Foto bij Chapitre 15.

"Welkom bij de Halloween parade!" Finn en Puck stonden als een stel stuiterballen aan de zijkant van de straat te wachten op de parade. Aangezien in de Halloween parade alleen maar de "hoofd"karakters voorkwamen waren wij tijdens deze parade vrij. Vanavond zouden we nog wel meelopen in de hoofdparade, maar nu hadden we even vrij.
"Morgen gaat het allemaal weer weg." zuchtte Puck terwijl ze keek naar alle Halloweenversieringen door het park.
"Ja, maar dan komt straks Kerst wel weer hé Ukkie." Finn sloeg een arm om Puck heen en wreef over haar hoofd. Puck sloeg bijna meteen zijn arm weg en keek hem kwaad aan terwijl ze haar haren weer glad legde. Ik rolde met mijn ogen en vestigde mijn aandacht weer op de drukte om ons heen. Het was een bijzondere beleving, al die kinderen die nauwelijks op de stoep konden blijven staan. Toen ik nog geen halve minuut later weer omkeek naar Finn en Puck waren deze opeens verdwenen. Lichtelijk in paniek begon ik om me heen te kijken, maar voordat ik de tijd kreeg om me een weg door de menigte te wurmen knalde de muziek uit de speakers.
"Shitzooi." mompelde ik zachtjes tegen mezelf. Ik haalde mijn telefoon uit mijn achterzak om te kijken of er toevallig iemand een appje had gestuurd, maar ik zag niets bijzonders op mijn toegangsscherm. Lekker dan. Stond ik hier alleen. Ik had nu twee keuzes, of ik zou nu weggaan maar de parade missen, of ik zou blijven staan en wachten tot de parade af was gelopen. Het leek me het meest logisch om te blijven staan, aangezien ik me nu nooit een weg zou kunnen banen door de drukte heen. Met een beetje pech zouden Finn en Puck ergens anders staan en zou ik ze sowieso niet vinden. Ik zuchtte, stopte mijn telefoon terug in mijn zak en vestigde mijn aandacht weer op de parade die voorbij kwam. Het was een geluk bij een ongeluk dat deze parade niet heel lang duurde, en na een klein half uurtje was de grootste drukte alweer verspreidt over de rest van het park. Nu pas zag ik dat Finn en Puck zich op een grasveld hadden gevestigd. Officieel mochten ze daar niet komen, maar waarschijnlijk was het zo druk geweest dat ze toestemming hadden gekregen. Puck zag me kijken en zwaaide naar me. Ik liep rustig naar de twee toe en legde mijn handen op het hekje.
"Volgens mij mogen jullie hier helemaal niet komen." grinnikte ik terwijl ik Puck van het heuveltje af zag rollen.
"Klopt, maar ze kunnen ons toch het park niet uitzetten. Dus we zijn over het hek geklommen, en iedereen die het verder probeerde hebben we weggestuurd. Heerlijk rustig." Finn klom met een brede grijns over het hek heen.
"Gezellig." ik rolde met mijn ogen terwijl Puck ook over het hekje heen klom.
"Oh, misschien hadden we je mee moeten vragen." Puck streek haar haar uit haar gezicht en glimlachte schaapachtig. Ik zuchtte en draaide me om.
"Misschien wel zo vriendelijk ja." mompelde ik, en ik liep richting de backstage. Ik was wel weer even klaar met al mijn nieuwe vrienden. Soms was het lastig om elk moment van de dag samen met je collega's door te brengen. Voor nu vond ik het wel weer even mooi geweest.
"Is ze boos?" hoorde ik Puck vertwijfeld tegen Finn zeggen.
"Laat haar maar even. Denk dat we allemaal soms even alleen willen zijn." dankjewel Finn voor precies dat zeggen wat ik wilde zeggen. Al was het er bij mij op dit moment niet zo vriendelijk uitgekomen, want mijn humeur was niet al te best op dit moment.
"Laten we maar gewoon achter haar aanlopen. We moeten ons zo al omkleden." ik hoorde hoe Puck en Finn op een afstandje achter me aan liepen. Ik knikte even naar de beveiliging die bij de "ingang" van het deel waar alle karakters zich konden omkleden. Nu liepen we de parade nog tegen de avond. Na Halloween zouden we de parade in de middag gaan lopen, in verband met het licht.
"Hey Grey, heb jij toevallig jouw telefoon bij de hand." Molly kwam bij me staan, al helemaal omgekleed en klaar.
"Sure, hier. Ik ga me omkleden." ik duwde mijn telefoon in haar hand en liep door. Ik had even geen behoefte aan mensen.

Reacties (1)

  • HarrysWife

    ah gossie... Arme Grace... ):

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen