Een hand streek door haar haren en kamde ze voorzichtig opzij. Vlak daarna voelde warme lippen in haar nek, die steeds een stukje lager gingen. Ze gleed met haar hand over Juice arm, die hij om haar heen had geslagen. Zijn vingers rustten op haar borst, zoals ze het afgelopen uur al de hele tijd hadden gedaan. En waarschijnlijk ook de uren ervoor, maar toen sliep ze nog. Nu had ze al een tijdje onafgebroken naar het grijze tegelbehang gestaard.
      ‘Je bent al wakker hè?’ klonk Juice’ schorre stem. ‘Ik hoor het aan je ademhaling.’
      De hand op haar borst kwam nu ook in beweging en zijn duim streelde haar tepel totdat die hard werd.
      ‘Ja,’ antwoordde ze, hoewel haar ogen weer dicht zakten. Ze drukte haar rug nog ietsje dichter tegen zijn warme borstkas aan en genoot van deze vroege omhelzing.
      ‘Heeft mijn verloofde zin in een gebakken ei met spek?’
      Dana keek hem over haar schouder aan. ‘Hmm. Klinkt goed.’ Bijna verdraaide ze haar nek toen ze hem een kus gaf. ‘Maar minder goed dan hier nog even blijven liggen, samen met jou.’ Hoewel ze glimlachte, draaide ze haar hoofd alweer gauw terug voordat hij zou merken dat ze zich een beetje triestig voelde. Straks trok dat wel weg, zijn aanrakingen absorbeerden haar twijfels en bedrukte gevoelens altijd. Ze draaide zich ietsje terwijl ze de hand streelde die haar bovenlijf liefkoosde. Zijn erectie drukte tegen haar billen en ze kantelde haar bekken wat meer naar hem toe in de hoop dat hij de hint begreep. Dat deed hij, zoals altijd. Terwijl zijn vingers haar zij bestreken, een beetje afwezig haast, duwde hij zich dichter tegen haar aan. Langzaam kwam hij achterlangs bij haar binnen en in een rustig tempo maakte hij pompende bewegingen. Loom zakten haar oogleden toe. Er was geen fijnere manier om wakker te worden dan hem in haar te voelen. Gaandeweg losten de gedachten die haar hoofd het afgelopen uur hadden laten malen weg. Juice’ tempo nam toe en Dana rolde iets opzij zodat hij dieper in haar kon komen. Zijn hand omvatte haar borst nu stevig en Dana kromde haar rug terwijl ze zich steeds nauwer om hem heen sloot.
      Ze kreunde zacht toen hij precies de juiste plaats raakte, al hadden ze inmiddels genoeg ervaring met elkaar om te weten wat de ander fijn vond. Niet dat dat Juice ooit tegenhield om om bevestiging te vragen.
      ‘Dat vind je lekker?’ hijgde hij in haar oor, terwijl hij even aan haar oorlel zoog.
      ‘Dat weet je best,’ zei ze met een grom.
      Hij lachte terwijl hij haar borst bleef masseren en nog dieper in haar stootte. Het horen van zijn lach leek de ervaring nog tienmaal intenser te maken. Haar spieren spanden zich aan en ze hoorde Juice naar adem happen. Voordat ze haar hoogtepunt kon bereiken, voelde ze zijn lichaam tegen zich aan schokken en keek ze met een vertederd glimlachje over haar schouder. Zijn gezicht was rood aangelopen en er lag nog een uitdrukking van extase over zijn gezicht.
      ‘Kon je het nou echt niet even íéts langer volhouden,’ vroeg ze met een grijns.
      ‘Ik deed m’n best,’ antwoordde hij, zijn stem nog steeds rauw van de slaap. Hij streek verontschuldigend langs haar wang. Dana draaide zich naar hem om en kuste de lippen van haar verloofde, terwijl zijn vingers naar haar andere lippen afdwaalden en daar afmaakten wat net niet helemaal gelukt was.

Tijdens het ontbijt versomberde haar gemoed toch weer een beetje.
      ‘Wat is er?’ vroeg Juice, voor wie ze haar gevoelens nooit lang verborgen kon houden. Hij keek haar onderzoekend aan.
      Dana zuchtte zacht. ‘Het is niks…’
      Hij trok sceptisch zijn wenkbrauwen op. ‘Daar trap ik niet in.’
      Dana nam een slok van haar koffie en gleed met haar duim over de rand van het bord. Ze haalde haar schouders op en staarde even naar haar verlovingsring. ‘Het is gewoon… Gisteren was perfect.’ Ze sloeg haar ogen weer naar hem op. ‘Je vroeg me ten huwelijk, toch een beetje een droom waar je als klein meisje al over fantaseert. En ik weet niet… ik had zo graag gewenst dat ik het met iemand kon delen.’ Ze frunnikte aan haar nagel. ‘Ik had altijd gedacht dat ik mijn vriendinnen door het dolle heen zou opbellen en dat mijn moeder me stevig zou omhelzen en…’ Opnieuw zuchtte ze diep. ‘Maar mijn moeder is dood, mijn broer en vader zitten in de gevangenis en de paar vrienden die ik heb zijn ver weg en heb ik al weken niet gesproken.’ Ze kneep haar lippen op elkaar en veegde langs haar ogen. ‘Ik mis ze opeens zo. Cherry en Koz, en Opie…’ Een traan rolde langs haar wang.
      Over de tafel heen pakte Juice haar hand vast en wreef met zijn duim over de rug ervan. ‘Ik snap het. Dat geeft toch niet, schat? Je zou best even met Kozik kunnen bellen? Ik heb zijn telefoonnummer. In geval van nood, weet je? En misschien kan Cherry ook wel. Als jullie eh… als jullie er maar niets uit flappen.’
      Dana begreep die voorzichtigheid wel; Cherry was altijd al een flapuit geweest. Ze zouden het een van beiden kwaad bedoelen, maar in hun enthousiasme zouden ze weleens over dingen kunnen praten die beter geheim hadden kunnen blijven. Maar Kozik bellen… ja, dat zou fijn zijn. Die wist welke vragen hij moest vermijden.
      ‘Ik bel Koz wel,’ zei ze, met een zweem van een glimlach om haar lippen. Hoewel Cherry altijd als eerste op de hoogte was geweest van haar ontwikkelingen op liefdesgebied, had ze aan Kozik altijd álles kunnen toevertrouwen, zowel in haar vroege jeugd als in de weken voordat ze naar Mexico waren gegaan.

Na het eten ging ze in de tuin zitten en draaide het nummer. Het was daar twee uur eerder, maar om acht uur was hij vast wel wakker. Juice was een rondje gaan hardlopen voordat het daar te warm voor was – al vond Dana het daar constant te warm voor – en hoewel hij dat bijna iedere dag deed, had ze het gevoel dat hij haar nu expres wat privacy wilde gunnen.
      ‘Hé,’ klonk het toen er werd opgenomen. Koziks stem klonk gespannen en Dana realiseerde zich dat hij waarschijnlijk alleen een telefoontje verwachtte als er iets mis was.
      ‘Hé Koz,’ zei ze, en zodra zijn naam over haar lippen kwam, bogen ze om in een glimlach.
      ‘Dana! Ben je in orde?’
      ‘Ja, alles gaat prima,’ zei ze snel. ‘Ik – ik…’ Plotseling snoerde haar keel dicht. Ze knipperde een paar tranen weg. Ze had zich niet gerealiseerd dat ze hem zo miste, zoals haar al vaker was overkomen. ‘Ik mis je, Koz,’ zei ze zacht, en ze veegde vluchtig langs haar ogen. ‘Ik wilde even je stem horen.’
      ‘Ik mis jou ook, meis.’ Misschien verbeeldde ze het zich, maar zijn stem klonk emotioneler dan ze ooit gehoord had. ‘Gedraagt Juice zich een beetje?’
      Dana lachte zachtjes. ‘Hij heeft me gisteren ten huwelijk gevraagd.’
      ‘Wat?’ Ze hoorde het ongeloof in Koziks stem. Blijkbaar was ze niet de enige die het niet aan had zien komen. Hij herstelde zich echter alweer snel. ‘Wauw. Gefeliciteerd meis. Tenminste – ik neem aan dat je ja hebt gezegd? Of bel je met de vraag of ik hem wil aflossen?’
      Dana kon zijn grijns zo voor zich zien en het maakte het gemis nog groter. ‘Ja, ik zei ja. Het is natuurlijk maar de vraag wanneer het echt kan gebeuren. Jullie moeten er uiteraard bij zijn, en zolang er een prijs op mijn hoofd staat is het sowieso onmogelijk. Maar toch… ik ben blij dat we deze stap hebben gezet. Ik dacht – misschien kun jij het Cherry vertellen. En Happy, als je hem ooit nog te spreken krijgt.’
      ‘Sure. Nou, vertel me dan al die zoetsappige details maar.’
      Dana giechelde als een verliefde tiener en vatte toen de voorgaande dag samen – hun intieme feestje in het spookhuis dat daarna volgde, liet ze maar even achterwege. Ze begon steeds enthousiaster te praten. Hoe zeer ze ook van Juice’ stemgeluid hield, het was fijn om even met iemand anders te kunnen spreken. Iemand die veel voor haar betekende, die niet alleen een vriend was, maar voor wie ze een diepe genegenheid voelde die van al haar andere vriendschappen – vroeger en nu – verschilde, zonder dat ze daar precies haar vinger op kon leggen. Het was iets vreemds wat tussen een broer en een jeugdliefde inzat – twee totaal tegenovergestelde dingen, maar juist daardoor zo bijzonder.


Even een author's note; ik doe mee aan Nano met dit verhaal (want hij moet deze maand af in verband met FOTY), dus jullie kunnen weer wat regelmatiger hoofdstukken verwachten. En ik weet dat het de laatste tijd behoorlijk wat seksscènes waren, maar daar ga ik de rest van de hoofdstukken niet mee vullen haha dus waarschijnlijk blijft het voorlopig hierbij, voor degenen die dat vervelend vonden. ;D

Reacties (3)

 • Trager

  Miehmieh, Kozik <3

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Mooi geschreven! Ik vond de sex scènes niet storend hoor haha. Succes met Nano😊 xx

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Maddox gaat zo kwaad zijn als hij erachter komt dat ze verloofd zijn. Als alles volgens plan zou verlopen, zou hij daar natuurlijk nooit achterkomen, maar ik weet onderhand wel dat je hen waarschijnlijk niet zó gemakkelijk een happily ever after gunt.

  1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Waarom zeg ik “gemakkelijk”? Echt, alsof ze nog niks meegemaakt hebben.xD

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Ze moeten eerst meer meemaken? Oké. Weet wat je vraagt.:Y)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here