Foto bij 20 Monaco  monday 2

Hoofdstuk 20 alweer <3 Thanks lieverds voor de support!
(Ik kon gister niet uploaden en hij is nog niet nagelezen op spelling, mijn excuus!)
Spanning is onderweg ^^

Jade's point of view

Twintig minuten later zit ik samen met Max, Daniel en Luna aan de ontbijt tafel. Straks gaat Daniel op stap met vrienden, net als Max en ik. Luna gaat terug naar de paddock, omdat ze een meeting heeft met het Red Bull Racing beveiligingsteam en de FIA om de gebeurtenissen van zaterdag te bespreken. De gebeurtenissen is precies het gene wat tijdens het ontbijt wordt besproken.
'I somehow got the feeling that it isn͛t over yet.͛ Instemmend knik ik op Daniel zijn woorden.
'Nevertheless, I still want to go out today and celebrate my victory.'
'And you will. You got some bodyguards with you, just as Max and Yade. You will be safe.͛ Het laatste zegt Luna tegen ons alle drie. We hebben namelijk alle drie aangegeven dat we niet zo goed weten hoe we moeten handelen en dat het blijft spoken in ons achterhoofd. Onbewust zijn we er veel meer mee bezig dan we willen. Maar ik denk dat dat voor ons alle vier geldt. Aan Luna kan ik zien dat het haar zeker wel raakt, maar dat ze meer met ons bezig is en onze veiligheid dan zichzelf. Ik hoop maar dat Luna straks meer antwoorden voor ons heeft. Nadat Luna ons heeft verzekerd dat ze ons op de hoogte houdt als ze wat vinden, wordt de sfeer al snel luchtiger en gaat het over de meest onnozele onderwerpen.
'So Jade, I was wondering.͛ Begint Daniel met een spannende toon in zijn stem.
'Is Max a good kisser?͛ Ik ben zo verbaasd door de plotselinge onderwerp wissel, dat mijn hersenen zijn vraag even moeten verwerken.
'Yes, he is.͛ Lach ik met een lichte blos op mijn wangen naar Daniel.
'Really?͛ De lach op zijn gezicht geeft duidelijk aan dat hij mij aan het plagen is.
'Yes, you can try it yourself.͛
'No, no! Don͛t even think about it.͛ Max schuift meteen zijn stoel een stukje bij Daniel vandaan om zijn woorden kracht bij te zetten. Door deze actie schieten we allemaal in de lach.

Als het ontbijt op is besluiten Max en ik om richting zijn vrienden te gaan en de stad in te duiken. Opzoek naar een leuk feestje.

Luna's point of view

Max en jade zijn net weg als Daniel ook opstaat en zijn schoenen aandoet. Als hij ze aan heeft komt hij naar mij toe en pakt mij vast.
'Call me when you͛re done.͛
'I will.͛ Beloof ik hem en druk een kus op zijn lippen.
'Are you sure you want to do this?͛ Ik knik bevestigend.
'Yes, I have to know what is going on. Im getting fustrated that i don͛t know what is happening.͛
'Okay, stay safe.͛
'I will.͛ Beloof ik hem nogmaals en geef hem een kus, waarnaar ik hem naar de deur dirigeer en hem met een tik op zijn sexy billen het appartement uit help.
'Laters Babe.͛ Een knipoog volgt voor hij het trappenhuis in verdwijnt. Ik sluit de voordeur en begin mijn spullen bij elkaar te zoeken, aangezien ik om twaalf uur bij het FIA-kantoor op de paddock heb afgesproken.

Met mijn laptoptas en aantekeningen in de ene hand en mijn toegangspas in de andere loop ik naar de ingang van de paddock. Het is te zien dat de teams onwijs hard hebben gewerkt gisteravond en deze ochtend. De trailers zijn bijna allemaal al weg en ook de pitboxen zijn al afgesloten. Ik laat mijn pas bij de ingang van het hoofdgebouw van de paddock zien, welke er gelukkig wel nog staat, en mag na de nodige controles en belletjes heen en weer alsnog naar binnen lopen. Binnen word ik opgewacht door een medewerker die ik naar boven mag volgen.
De medewerker wijst mij een kamer aan waar ik naar binnen kan. Ik klop voor de zekerheid even op de deur voor ik naar binnen loop. Binnen zitten al een aantal mensen van het beveiligingsteam van Red Bull Racing. Makkelijk te herkennen aan de werkkleding. Ik herken ook twee mensen van de FIA, dankzij het shirt dat ze dragen. Er ontbreekt echter nog ieder spoor van de teambaas, Christian.
Ik besluit alvast plaats te nemen, mijn laptop op te starten en mijn aantekeningen nog een keer door te lezen. Als ik klaar ben met het doorlezen van mijn aantekeningen, een opsomming van de feiten die ik te weten ben gekomen, gaat de deur open en komt Christian naar binnen gelopen. Hij knikt even naar mij als ik zijn blik vang en gaat vervolgens met een serieus gezicht aan het hoofd van de tafel zitten. Ik slik even. Dit kan nog wel eens een langdurig en intens gesprek worden.

Vampiremouse®

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Mooi hoor

  1 jaar geleden
 • DreamMachine

  Oke een abo en kudo erbij! Sinds een korte tijd ben ik ook een beetje fan geworden van de formule 1 en Max en Daniel zijn zo grappig samen dat ik elke keer gestreken lig van het lachen!

  Ik had je story al zien staan en dacht dat ik het niet leuk zou vinden, maar ik wilde het nu toch eens een kans geven en ik ben blij dat ik dat heb gedaan want ik vind het hilarisch en een super leuke story!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Oww super groot compliment! Dankjewel voor je reactie en ben super blij dat je het zo een leuk verhaal vind.
   Die twee zin inderdaad hilarisch samen. Ben benieuwd hoe het volgend jaar gaat
   Hoe ben je bij de formule 1 gekomen?
   ^^
   X

   1 jaar geleden
  • DreamMachine

   Geen dank! Door mijn vriend eigenlijk, die kijkt elke zondag naar de race ongeacht hoe laat dat het is (of hoe vroeg) hahaha x

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ow super leuk! Ik ben ook echt zo iemand haha.
   Mijn vriend heeft er dan weer niks mee. Maar als het op staat kijkt hij wel mee en stel af en toe wat vragen waarvan ik dan denk.. Hmm stiekem vind je het wel leuk anders denk je er niet zo over na, haha.
   Je mag me altijd spammen met f1 dingen, love it!
   En als je zelf een formule 1 verhaal gaat schrijven hoor ik het wel:)
   X

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Ik dacht heel heel even dat Christian niet zou komen. En zag alweer van alles voor me he. Dat ie vermoord was, of gekidnapped of iets.
  Maar toen kwam ie gelukkig toch nog!
  Super weer ❤

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jaja, de baas komt altijd als laatste heel druk bezig met van alles doen en regelen haha.
   (en te hard rijden IN America en dan gepakt wordenxD)

   1 jaar geleden
  • VETTEL_5

   Hahahah ja ik zag t op z'n insta stories. Ik moest toen even heel hard lachen 😂

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja ik ookxD. (mag k jouw insta 🤗😊)

   1 jaar geleden
 • F1theone

  Whoooo! Leuk stukje:)en volgens mij wordt het alleen maar spannender!! Keep up the good work <3

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je reactie. Super lief. Spannend wordt het zeker haha

   1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Spannend hoor wat er allemaal aan gaat komen! Leuk hoofdstuk

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Thanks ❤️💪🏻 rustig afwachten, hihi

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen