoor.’ En weer een loos dreigement als hij de dekens nog steeds niet van mij af heeft weten te pakken. Luna komt er gewoon bij liggen als die haar roept. Ik blij mij met al mijn kracht, en inmiddels dus klaarwakker aan de dekens vastklampen.
‘Oké,’ hoor ik Max zuchten. Het getrek aan de dekens houdt op. Het enen moment verlaat een zucht van verlichting mijn lippen en het volgende moment voel ik hoe twee armen onder mijn lichaam worden geschoven en hoe ik word opgetild.
‘Even afkoelen dan maar.’
‘Nee!’ Roep ik meteen en begin wild te spartelen. Ik zit echter zo erg in de dekens gerold dat ik niet veel schade aanricht. Het gewiebel van mij zorgt er wel voor dat Max zijn evenwicht verliest en we samen op mijn bed vallen. Ik weet mijn hoofd uit de stapels dekens te halen en kijk lachen naar Max die bovenop mij ligt.
‘Jeetje wat ben jij vermoeiend.’ Puft hij.
‘Ook goedemorgen,’ lach ik onschuldig terug.
‘Kom je nu wel het bed uit?’
‘Voor een kusje.’ Max zucht overdreven, maar komt dan toch dichter naar mij toe, waardoor hij met zijn volle gewicht op mij ligt. Automatisch wordt al het lucht uit mijn longen geduwd waardoor ik geërgerd naar de man boven op mij kijk.
‘Geen kus? Ook goed. Zie je zo.’ Hij heeft me een plagerige knipoog en gaat dan van mij en het bed af. Zonder om kijken loopt hij de kamer uit.
‘Loser.’ Mompel ik als ik weer kan ademen.
‘Dat hoorde ik.’
‘Kut.’

Vampiremouse®

Reacties (9)

 • GossipGirl21

  Je schrijft echt goed hoor

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Super lief compliment. Dankjewel ❤️❤️

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Doe altijd maar van die lekkere lange hoofdstukjes!
  Echt ik hou van je verhaal. Van je schrijfstijl, van die heerlijke prille liefde tussen Jade en Max en die van Daniel en Luna.
  Maar vooraal van Daniel 😅❤
  Oke, ik ga nu je andere hoofdstuk lezen!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je lieve reactie. Die motiveren mij echt! Veel lees plezier met de volgende. ❤️

   1 jaar geleden
 • F1theone

  Jaaaaa zo leuk, ze zijn zo leuk en lief samen! Kijk elke week weer uit naar dit! Je schrijft zo leuk en goed waardoor ik het helemaal voor me zie!:)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Wauw dankjewel oor dit enorme compliment. Het is precies hoe ik probeer te schrijven, maar als je zegt dat je het ook daadwerkelijk kan inbeelden heb ik het goed gedaan. Super dankjewel!

   1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  'Dat hoorde ik.' 'Kut.'
  Geniaal hahah Ze zijn wel cute though!
  Leuk stukje weer!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja die vond ik ook erg leuk om te typen haha. Dankjewel voor je reactie en het feit dat je het leuk vind! Motiveert me alleen maar meer ❤️

   1 jaar geleden
 • MoonLove

  Hahahahaha ow deze is gewoon echt ALLES!!! Passie, Liefde, Humor, Drama ALLES!!! LOVE IT!!!! Werd er gewoon weer helemaal ingezogen!! Super goed hoofdstukje en kneiter ouderwets weer goed geschreven😜(hoera)(A)(baby)(flower)doe me er nog maar zo eentje(blush):Y)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen