Hee allemaal!

Ik werkte al een tijdje aan een andere Juice fanfic en wil hem hier toch ook graag delen omdat ik hem heel tof vind, al is het totaal iets anders dan dit verhaal. Voorlopig zal ik hem op zaterdag en woensdag updaten, dus het is waarschijnlijk iets makkelijker bij te houden dan dit verhaal. (:

De samenvatting:
Na de dood van haar broertje voelt Alex zich rusteloos. In een poging haar verlies te accepteren, sluit de voormalig militair zich bij een criminele motorclub aan. Aangezien haar broertje zijn laatste uren met hen heeft doorgebracht, hoopt ze zijn aanwezigheid te voelen bij de familie waarvoor hij bereid was te sterven. Als Alex zich voordoet als man om er helemaal bij te kunnen horen, is er slechts één ding waar ze geen rekening mee heeft gehouden. Ze wordt verliefd.

Dit verhaal houdt wel vast aan de serie vanaf seizoen vier dus voor degenen die dat ooit nog willen gaan kijken kunnen er wat vrij essentiële spoilers in zitten, al zal het uiteindelijk wel flink gaan afwijken door de aanwezigheid van Alex. (:

Hier vinden jullie de link & een nieuwe hoofdstuk voor Runaway komt er ook zo aan. (:

Reacties (1)

  • AmeranthaGaia

    Klinkt al erg veelbelovend. Ik zal meteen abonneren!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen