||Diana Cassandra Volturi
Enkele maanden later...

'Ugh, ik snap echt niet waarom jullie zo geobsedeerd met baby's zijn,' zegt Thorn. Ze heeft haar donkerblonde haren in een wilde knot gedraaid en ze draait met haar blauwgroene ogen. Ze trekt haar neus op en kijkt met een blik vol afschuw naar Emily's gebolde buik.
      Ik geef haar een duw en rol zelf met mijn ogen. 'Niet zo negatief, mevrouwtje,' zeg ik zogenaamd streng. Ik laat mijn blik afdwalen naar de zee en voor even sta ik mezelf toe om mijn gedachten af te laten dwalen bij het ruisen van de golven die heen en weer gaan.
      De laatste paar maanden zijn magisch geweest... meer dan magisch zelfs, overweldigend. Sinds ik van de band tussen Paul en mij weet, zijn we alleen maar vooruit gegaan. Er is geen dag voorbij gegaan dat ik hem niet heb gezien en ik denk dat mijn innerlijke ijskonijn werkelijk verdwenen is. Al ga ik haar ongetwijfeld soms missen. Mijn gevoelens zijn nog steeds een dingetje waar ik het niet graag over heb, maar tegenovergesteld van hoe de jongens uit de pack Paul altijd beschrijven, heeft hij immens veel geduld met mij en mijn vermogen om te praten, of het gebrek daar aan. In mijn hoofd durf ik zelfs te denken dat Paul en ik perfect voor elkaar gemaakt zijn, maar hardop zal ik dat nooit zeggen. Veel te cliché.
      'Oh Cass, jij moet echt ophouden,' zegt Thorn zeurend, me ruw uit mijn gedachten halend met een veel te harde duw voor zo'n tenger meisje als ze is. 'Jij durft amper handjes met Paul in het openbaar te houden, laat staan keihard met hem los te gaan in bed!'
      Thorn barst in lachen uit, terwijl ik haar beledigd aankijk. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Emily lichtjes gniffelen en ik verschuif mijn innig beledigde blik haar kant op. Het enige wat zij doet is echter haar handen op steken in overgave, alsof ze zo onschuldig als een engeltje is.
      'Dat ik een hekel heb aan openbare affectie, betekent nog niet dat ik een freak kan zijn achter gesloten deuren,' verdedig ik mezelf eigenwijs. Mijn mondhoeken krullen in een grijns en ik zwiep mijn lange, blonde haren over mijn schouder. 'Vergeet niet mijn liefste Thorn, ik leef al elf eeuwen. Ik heb kennis op ieder gebied.'
      'Trouwens,' voegt Emily daar snel aan toe, voordat Thorn er nog een schepje bovenop kan doen. 'Wil jij geen kinderen?'
      Thorn haalt nonchalant haar schouders op. 'Misschien ooit, maar baby's stinken, eisen alle aandacht en vreten m'n portemonnee leeg alsof het snoep is. Ik pas, voor de komende minstens tien jaar.'
      'En Embry?' vraag ik geïnteresseerd. Ik trek mijn wenkbrauwen wiebelend op, maar stop al snel als ik de waarschuwende blik van Emily zie. Die wil waarschijnlijk niet dat die discussie opnieuw begint en Thorn en ik mogelijk onze speerpunten op haar richten, samen met onze al net zo scherpe vragen.
      Thorn heeft een smerige grijns op haar gezicht en nu is het haar beurt om haar haren over haar schouders te zwiepen. 'Mijn moeder was allergisch voor het stofje dat je aanmaakt tijdens je zwangerschap en ik heb Embry alle horrorverhalen over haar twee geweldige zwangerschappen. Van de negen maanden lang kotsen tot de uitdroging en spoedoperaties aan toe. Ik sloot af met hoe groot de kans is dat ik het geërfd heb. Als Embry dezelfde baby-ziekte had als jullie, was hij er na mijn verhaal wel van genezen,' zegt Thorn alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ze haalt nog even haar schouders op en voor haar ogen kan ik de herinneringen aan het gesprek voorbij vliegen. 'Althans, dat sprak zijn gezichtsuitdrukking.'
      Ik gniffel onder mijn adem, dat is namelijk zo typisch haar, en ik wil reageren, maar op dat moment zie ik de rest van de pack met de andere inprents, families en wie niet aanlopen. Automatisch worden mijn ogen als een soort magneet naar Paul getrokken en automatisch krullen mijn mondhoeken zich in een glimlach. Wat is die man toch oogverblindend om te zien.

Reacties (2)

 • LarryNiam

  Ahhhh wat schattig<3
  Love it:)

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🤩🤩🤩🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen