Louis keek me aan, onze gezichten enkele centimeters van mekaar verwijderd. Ik keek even in zijn blauwe ogen en beet op mijn lip.
Louis’ blik schoot voor een paar seconden naar mijn lippen, waarna hij zijn eigen lippen likte.
Ik schoof nog wat dichter naar hem toe. Ik voelde zijn warme ademhaling op mijn eigen lippen. Oh fuck it, stop being a tease!
Ik drukte mijn lippen teder op de zijne, mijn handen zich vormende rond zijn kaaklijn. Louis kroop dichter op mijn schoot terwijl hij met zijn tong over mijn onderlip streek. Ik opende mijn mond ietwat en voelde vervolgens hoe onze tongen elkaar vonden en ietwat om mekaar heen draaide. Oh kom op Louis, ietwat meer pit mag wel.
Ik zette hem weer op de bank neer naast me en kroop vervolgens over hem heen, zodat ik boven hem hing. Ik maakte de kus een stuk intenser.
Louis’ handen schoten over mijn gehele lichaam. Ik grijnsde tevreden terwijl ik zijn broek los maakte en over zijn benen naar beneden trok. Vervolgens trok hij zelf ook gelijk zijn trui uit. Zijn smalle lichaam kwam tevoorschijn. Maar in plaats van hem onzeker laten voelen, drukte ik kusjes op het midden van zijn torso, in de richting van zijn boxershorts. Ik zag dat er al iets begon te spelen in zijn boxershorts. Een kleine bult begon al op te zetten. Mijn vingers haakte zich om de band van de boxershort en trokken deze langzaam naar beneden.
Ik keek even op naar Louis, die me een lustige blik liet zien. Zijn blauwe ogen fonkelde vol opwinding. Ik maakte een tevreden geluid en drukte vervolgens verder kusjes naar beneden, totdat ik het punt bereikt had dat ik in de positie was om een blowjob te geven.
Louis' adem stokte even en ik hoorde een zachte genot kreun. Ik probeerde dieper te gaan, waar Louis alleen maar onrustiger van leek te worden. Ik hoorde zijn nagels over de bank krassen terwijl hij zich probeerde vast te grijpen.
Mijn eigen erectie begon ook op te zetten. Ik kuste Louis weer in zijn nek. Gezien ik boven hem hing, voelde Louis deze over de binnenkant van zijn bovenbeen gaan. Dat was zowel stimulerend voor mezelf als voor Louis. Louis was dan ook sowieso heel gevoelig voor aanrakingen, dat wist ik inmiddels wel.
Ik ging verder met Louis' geslachtsdeel stimuleren, maar werd abrupt uit mijn gedachtengang gehaald door het piepen van de oven. Ik keek even op naar Louis. Louis keek me met half gesloten aan "wat is het?"
"Lasagne" antwoordde ik zodra ik mijn mond niet meer vol had.
"You know how to talk dirty to me" zei hij tevreden. Ik drukte een kusje op zijn neus "shh, draai je op je knieën, oké?"
Louis gehoorzaamde. Ik positioneerde me juist achter hem en gaf een klopje op zijn kont als voorteken, voordat ik naar binnen stootte met mijn erectie.
Louis nam wederom een hap naar adem en kreunde vervolgens mijn naam. Dat vond ik altijd wel opwindend om te horen.
De ruimte werd gevuld met hijgen, kreunen, klappen van onze lichamen die mekaar raakte en het piepen van de oven.
Ik probeerde me niet te veel te focussen op dat laatste.
Ik voerde het tempo ietwat op en begon zijn prostaat vaker te raken. Ik voelde hoe Louis al dicht bij zijn hoogtepunt kwam. Louis kwam eerder klaar dan mij. Maar uiteindelijk kon Louis zich ook weer op zijn rug draaien en nam ik plaats op zijn borst om uit te hijgen.
Ik voelde me een beetje suf inmiddels, hoe ik me wel vaker na seks voelde. Maar we moesten eerst eten, hoe dan ook. Anders was dat gesprek met Lottie alsnog niet mogelijk.
Hoewel dat gepiep voor mij meer een achtergrondgeluid was, leek Louis het wel vervelend te vinden. Ik liep dus maar zelf naar de keuken om de oven uit te zetten en liep vervolgens met een doekje naar Louis om hem ook schoon te vegen.
Niemand had de behoefte om kleding aan te doen voor het avondeten. Het was een ervaring om naakt te eten, maar volgens mij vonden we dat beiden geen probleem.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen