Juice was zo verdiept in zijn game dat hij opschrok toen hij opeens twee handen op zijn schouders voelde. Hij draaide zijn hoofd iets zodat hij tegen haar arm leunde bij wijze van begroeting, maar zat eigenlijk nog te veel in het spel om dat los te laten. Dat gebeurde pas toen ze kussen op zijn hoofd begon te drukken, langs zijn nek naar beneden. Hopend dat hem iets beters stond te wachten dan een virtuele overwinning, draaide hij zich opzij om haar aan te kijken.
      ‘Morgen,’ groette hij. ‘Lekker geslapen?’
      Zelf was hij al ruim twee uur geleden opgestaan, maar Dana leek de laatste tijd de kunst van het uitslapen ondervonden te hebben. Wel had ze inmiddels een zomerjurkje aangetrokken en zich licht opgemaakt. Klaar voor een nieuwe dag.
      ‘Hmm-hmm.’ Ze zakte op zijn schoot neer, met haar gezicht naar hem toe. Een tijdje nam ze hem zwijgend in zich op, met een vertederde glimlach om haar lippen. ‘Vandaag is het een halfjaar geleden. Dat we elkaar voor het eerst zagen.’
      ‘Echt?’ reageerde Juice verrast. Zelf was hij niet zo handig met data en hij deed nu al zijn best om Dana’s verjaardag over zes weken niet te vergeten, maar voor Dana was die dag waarschijnlijk de belangrijkste uit haar leven geweest. De dag dat ze Maddox ontvluchtte.
      ‘Jep. Het lijkt al veel langer geleden.’
      Dat kon Juice alleen maar beamen. Het voelde alsof hij haar al zijn halve leven kende. Ze boog naar voren, streelde zijn wang en streek daarna met haar lippen langs die van hem. Juice liet zich meevoeren door een intense zoen, die hem heel wat meer beloofde dan alleen een kus. De opwinding verspreidde zich door zijn lichaam. De vorige nacht waren ze nog intiem geweest, maar ieder uur dat daarna verstreek voelde altijd als een dag.
      Omdat hij haar niet had willen wakker maken, zat hij nog in zijn boxer, waardoor haar handen algauw over zijn borstkas gleden.
      ‘Ik heb een kleine verrassing voor je,’ fluisterde ze, haar stem zwoel.
      Er was op dit moment maar één verrassing die hij wilde, maar hij speelde braaf mee. ‘Hmm. Spannend.’
      Haar ogen maakten even contact met die van hem. ‘Ja, best wel.’
      Hij trok verbaasd zijn wenkbrauwen op toen er blosjes op haar wangen verschenen. Alsof ze die wilde verbergen, beet ze zachtjes in zijn hals en trok daarna een spoor van kussen naar beneden. Over zijn borstkas, zijn middenrif, langs zijn navel verder naar beneden, terwijl ze van zijn schoot af gleed totdat ze tussen zijn benen zat gehurkt.
      Daar leek ze even te twijfelen. Uiteindelijk vouwde ze toch haar vingers om de rand van zijn boxer en trok die naar beneden. Haar vingers streken langs zijn harde lid en ze keek naar hem op.
      Hij las de twijfel in haar ogen, en opeens wist hij wat ze wilde doen.
      ‘Dat hoeft niet schat. Echt niet,’ benadrukte hij. Ze had hem nooit oraal bevredigd en hij wist dat dat kwam door haar verleden. Hij wilde niet dat ze zich verplicht voelde om die grens over te gaan, puur omdat ze elkaar een halfjaar kenden. Voor hem hoefde dat echt niet.
      ‘Ik wil het,’ zei ze verbeten. ‘Ik moet dit doen. Voor mezelf.’
      ‘Je moet niks, schat,’ zei hij, en hij maakte alweer aanstalten om zijn boxer op te hijsen. ‘Die tijd is juist voorbij.’
      Ze legde haar hand op die van hem en keek hem aan. ‘Alsjeblieft, Juice.’
      Haar vingers streelden de binnenkant van zijn bovenbeen, tot aan zijn lies, zonder dat ze haar blik van hem afnam. ‘Ik wil je. Helemaal.’
      Haar ogen waren groot en afwachtend, maar ze misten de lust die er normaal gesproken in kolkte. Hij wist echter niet wat hij er verder nog tegenin moest brengen. Als dit betekende dat ook deze band met Maddox werd doorgesneden dan kon hij dat alleen maar toejuichen.
      ‘Oké schat,’ fluisterde hij, plots ook nerveus, bang dat ze straks tien stappen terug zouden moeten doen.
      Ze glimlachte naar hem en streek er met haar vingers langs. Daarna boog ze haar hoofd, drukte ze kusjes tegen zijn gevoelige huid en ontblootte de top. Hij zoog de adem naar binnen toen haar warme tong erlangs gleed. Aarzelend streek hij door haar haren. Door zijn aanraking leek ze iets meer te ontspannen, haar schouders zakten naar beneden. Haar lippen sloten zich nu geheel om hem heen, steeds ietsje verder. De warmte van haar mond omgaf hem en hij voelde haar tong langs zich glijden terwijl ze zoog.
      ‘Oh fuck,’ kreunde hij toen zijn onderlichaam zich aanspande. Met een hand streek hij de haren voor haar gezicht weg zodat hij haar kon zien. Hij had Dana altijd al sexy gevonden, maar te zien hoe ze hem in haar mond had was een van de geilste dingen die hij ooit had gezien.
      ‘Oh dit is zo lekker,’ fluisterde hij. ‘Jij bent zo fucking heet lieverd.’
      Ze sloeg haar ogen naar hem op. De woorden leken haar angst te verjagen. Met meer overgave kuste, streelde en zoog ze hem, en Juice bleef naar haar kijken totdat zijn spieren zich zo sterk samentrokken dat hij het niet lang meer kon houden. Zijn vingers wonden zich om haar blonde lokken omdat hij het gevoel had zich ergens aan vast te moeten grijpen en hij hijgde van de opwinding die door zijn lijf gierde. Pas toen zijn lijf begon te schokken en zijn orgasme hem de adem afsneed en zijn hele lijf liet tintelen, kneep hij zijn ogen even dicht.
      Even hing hij naar achteren in de stoel terwijl hij bij moest komen van de ontlading. Dana klom weer op zijn schoot en streelde zijn wang.
      ‘Ik wist wel dat je het lekker zou vinden,’ zei ze met een grijnsje toen hij haar weer aankeek.
      Hij sloeg zijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen zich aan. ‘Daar heb ik nooit aan getwijfeld,’ mompelde hij.
      Na de omhelzing gaf hij haar een kus. Hij wist niet goed wat hij moest zeggen.
      ‘Ik wilde dat we helemaal van elkaar zouden zijn,’ zei ze, alsof ze dat aanvoelde. ‘De gedachte dat de lippen van een andere vrouw de laatste zijn geweest die jou zo bevredigd hebben, en dat ook ik iemand anders geslachtsdeel dan de jouwe in mijn mond heb gehad…’ Ze haalde haar schouders op. ‘Dat wilde ik niet meer. Het voelde als een laatste obstakel. Snap je?’
      Juice vond het idee dat ze iemand anders dan hem had gepijpt ook verre van prettig, dus hij begreep het maar al te goed. Hij aarzelde. Moest hij er over doorvragen? Het was nou niet echt een ideaal moment, maar was het dat ooit wel?
      ‘Was het Maddox die je voor het laatst…?’
      ‘Ik weet het niet eens meer. Al die dagen, ze voelen alsof ze in elkaar overliepen.’ Ze zuchtte zachtjes zonder hem aan te kijken en tekende cirkels op zijn borstkas.
      Hij voelde een knauw in zijn maag. ‘Dus er waren meerdere mannen die… die je misbruikten?’
      Ze beet op haar lip. Juice had direct spijt van zijn vraag.
      ‘Als ik Maddox ongehoorzaam was, vanaf het moment dat ik had aangegeven dat ik bij hem weg wilde, strafte hij me op die manier. Dan moest ik zijn vrienden – of klanten, wat het dan ook waren – pijpen. Soms wel tien op een avond.’
      Een stille traan gleed over haar wang. Juice veegde hem met zijn duim weg. Hij kneep zijn lippen op elkaar omdat hij zelf ook moest huilen. ‘Ik vind het zo erg voor je.’
      Ze haalde diep adem. ‘Gelukkig is het nu voorbij. En ergens – ergens ben ik blij dat hij het daarbij liet. Niemand mocht me aanraken van hem, ik mocht alleen… hen aanraken.’
      Juice trok haar weer tegen zich aan en begroef zijn gezicht in de holte tussen haar nek en schouder terwijl een paar tranen over zijn wangen rolden. Was het daar maar bij gebleven. Maar hij wist dat ze alsnog talloze keren verkracht was door Maddox zelf.


Reacties (4)

 • Trager

  Muh, the feels D:

  1 jaar geleden
 • FireBrick6

  Awwh, poor Dana.
  Gelukkig lijkt dit wel een betere ervaring voor haar te zijn (:

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oké, ik vind dit echt heel erg zielig. Als je doorgaat met zulke stukjes zo ontzettend goed te schrijven, ga ik nog eens een keer zelf huilen ook.

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Dat zou wel echt goals zijn

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Oh crap... ik heb je op een idee gebracht wat me waarschijnlijk heel erg veel tranen gaat kosten.

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Ik weet wel een potentiële scène ja xP

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Oké, nu ben ik dus aan de ene kant super benieuwd en aan de andere kant super bang en dat is om eerlijk te zijn erg indrukwekkend van je, maar... ☹️

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Aww. Het wordt een hele heftige scène. Maar gelukkig duurt het nog wel even en ben je het tegen die tijd misschien wel weer vergeten;)

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Nu je dat gezegd hebt, ga ik er dus extra op letten dat ik dat niet vergeet. Uiteindelijk zal het vast wel zo zijn dat ik het dan toch nét vergeet, want zo ben ik wel, maar ik zal mijn best doen het te onthouden, gewoon om je ongelijk te bewijzen. 😂

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha! We gaan het zien! (:,

   1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Challenge accepted.

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  hoe krijg ik nou ook die brok in mijn keel weg als jij steeds zo onwijs aangrijpend schrijft.
  Wauw. ben er beetje sprakeloos van.
  Snel verder!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here