AARON O'CONNOR


Only the dead have seen the end of war.

Ondanks dat Aaron Robbie zelf de leiding gegeven had, paste het niet bij hem. Natuurlijk wilde hij dat Robbie zich ook comfortabel voelde en hij gaf Robbie dan ook de kans om zelf te kiezen hoe intens het zou worden, maar hij was zo gewend om de leiding te nemen. De normaal zo rustige en onopvallende jongen was hierin nou eenmaal dominant.

Robbie plaatste Aarons handen terug op zijn lichaam en Aaron trok Robbie iets dichter naar hem toe. “Ik ben een arts, al mijn beslissingen zijn weloverwogen,” mompelde Robbie tegen hem. “Ik wil dit. Ik wil jou.”

Ik wil dit. De woorden echoden na in Aarons hoofd. Het voelde zo goed om dit te doen, om hier te staan met hun lichamen tegen elkaar en hun lippen op elkaar en toch… Het was anders dan zonet.

Robbies mond verplaatste zich naar Aarons nek. Zijn baardje kriebelde hem daar. “Ik ben niet gemaakt van glas, Aaron. Ik kan het heus wel hebben wat je net deed.” Oh god, zijn stem klonk zó sexy.

Robbie knabbelde op dat punt en een rilling van genot trok door Aaron heen. “Ja alsjeblieft,” kwam er ongewild uit zijn mond. Het was eerder een kreun dan echt woorden. Hij was zich zó bewust van die vingers van Robbie die langzaam maar zeker zijn hemd open begon te knopen.

Ik wil jou.

“Dan neem me,” bracht hij haast ademloos uit. Met de zekerheid van een man die precies weet wat hij doet, leidde hij Robbie naar het bed in de kamer. Nou ja, het was meer een duw. Een grijns kroop langzaam op zijn gezicht toen hij Robbie daar op het bed zag liggen. Robbie was geheel van hem nu.

Hij zoende Robbie vol passie en zijn hand gleed weer naar Robbies broek. Hij verbrak het contact van hun lippen en hing licht grijnzend vlak boven Robbies gezicht, terwijl hij tergend langzaam over de bult in zijn broek streek, wetende dat het Robbie volledig gek zou maken.

Toen kuste hij Robbies kaak en trok vanuit daar een spoor naar zijn schouder toe. Het voelde zo goed om dit te doen, zo natuurlijk. Hij had dit al zo vaak gedaan, maar wie had ooit verwacht dat hij hier zou eindigen met zijn nieuwe vriend? Dat dat zo fijn zou voelen? Zijn hand gleed van de broek onder het shirt van Robbie. Hij kon de spieren voelen.

Toen duwde hij zich wat overeind en parkeerde zich schrijlings over de jongen die op het bed lag heen. Vanuit zijn positie kon hij goed neerkijken op Robbie. In Robbies blik kon hij zien dat Aaron zeker niet de enige was die dit wilde. Het maakte Robbie nog aantrekkelijker. Hij had zich geheel overgegeven aan Aaron.

Uiterst langzaam begon hij de knoopjes van Robbies shirt los te knopen, hem daarbij bewust telkens langs de borst strijkend. Robbie zou zich zo hyperbewust van de aanrakingen zijn. Aaron beet langzaam en verleidelijk op zijn lip terwijl hij zijn blik strak op Robbies gezicht en ogen gericht hield.

Alleen het gegeven dat het Robbie zo gek zou maken zorgde bij Aaron al voor een gevoel van opwinding. Hij genoot zo van dit spel van uitdagen en verleiden. Van geven wat Robbie wilde en net voor hij het echt had weer wegtrekken, hem er haast voor laten smeken. Zijn broek stond inmiddels aardig strak gespannen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here