Foto bij 22 Monaco – monday 4

Ik kon wel huilen van verdriet voor Daniel maar gelukkig ook van geluk voor Max!!!

Hierbij het beloofde stukje ❤️

Luna’s point of view
Het café ligt ongeveer op 5 minuten wandel afstand van de ingang van de paddock. Dat betekent dat ik er rennend ongeveer twee minuten over gedaan moet hebben, misschien drie. Ik heb tegen Jade en Daniel gezegd dat ze mij op de hoogte moeten houden waar ze zijn. Daarbij heb ik aangegeven dat ik ze dan makkelijker kan vinden, al is het eigenlijk voor het geval ze weer gevaar lopen. Daarom weet ik nu ook precies dat als ik nu de hoek om ren, ik de ingang aan de rechterkant vind. Ik vertraag mijn pas tot wandelen en ga snel naar de ingang. Ik zie dat ze nog bezig zijn met hun jassen aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat Jade, Max of Daniel mij niet ziet loop ik meteen links om het café in. Precies zo dat ik in het café kan rondkijken, alleen op zo een manier dat ik de andere ook gelijk in de gaten kan houden. Ik kan zien dat Jake en Michael elkaar ook hebben gevonden en op de hoogte zijn. De andere bodyguards staan tussen de vriendengroepen in.
Ik herken als snel de achtergrond op Jade haar filmpje en zie tot mijn verbazing de man in kwestie gewoon aan tafel zitten. Er is dus, nog, geen argwaan. Ik besluit uit zijn zicht veld te blijven. Het zou immers raar zijn als hij ziet dat ik mijn vriend voorbijloop en naar hem ga zitten kijken.
Ik kan zijn gezicht goed zien en herken hem meteen van de beelden die ik de afgelopen twee uur heb gezien. Ik maak een paar foto’s met mijn telefoon, als bewijs dat hij hier was. Vervolgens maak ik ook een paar foto’s van Daniel en Max, zodat we kunnen zien dat zij op hetzelfde moment in het café waren.
De man zit met zijn rug naar de ingang toe. Echter lijkt het net of hij ogen in zijn achterhoofd heeft. Want op het moment dat de hele groep via de ingang naar buiten gaat staat hij op, pakt zijn jas en loopt erachteraan.
Het kan dus niet anders dan dat hij niet alleen werkt. Een naar gevoel nestelt zich in mijn lichaam. Als we ze maar veilig naar het appartementencomplex krijgen.

Ik besluit om achter de man aan te lopen. Al snel komt er iemand naast hem lopen. Hij is dus inderdaad niet alleen. Ik blijf om mij heen kijken, aangezien ik het idee heb dat ik degene ben die achtervolgt wordt, in plaats van dat ik iemand achtervolg. Ik ben getraind in het beveiligen van mensen, niet om ze zo stil mogelijk achter na te lopen. En toch lijkt dit mij het beste om te doen. Ik moet weten wat hij van plan is.
Ik zie dat Jake even over zijn schouder kijkt en ook al door heeft dat ze worden achtervolgt.
Ik schrik van een knal rechts van me. Ik kijk geschrokken het straatje in maar zie niks. Het klonk als een trap tegen de stalen afvalbak, maar ik zie niemand. Als ik weer naar voren kijk zie ik dat de man en zijn handlanger niet meer achter de groep aan lopen.
‘Shit.’ Vloek ik tegen mezelf. Waar zijn ze heen. Ik kijk zoekend om me heen maar zie ze niet meer. Ik besluit het voor nu op te geven en mij bij de groep aan te sluiten. Ik wil mijn pas versnellen als ik ineens een paar handen om mijn mond, keel en handen voel en ik de steeg in wordt getrokken. Zo snel als mijn instinct getraind is probeer ik mijn handen los te krijgen en afstand te creëren. Ik voel hoe ze het moeilijker krijgen om mij vast te houden tot ik wat kouds tegen de zijkant van mijn hoofd voel.
‘Don’t move or I’ll shoot.’ De stem is heel kalm, wat er automatisch voor zorgt dat het stressniveau in mijn lichaam stijgt. Ik voel hoe mijn ademhaling versnelt. Shit shit shit, dit was niet hoe het zou moeten gaan.
Ik haal diep adem en probeer mijzelf rustig te krijgen.
‘What do you want from me?’ Ik kom gelukkig sterk en zonder twijfel uit mijn woorden.
‘Later.’ Ik word verder het steegje in getrokken waar een auto staat met geblindeerde ramen. Even ben ik bang dat ik in die auto wordt gegooid. Ik word naar de achterkant van de auto gebracht. Aan de achterkant worden de handen om mijn polsen vervangen door een tie-wrap. De tie-wrap wordt veel te strak aangesnoerd en ik weet nu al dat ik, en niet los kom, en zeker weten afdrukken heb op mijn polsen.
‘Don’t even think about escaping we only want to talk.’ De man die ik achtervolgde duikt ineens voor mij op.
‘Well, talk.’ Mijn bijdehande opmerking levert een tik van de loop op mijn hoofd op.
‘We know you were the one who took out one of my guys. And I know you’re the only one who knows who I’m. So when I found out, you are trying to ruen me again. I had to do something.’
‘How do you know all of this, it’s classified,’ zeg ik terwijl ik mijn frustraties binnen probeer te houden.
‘I got the right people on the right places.’
Ik begin zachtjes te vloeken. Dit kan niet. Hoe kan het dat wij iemand in ons midden hebben die alles heeft weten te verklikken. Hoe kan die man al weten wat ik van plan was nog voor ik het FIA gebouw uit ben. Niemand heeft de kamer verlaten voordat ik weg ging. De man tegenover mij kijkt me onderzoekend aan. Ik probeer me nogmaals los te trekken uit de strakke greep van de vent achter mij, in de hoop dat hij mij gewoon loslaat. Ik weet wel hoe ik los moet komen, ook met de tie-wraps op mijn polsen, maar ik weet ook dat zodra ik uithaal ik een kogel door mijn hoofd heb zitten.
‘Doesn’t ring a bell?’
‘No, now let me go!’ Roep ik, terwijl ik zoveel mogelijk de angst die zich in mijn lichaam nestelt probeer te onderdrukken.
Ik voel mijn telefoon in mijn broekzak trillen. Ik hoop van harte dat de man die mij vastheeft hier niets van merkt. Anders moet ik die straks ook nog afgeven.
‘We will let you go, as soon as you give me the information I need.’
‘I don’t have the information you want.’
‘Well I got plenty information about you, that Daniel and Red Bull Racing doesn’t know. So tell or I will.’

Vampiremouse®

Reacties (8)

 • GossipGirl21

  Ja mij bezorgd het ook wel nachtmerries ze.

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Omg! Het wordt ook alleen maar spannender, ben zo benieuwd hoe dit afloopt!

  En de race, tja.. Ik was zooooooo blij toen ze 1 en 2 lagen, en opeens, poef alle blijheid weg! Ik vind het zo erg voor Daniel:(En heb je zijn boordradio gehoord? Het klonk alsof hij huilde:(

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Nee heb ik volgens mij niet gehoord. Is er een link waar ik hem kan luisteren?
   Ik wil nog steeds huilen en Daniel knuffelen. Hij verdient het zo niet...

   Thanks voor je reactie. Ben benieuwd wat je van de rest gaat vinden haha

   Xx

   1 jaar geleden
  • F1theone

   https://clyp.it/ncmgo01n there you go! Luisteren op eigen risico:(Ik wil hem ook zo graag vastpakken, helemaal als je dit hoort! Dat laatste is echt hartverscheurend..

   Sure! Ik weet zeker dat ik het geweldig ga vinden:)xx

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ik ga hem thuis even luisteren zit nog op mn werkxD(overuren for live... DruktexD)

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   **gaat even huilen onder d'r steen**

   Het was zoveel beter als die was gaan vloeken.. Dit is zo zielig

   1 jaar geleden
 • MoonLove

  Nice nice nice nice!! Snel verder ben echt benieuwd!! Echt een rotzak is het!!!

  1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Race zelf niet helemaal gezien!
  Af en toe een stukje. Maar huilen dat Dan weer uitviel.
  Arme jongen, lijkt wel alsof ze het express doen omdat ie weggaat!
  Maar Max wel gewonnen. Dus wel beetje blij!

  En dit hoofdstuk. Ow my god!
  Er is een fucking mol,
  Maar wie, en waarom?
  Is het Christian, nee toch?
  Super weer! X

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  Okay, first it was Ricciardo who let me get a heart attack, second it was Max begging to do something about the engine and third it was this chapter!

  Nu ben ik super benieuwd hoe het verder gaat!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je lieve reactie. Ik had ook even een hartaanval bij Daniel en daarna bij Max. Ben nog steeds beetje sip om Daniel. Maar Max held 💪🏻❤️
   Woensdag komt er weer een deeltje:)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen