AARON O'CONNOR


Only the dead have seen the end of war.

Aaron wist precies wat hij aan het doen was en hoe gek het Robbie zou maken. Net niet genoeg geven. Hem ernaar laten hunkeren.
“Fucking tease,” zei Robbie. Aaron grijnsde genoegzaam en knipoogde, waarna hij uiterst langzaam een spoor van kusjes over zijn hals naar zijn schouder begon te trekken.
De knoopjes van Robbie’s hemd openden zich soepeler dan Aaron verwacht had, en al snel had hij vol zicht op Robbie’s gespierde lichaam. Met zijn vingers volgde hij langzaam de lijnen van zijn spieren.
Robbie schuurde tegen hem aan. “Zo te zien wil jij dit ook heel graag,” zei Robbie. “Je houdt van de controle, is het niet? Windt het je op om te weten dat jij de eerste zult zijn die mij zo zal zien? Dat jij de eerste zult zijn die me zal nemen? Windt het je op dat jij diegene zal zijn die me mijn maagdelijkheid af zal nemen? Wetende dat alleen jij en ik het weten en dat jij voor altijd dat stukje van mij bij je zult dragen?”
Dit was het moment waarop Aaron hun rendez-vous zou moeten stoppen. Hij had voor zichzelf één regel: hij zou niemands eerste keer worden. Het was te riskant. Te vaak hadden mensen twijfels en stapten ze toch naar de commandant toe. Alleen ditmaal wilde hij daar niet over nadenken. Het voelde zo ontzettend goed.
Robbie’s handen lieten ook al snel al zijn twijfel verdwijnen. Het voelde zó goed. “En dan noem je mij een tease.” Robbie wist ook maar al te goed wat hij aan het doen was.
“Zo te zien laat ik je toch niet onberoerd,” zei Robbie. Aarons handen gleden over zijn borstkas en hij schraapte heel zacht met zijn nagels over Robbies tepel. De reactie kwam onmiddellijk. Hoewel Aaron licht uit balans gegooid werd door de plotselinge beweging, was het precies waar Aaron op gehoopt had.
“"Oh fuck me,” hoorde hij de man onder hem uitbrengen. Fuck, hij klonk zo ontzettend sexy en Aaron wilde hem zo graag.
Heel even haalde hij zijn handen van Robbie af om in een soepele beweging zijn eigen shirt uit te trekken. Het shirt eindigde ergens op de grond. Toen boog hij naar voren en trok een spoor van kussen over Robbie’s borstkas naar beneden.
“Weet-” Kus. “-je-” Kus. “-zeker-” Kus. “-dat-” Kus. “je” Kus. “dit” Kus. “wil?” vroeg hij plagend, allang wetende wat het antwoord van Robbie zou zijn. Net boven Robbie’s broekband bleef hij hangen. Zijn vingers liet hij op Robbie’s riem rusten.
Heel even keek hij naar boven om Robbie toestemming te vragen. Toen trok hij uiterst langzaam de riem los en opende de knoop. De broek trok hij echter niet uit. In plaats daarvan duwde hij zichzelf omhoog en kuste Robbie op de mond. Zijn lichaam vleide zich tegen dat van Robbie aan. Huid tegen huid.
“Zal ik je laten zien wat het met me doet?” fluisterde hij zacht. Zijn heupen drukte hij tegen die van Robbie aan. “Hoe onberoerd het me laat?” Hij knabbelde zacht aan Robbie’s oor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here