ROBBIE MCLAGGENSleep is a privilege only granted to the dead


Robbie leek te zweven tijdens de kus en Aaron's hand die hem net op de juiste plek streelde, al was het net niet hard genoeg. Hij maakte een gefrustreerd geluidje toen Aaron de kus verbrak en hij voelde zijn gewoon grijnzen. Hij had meer nodig van dit, en Aaron wist het.
"Fucking tease." Beschuldigde hij Aaron, en keek hem even boos aan.

Hij zuchtte tevreden toen Aaron een spoor van kusjes begon te drukken, het liep over de gevoelige plekjes van zijn nek naar zijn schouder en tegelijkertijd was Aaron's hand te vinden onder zijn shirt en oh god als dit niet goed voelde wist Robbie het ook niet meer.

Robbie had het gevoel dat hij zou sterven van opwinding toen Aaron boven op hem ging zitten en grijnzend op hem neer keek. Het was duidelijk dat Robbie niet de enige was die dit wilde en dat hij ook helemaal niet in controle zou zijn vandaag.

Aaron beet op zijn lip en knoopte Robbie's hemd los, erop lettend Robbie's huid zeker te raken. Zijn aanrakingen leken te branden, en ergens vroeg Robbie zich af of het hellevuur zich dan uiteindelijk toch in hem genesteld had en zich een weg naar buiten zou werken zodra ze verder zouden gaan met deze 'zonde'. Aaron zorgde er echter voor dat deze gedachten al snel weer uit Robbie's hoofd verdwenen.

Robbie had niet door dat zijn heupen hun eigen leventje aan het leiden waren en tegen Aaron aan schuurden, zijn handen gleden ondertussen over de man zijn lichaam. Een blik van puur verlangen in zijn ogen. Toen hij zijn blik even over Aaron liet glijden, merkte hij dat Aaron ook niet onberoerd was gebleven door hun strelingen.

"Zo te zien wil jij dit ook heel graag." Grinnikte hij zacht. Aaron bleef hem gewoon zacht gek maken en het was oneerlijk, besloot Robbie. Gelukkig was hij altijd al goed geweest met zijn woorden, en het was tijd dat hij dit wapen nu ook gebruikte om Aaron even hard te treiteren als Aaron hem treiterde op dit moment.

"Je houd van de controle, is het niet?" Begon hij, en keek sluiks naar Aaron.
"Windt het je op om te weten dat jij de eerste zult zijn die mij zo zal zien?" Fluisterde hij hees. "dat jij de eerste zult zijn die me zal nemen?"
Het was namelijk wel duidelijk dat Aaron Robbie zou nemen en niet andersom.

"Windt het je op dat jij diegene zal zijn die me mijn maagdelijkheid af zal nemen? Wetende dat alleen jij en ik het weten en dat jij voor altijd dat stukje van mij bij je zult dragen?"
Hij streelde plagerig rond de buit in Aaron's broek, erop lettend de plek die Aaron waarschijnlijk zo graag wilde dat Robbie zou aanraken niet zou raken.

"Zo te zien laat ik je toch niet onberoerd. " Wist hij grijnzend uit te brengen, waarna hij Aaron's nagels over zijn tepel voelde. Zijn heupen schoten omhoog en hij kreunde. Aaron leek zijn balans terug te moeten zoeken, maar leek uitermate tevreden te zijn met zichzelf.
"Oh fuck me." Ademde Robbie, zijn ogen groot door opwinding. Al was dat waarschijnlijk exact wat Aaron zou doen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here