Michael Clifford

"You're sure a fast one jay," complimenteerd Calum Jay als we het water weer uitlopen. Ze lacht en zegt wat terug. Ik glimlach om de twee, het is echt fijn om te weten dat de persoon waar je verliefd op bent goed met je vrienden kan. Of nou ja verliefd, laten we zeggen dat ze een vlammetje start in mijn hart. IK plof neer bij het vuur en bekijk haar van een afstandje terwijl ze met Calum praat. Haar bewegingen alleen al hebben iets magisch en ze is zo mooi hoe ze daar staat tegen een van de rotsen. Haar lach kan ik hier nog horen, het geluid van haar geluk wat mij meteen laat glim lachen.

"You're smiling like a lovesick puppy, mate. Don't get to excited," Luke grinnikt en legt nog een blok op het vuur voor hij naast mij komt zitten. "Is it that obvious?" vraag ik zuchtend aan hem en kijk hem aan. "Actually, yes. I get it mate, I liked her to. Past tense don't worry, it was one study date. But i get it, She is so wild and free in spirit. She is smart and kind, little bit anoying but that's okay. I just want to warn you that she might be scared of your status." Ik kijk hem vragend aan. Mijn status, als bekende artiest is misschien een obstakel, maar niet perse iets gevaarlijks. Toch? "I just mean that not everyone can just accept the fame and hate and all that jazz. she's holding back, I know she likes you but something is preventing her from expressing it out in the open," hij haalt zijn schouders op. Maar ik zou niet weten wat het probleem kan zijn. "I don't know, I wouldn't take her for a girl who would let that stuff get to her." Zeg ik terwijl ik naar haar kijk.

"What are we talking about?" Ashtons vrolijke stem haalt me uit mijn overdenkingen als hij samen met Kaylee ook weer bij het vuur komt zitten. Ik kijk even naar Luke die grijnst en schut snel mijn hoofd. "Oh, nothing. Mikey was just droling over J-auch," Zijn zin werd afgekapt door mijn vuist in zijn maag. "shut it, longlegs." De rest lacht en ik weet nu niet zeker of ze mij uitlachen of mijn actie grappig vonden.

"Where is your guitare." Ik schrik als ik haar hand op mijn schouder voel. Ik draai me snel om en Jay staat even te grinniken, maar trekt dan vragend haar wenkbrauw op. "euh, it's.." Ik kijk even verdwaald om me heen en zie dan mijn gitaar achter de coolbox met bier. "over there." ik wijs ernaar en Jay volgd mijn vinger. Ze loopt naar de gitaar en gaat naast Kaylee zitten met het instrument op schoot. De jongens worden stil van hun gesprek, over weet ik wat en kijken naar het meisje dat ik zo bewonder.

Ze ademt even in en uit en ik geef haar een knipoog waardoor ze glimlacht en zichtbaar relaxed. "Kay, je moet wel mee zingen." Kaylee knikt op haar vraag en ze overleggen het nummer even. Ik moet toch echt een cursus Nederlands gaan doen als ik dit wil laten werken, maak ik een notie voor mezelf. Jay slaat de eerste akkoorden aan en ik ben meteen betoverd. "Time's are ticking hearts are running. Think that Cupid's up to something. You ask me how I feel, I say nothing," Ik heb haar natuurlijk al eerder horen zingen, maar haar stem blijft betoverend goed. Ik spiek heel even bij mijn vrienden en ze kijken verwonderd en bijna trots, een glimlach kruipt op mijn gezicht terwijl ik naar haar stem luister.

"I think I'm in love again, In my head yeah you're in my head. I think I'm in love again, In my head yeah you're in my head. I didn't think it could be true, let alone that it would be you. I think I'm in love again, I'm in love, I'm in love, I'm in love." Als de meiden samen zingen is het heel krachtig met Kaylee's stem die lager is en Jay die de bovenste stem zingt is de harmonie fantastisch. Jay kijkt me aan als Kaylee begint aan het volgende couplet en alleen maar oog blijkt te hebben voor Calum. Jay hint me te kijken naar hem en ik zie dat hij een glimlach op zijn gezicht geplijsterd heeft. Over lovesick gesproken. Ik grinnik en stoot Luke naast me aan, die ook lacht. "We have to get them together," Fluister ik. "Deal." Ik kijk Jay aan die weer geconcentreerd is op de akkoorden. "But you have to make you're move to." Ik doe alsof ik hem niet hoor en luister naar de meiden die hun nummer afsluiten.

"You guys are amazing!" spreekt Calum al onze gedachten. "We are not the professionals here," grinnikt Jay, ze legt de gitaar weg en komt wat dichter naar mij toe zitten. "Are you cold?" vraag ik als ze even rilt. Haar is nog nat van de zee, dus het is niet gek dat ze het koud heeft. "Guys, I think we should head home." zeg ik terwijl ik opsta. De rest knikt instemmend en we lopen met zijn zessen het strand af richting de auto's

Als we bij de manege zijn stapt Jay niet meteen uit als de auto stil staat. Ashton en Luke zijn al thuis en Calum en Kaylee stappen wel naar buiten. "Mike, I knew you sang the song for me. Bonfire heart is about a blooming love, that sparks in night. Is that your hope for, well, us?" Ze blijft uit het raam kijken en ontwijkt met opzet mijn blik. "Maybe, I don't know." Ik pak har hand en ze kijkt me aan. Haar uitdrukking kan ik niet pijlen en dat maakt me onnatuurlijk nerveus. "Look, I know I'm famous and have a hectic live. And I know that those things could scare a normal girl from Holland, but I hope you can get past that one day. Because I truly like you." Misschien was het dom om haar te vertellen wat ik wilde en voelde. Waar ik onzeker over was, maar eerlijkheid duurt het langst en dit moest eruit. Ze wijkt haar blik niet af, is niet geschokt, maar lacht ook niet. Haar uitdrukking is wazig en ze lijkt na te denken.

"okay, i like it that your honest. Have patience, I'm not an easy girl and I need time, but it helps to know your intentions." Ze glimlacht en opent de deur. Dat was het meest vage wat ze kon zeggen, maar als ze geduld verwacht moet ik roeien met de riemen die ik nu heb. "Jay," Ik pak haar arm vast terwijl ze zich omdraait. Ze wil wat zeggen maar ik trek haar tegen me aan en doe wat ik de hele avond al wil. Haar lippen smaken nog altijd naar framboos en zijn zacht. Ik glimlach om de hint van zout zee water dat ik proef. De kus is lief en teder, al mijn gevoel ligt erin voor ik haar wang en lippen loslaat. "I'll see you tomorrow," fluister ik. Ze geeft me een kus op mijn wang en vertrekt zonder nog iets te zeggen.

De deur gaat weer open en Calum komt naast me zitten met een zucht. We kijken elkaar aan en ik zucht ook. "These girls will kill us one day," Ik grinnik en start de auto.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here