Hoi jongens

Zoals jullie al wel weten, heb ik een break genomen van het schrijven. Normaal gezien zou deze twee weken duren, maar het zijn twee hectische weken geweest en steeds als ik kon schrijven, stelde ik het moment weer uit. Het begon als een verplichting aan te voelen en ik beleefde er geen plezier meer aan. Nu is dat nog steeds niet het geval. Daarom heb ik er eens diep over nagedacht en besloten om te stoppen met schrijven. Ik ga mijn account morgen opheffen, maar dan zijn jullie in elk geval op de hoogte.

Sorry dat het allemaal zo plotseling is, maar ik krijg het gewoon niet meer gecombineerd. En tegen mijn zin gaan schrijven is ook niet leuk.

Met vriendelijke groeten
QuestToAsk

Reacties (3)

 • AmeranthaGaia

  Jammer, maar je moet zelf doen wat goed voelt. Ik heb in ieder geval veel genoten van je verhalen en ben blij dat ik ze tot zo ver heb kunnen lezen.

  2 jaar geleden
 • Ristridin

  Heel jammer! het verhaal was echt goed! En inderdaad, net zoals LeFou zegt, we hopen dat je ooit weer terugkomt! Voor nu: neem je rust en ik hoop dat je weer plezier krijgt in het schrijven. (: (heart2)

  2 jaar geleden
 • Slughorn

  Jammer! Ik hoop voor je dat je het plezier in het schrijven weer terugvindt. Doe rustig aan en wie weet zien we je ooit terug op Q ^^

  Succes verder met alles (:

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen