Foto bij 23 Monaco – monday 5

Sorry, hij is niet nagelezen op spelling. Op- of aanmerkingen hoor ik graag.

Thanks voor de overweldigende reacties op dit verhaal! En natuurlijk de Kudo's jullie zijn echt de beste, dankjulliewel!!!

Alweer 24 abo's! Thanks allemaal!!! <3

Luna’s point of view
‘Okay, well if you don’t talk then I’ll tell you something.’ Hij kijkt me afwachtend aan. De blik in zijn ogen heeft iets onwijs bekends, wat ik vanmiddag al eerder had, maar ik kan het nog steeds niet plaatsen.
‘Lets start with a little history why you are made it so personal.’ Hij gaat schuin tegenover mij tegen de muur aan leunen en kijk mij uitdagend aan.
‘It was five years ago. A beautiful Saturday night when me and my friends were having some beers at the local bar down the streets of Monaco.’ De grijns op zijn gezicht geeft mij een gevoel die ik al heel lang niet heb gehad. Het idee dat ik in een ijsbad stap en tegelijkertijd moet overgeven schieten door mij heen.
‘We saw these three beautiful girls at the bar. They were just done with dancing and wanted to get something to drink.’ Hij zet zichzelf af van de muur en komt mijn richting op gelopen. Hij komt vlak voor me staan en legt zijn handen op mijn heupen.
‘They were really sexy and I knew what I wanted to do with them.’ Ik huiven door zijn adem die vlak bij mijn oor zit.
‘So I made sure that the cutest got some things to make here calm.’ Zijn handen dwalen van mijn heupen naar mijn middel en er schieten allemaal flashbacks voor mijn ogen langs.
‘No way you-’De reeds scheldwoorden die ik uit wilde brengen worden gesmoord door zijn hand die mijn keel dicht knijpt. Ik begin tegen te stribbelen.
‘Unfortunately, the cute girl was prepared and had this bodyguard with her.’ Hij heeft inmiddels mijn keel weer losgelaten en kijkt me vol ongenoegen aan.
‘I just wanted some fun. Not ending in the hospital almost beaten to death!’ De woede in zijn woorden zijn goed voelbaar met de vuist in mijn buik, waardoor ik op mijn knieën val.
‘We both signed a contract not to talk about this.’ Boos kijk ik naar hem op.
‘That deal helped with you yes. But I lost my contract at Red Bull.’ Hij heeft me inmiddels omhoog getrokken en tegen de achterkant van het busje aangeduwd.
‘No! That was for almost raping that girl, and you were far from signing so don’t blame me, Davey!’ De man blijkt te schrikken van het feit dat ik zijn naam nog weet en neemt snel afstand van mij.
‘Like I said before your history lesson, I don’t know anything. Let me go and I won’t tell anybody about this. I signed that contract, so I can’t say anything.’
‘You’re not making the rules, I do!’ Inmiddels is mijn telefoon al zeker vijf keer overgegaan en begin ik bang te worden voor de afloop hier. Ik voel mezelf steeds meer in de stress schieten en weet niet wat ik met mijzelf en de situatie aan moet.
‘Tell me what I need to do.’ Davey stopt met ijsberen en kijkt mij onderzoekend aan.
‘Here.’ Hij duwt een prepaid telefoon in mijn handen.
‘I’ll send you the time and address for tonight. I want all the information that you got. If you are not there, then the boys won’t be able to race. Ever!’ Ik probeer de brok in mijn keel weg te slikken als hij de woorden dreigent in mij gezicht roept.
‘No Problem. I will give you everything I know by then. But please don’t hurt them.’
‘If you do as I say, No one will get hurt.’
Het pistool wordt weggedaan en de tie-wrap wordt van mijn polsen afgehaald. Ik wil mij uit de voeten maken als ik aan mijn bovenarm wordt teruggetrokken.
‘Don’t screw me over. You know what’s at stake.’ Hij laat me los en duwt me achter de auto vandaan.
Ik maak mezelf zo snel mogelijk uit de voeten en stop pas met rennen als ik bij het appartementencomplex ben. Ik wil in huilen uitbarsten als ik Daniel en Christian bij de ingang zie staan.
‘Luna!’ Zodra Daniel mij ziet rent hij naar me toe en trekt mij in zijn armen. Ik voel hoe mijn ogen nat worden, maar weiger de tranen over mijn wangen te laten lopen. Als ik het vertel belt hij de politie en dan doen ze Daniel en Max wat aan.
‘What the hell happend. Jake told us you were right behind us, why did it take you so long to get here?’
Ik knipper een paar keer snel met mijn ogen om het overvloedige water weg te krijgen en kijk hem dan met mijn meest overtuigende glimlach aan.
‘Tried to follow the man who is stalking you, but lost him. I hoped to get some information.’
Daniel wilt ertegenin gaan, maar wordt onderbroken door Christiaan die zijn handen op onze schouders legt en ons naar binnen dirigeert. Als Daniel voor mij het appartementencomplex in stapt kijk ik snel achterom naar Christian. Ik wijs naar hem en naar mij en miem “Talk”.
‘Daniel, go to the rest and tell them Luna is here, I need to have a word with her.’ Ook nu wilt Daniel ertegenin gaan, maar hij weet dat het nutteloos is en loopt vloekend door naar Max zijn appartement.
‘Talk.’ Ik schut meteen mijn hoofd en gebaar dat we nog een trap omhoog gaan. Ik loop door naar Daniel zijn appartement en laat ons binnen.

‘I just got threatened.’ Als bewijs laat ik mijn polsen zien aan Christian, die duidelijk niet weet hoe hij moet reageren.
‘I know the guy who is doing this, and I know for sure you know him as wel.’
Christian kijkt mij afwachtend aan.
‘Davey Hillis.’ Ik zie hoe Christiaan zijn pupillen verwijden en hij mijn geschrokken aan kijkt.
‘We were about to sign him when he was trying to rape a girl or something, am I right?’ Ik knik bevestigend.
‘But what has it to do with you?’
‘I can’t tell. I can’t speak about it with anyone. So please don’t ask. I can’t afford the millions I need to pay if I talk.’ Ik hoop van harte dat Christian zelf de eindjes aan elkaar kan knopen en tot de juiste conclusie kan komen.
‘Okay, then tell me what happend and why you need to talk to me.’
Ik begin Christian uit te leggen wat er net allemaal is gebeurd. Ik hou de pijnlijke details voor mij. Dat hoeft hij niet te weten. Hij hoeft alleen maar te weten dat de jongens in gevaar zijn en dat ik informatie over Red Bull Racing moet delen of ik word zelf het slachtoffer.

Vampiremouse®

Reacties (6)

 • GossipGirl21

  Heel spannend dees.

  1 jaar geleden
 • MoonLove

  Aaah spannend!! Beetje laat nu pas tijd gehad om te lezen😂 verder verder verder

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Oeeeeeeh spannend!! Ben benieuwd hoe dit afloopt!!

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Omg! Spannend!

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  *pakt de hooivorken en fakkels* I’ll come with my army! Don’t threaten a girl, you moron!

  Anyways, het is spannend en axkjanskxlshd can’t wait for a new chapter!:P

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hahaha hooivorken heerlijk!
   Super dankjewel voor je reactie! Dit vind ik echt leuk te lezen! ❤️❤️❤️🤩

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen