Dana had zoals aan de meeste feestdagen niet echt fantastische herinneringen, omdat het thuis altijd in ruzie tussen haar moeder en Happy was uitgemond en Maddox het in heel besloten kring had gevierd. Ze merkte echter dat Juice zijn vrienden miste. Hij vertelde haar over Gemma’s kerstdiners en de dronken avonden die daarna volgden.
      ‘Vorig jaar hebben we ‘s nachts alle kerstverlichtingen uit alle tuinen gestolen en een wedstrijdje gehouden. Arrensleeën waren tien punten, rendieren vijf punten en sneeuwpoppen drie punten. De rest één,’ vertelde Juice terwijl hij zijn vork in een stuk vlees prikte en in de fonduepan stak.
      Dana schoot in de lach. ‘Daar had ik echt bij willen zijn. Wie heeft er gewonnen?’
      ‘Ik zou het niet weten. Ik weet alleen nog dat Sack alles de volgende dag moest terugbrengen. Hij was er tot middernacht mee bezig.’
      ‘Arme jongen,’ grinnikte Dana. Heel even was daar weer het zeurende stemmetje dat haar toefluisterde dat zij hem niet kon geven wat de club wel had gedaan en dat hij te veel voor haar opofferde, maar ze nam gauw een slok wijn en vulde daarna de glazen van hen beiden weer aan.
      Dana stond op om de - helaas mislukte - chocoladetaart te pakken die ze vanmiddag had gebakken. Ondanks dat hij was ingezakt smaakte hij prima als dessert. Daarna was het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Dana haalde een klein pakje onder de kerstboom vandaan. Ze hadden afgesproken het slechts bij een kleinigheidje gehouden; en in Dana’s geval was dat vrij letterlijk geweest. Ze zakte op Juice’ knie neer, stak het verpakte doosje naar hem uit en sloeg haar andere arm om zijn schouders.
      Nog nooit eerder had ze hem een cadeautje gegeven, waardoor het op de een of andere manier echt als een big deal voelde. Voordat hij het papier eraf haalde, sloeg hij zijn ogen naar haar op. Ze drukte haar lippen tegen zijn voorhoofd, vlak boven zijn wenkbrauw.
      ‘Hopelijk vind je het niet stom,’ mompelde ze.
      ‘Zelfs als je een ouwe krant inpakte zou ik hem nog inlijsten,’ antwoordde hij met een grijns.
      Ze gniffelde zachtjes. ‘Zo krenterig ben ik nou ook weer niet.’
      Al is het toch jouw geld, realiseerde ze zich. Ze besloot er maar niets over te zeggen. Als ze straks getrouwd waren, deelden ze ook alles samen.
      Juice gaf een kneepje in haar zij en sloeg toen zijn arm om haar heen zodat hij het cadeautje kon uitpakken. Hij trok het papier eraf en Dana durfde niet naar zijn gezicht te kijken omdat ze bang was teleurstelling te zien. Het was niet alsof hij een gebrek aan ringen had. Hij tilde de deksel van het doosje en hield het wat dichterbij.
      Haar ogen schoten toch naar zijn gezicht toe, terwijl ze een beetje nerveus op haar lip beet.
      ‘Ik dacht… omdat je mij een ring hebt gegeven…’ Ze tilde de hand op waaraan haar verlovingsring zat – alsof hij niet zou weten welke ring ze bedoelde. ‘Wilde ik ook iets aan jou geven…’
      ‘En je wist natuurlijk dat ik dol ben op die hete chick uit de Hunger Games.’ Zijn lippen vormden een ondeugende grijns. ‘Vandaar de pijl.’
      Ze sloeg met de rug van haar hand tegen zijn borst en stak haar tong uit. ‘Eikel.’
      ‘Nee ik snap het. Cupido schoot door onze harten en voilà, zo kwamen we hier met z’n tweeën te zitten. Zoveel klefheid had ik niet achter je gezocht, Deen.’
      Dana trok haar neus op. ‘Daar had ik nog niet eens aan gedacht.’
      ‘Geen reden om terug te krabbelen hoor. Ik vind het wel schattig.’ Hij bewoog zijn wenkbrauwen op en neer.
      Dana bewoog haar hand langs zijn nek omhoog en streek door zijn korte, zachte haar. ‘Een pijl schijnt symbool te staan voor bescherming. En… als man en vrouw horen we elkaar straks te beschermen. Ik weet niet, ik vond het wel passend.’ Ze schraapte zachtjes met haar nagels over zijn hoofdhuid. ‘En ik ben natuurlijk niet zo sexy als Katniss Everdeen, maar boogschieten is ook wel een beetje mijn ding.’
      ‘Ah… goed dat je dat nog even uitlegt, ja.’
      Ze schopte met haar hiel tegen zijn scheen. ‘Eikel. En haal die stomme grijns van je gezicht.’
      ‘Ik weet dat je van die grijns houdt. Mijn kerstcadeautje voor jou.’
      En gelijk had hij. Ze hield meer van die grijns dan van wat dan ook, en het zien ervan bracht wellustige gevoelens naar boven die ze nu niet wilde toelaten. Ze hoefden niet bij ieder romantisch moment naakt op elkaar te eindigen.
      Toch kon ze zich niet bedwingen om haar gezicht dichter bij dat van hem te brengen en hem te kussen. Zijn lippen proefden naar de wijn die hij net had gedronken en toen zijn tong langs die van haar gleed leek haar hele lichaam te zinderen. Ze leunde dichter naar hem toe, proefde hem, en genoot net zo veel van zijn streling als ze de allereerst keer had gedaan. Zijn hand streelde haar hals en verdween daarna onder de hals van haar shirtje. Ze zoog aan zijn onderlip toen zijn vingers onder de cup van haar beha gleden en haar borst omvatten.
      Pas toen ze even later al zoenend aan de gesp van zijn riem friemelde, realiseerde ze zich wat ze zich had voorgenomen. Ze liet haar hand zakken en verbrak het contact met zijn lippen.
      ‘Je hebt hem niet eens geprobeerd om te doen.’
      Hij keek haar schuldbewust aan. ‘Sorry. Het vlees is zo zwak.’ Zijn hand gleed bij haar huid vandaan en Dana had er direct spijt van, maar hield haar gezicht in de plooi. Als hij dat doorhad, overtuigde hij haar er binnen een mum van tijd van om verder te gaan waar ze gebleven waren.
      Met één arm om haar middel bukte hij zich om het doosje op te pakken dat van zijn knie was gegleden en haalde de zilveren ring eruit. Hij trok het sieraad dat nu links rond zijn ringvinger zat eraf en schoof de nieuwe eromheen. De pijl krulde om zijn vinger, de onderste punt en de veer raakten elkaar net niet.
      Dana keek op naar zijn gezicht en vergat de ring bijna meteen toen ze zijn warme glimlach zag.
      ‘Hij is echt gaaf.’ Hij streelde haar wang met zijn duim. ‘En ik vind de gedachte echt heel mooi.’ Zijn bruine ogen bleven in die van haar rusten en een paar tellen keken ze elkaar zwijgend aan.
      ‘Ik hou van je,’ zei hij toen. ‘Ik hou zo fucking veel van je.’
      Dana slikte toen ze zijn ogen vochtig zag worden. Ze sloeg haar armen om hem heen en drukte haar hoofd tegen zijn schouder. ‘Ik ook van jou, Juice. Zo ontzettend veel.’
      Haar stem klonk breekbaar en ze knipperde gauw het vocht uit haar ogen weg, voordat ze hier beiden zaten te janken in plaats van te lachen.
      ‘Ik heb ook nog wat voor jou,’ fluisterde Juice toen ze zich allebei weer een beetje onder controle hadden. Dana ging weer rechtop zitten. Zijn stem had een vreemde ondertoon en ze trok vragend haar wenkbrauwen op.
      ‘Bij nader inzien denk ik dat ik het leuker vind dan jij. Ik had niet verwacht dat je eh, zo’n serieus cadeau zou kopen.’
      Dana kneep in zijn wang. ‘De keren dat ik jou heb zien blozen zijn ook op één hand te tellen. Alleen dat is het al waard.’
      ‘Ik bloos niet. Ik voel me gewoon een sukkel.’
      Ze kuste lichtjes zijn lippen. ‘Jawel, je bloost wel. Nu ben ik nieuwsgierig. Ik dacht ook dat je mijn cadeau niks zou vinden.’ Ze gleed van zijn schoot.
      ‘Dat van jou was lief. Dat van mij…’
      ‘Is kinky?’
      Het bleef verdacht stil. Dana draaide zich naar hem toe.
      ‘Nee, het is niet kinky,’ zei hij snel. ‘Wel… sexy. En vooral passend bij de gelegenheid.’
      Dana bukte zich om het pakje te pakken en voelde direct al dat het zacht was. Ze scheurde de verpakking eraf, die drie satijnen donkerroze kledingstukken onthulde. Een push-up beha, een rokje met wit bont en kant aan de onderkant, en een kerstmuts bezaaid met rhinestones. Ze hield de kledingstukken voor zich uit en schoot in de lach.
      ‘Wat ben je ook een lekker ding,’ zei ze hoofdschuddend. ‘Zal je goed staan.’
      Juice haalde onschuldig zijn schouders op. ‘Als jij het opwindend vindt wil ik het best aantrekken.’ Hij grijnsde.
      ‘Deal.’ Lachend sjorde ze de kerstmuts over zijn hoofd. Daarna gaf ze hem een kus. ‘Gekkerd. Bedankt, denk ik?’
      Zijn armen gleden om haar heen en rustten op haar onderrug. Zijn warmen lippen beroerden haar oor. ‘Wil je dat ik het nu al aantrek?’
      Een rilling gleed langs haar rug bij het horen van zijn zwoele stem. Of hij nou een jurk of een onesie droeg; ze zou hem altijd willen. ‘Je kan niet wachten, hè?’
      ‘Nope.’ Hij tilde haar op en zwaaide haar over zijn schouder. Lachend klemde ze zich aan hem vast, terwijl hij koers zette naar de bovenverdieping. De beha en het kerstrokje zwierden in haar hand heen en weer.


Nog even fotootjes van hun kerstcadeautjes ;D


Reacties (4)

 • Trager

  Dit voelt zo dubbel. Ik kan niet blij zijn voor ze D':

  1 jaar geleden
 • FireBrick6

  Awwwh, lief en sexy, haha
  Al wordt het nog wel wat als ze erachter komen, ja...

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ze zijn zo blij. Ze hebben geen idee wat er gebeurd is bij de club. Het voelt zo dubbel. Ze gaan er allebei zo kapot van zijn wanneer ze erachter komen.

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Oeww sexy!
  Zo dubbel om dit te lezen... Aangezien wij wel weten wat er bij SoA nu afspeelt... Verder!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen