Foto bij 24 Monaco – monday 6

Ik heb hem nog niet nagelezen op spelling . Mijn excuses.
Dit weekend geldt het zelfde als vorig race weekend.
Podium is extra deel:)

xxx

Luna’s point of view
‘We need to discuss this with the rest of the team.’ Hij wilt zijn telefoon al pakken maar ik hou hem tegen.
‘No you can’t. Davey mentioned someone was tipping him from the inside. And I don’t know who it is.’
‘It is not one of my boys.’
‘I know. But we need to be sure. It can be one of the FIA guys but no one left before me right?’
‘No, someone dit left earlier. The FIA guy, mason I believe his name is, he run outside the moment you regonised Davey form the racingdays.’
Christian kijkt mij even hoofdschuddend aan. Hij kan nog steeds niet geloven dat hij Davey niet had herkend. De jongen van vijf jaar geleden is dan ook wel een echte man geworden, dus zo raar is het niet.
‘We need a plan for tonight. We can’t call the police because we have no evidence. Yeah, my wrists but that won’t put him behind bars for what he did. We need to record his confession or something.’

Jade’s point of view
Ik friemel nerveus aan mijn armbandje en kijk naar mij telefoon in de hoop dat deze oplicht met een berichtje of telefoontje van Luna.
We zitten inmiddels allemaal in Max zijn appartement. Daniel en Christian staan buiten in de hoop Luna tegen te komen. Jake heeft ons net het een en ander vertelt, maar daar werden we ook niet veel wijzer van en van Christian moeten we op Luna wachten. Gelukkig is Luna niet al uren van de aardbodem verdwenen. Jack heeft Luna nog achter ons zien lopen toen wij richting het appartement liepen, dat is ongeveer 20 minuten geleden. Maar het feit dat ze achter ons liep, nu ineens niet meer en haar telefoon dus niet opneemt baart ons zorgen.

Ik spring op van de bank als ik de voordeur open hoor gaan. Daniel heeft een verbaasde blik op zijn gezicht.
‘Luna is upstairs with Christian,’ zegt Daniel als ik afwachtend achter hem kijk.
‘Where was she?’ Daniel haalt zijn schouders op.
‘She said something about following that guy, but I know she was lying and she looked teryfied and ready to brust in to tears.’
‘Do you know they were doing?’ Nieuwsgierig kijk ik hem aan.
‘I don’t know. Christian wanted to talk to her. So I got sent away when they went to my appartment.’

Rond een uur of vijf komt Christian eindelijk binnen. Hij meldt dat Luna zo komt, dat ze zich even aan het opfrissen is.
Ondertussen besluiten wij om eten te bestellen voor ons allemaal aangezien uiteten er nu niet in zit.
Als Daniel op het punt staat om naar Luna te gaan wordt er aangebeld. Zowel Luna als de bezorger van het eten staan voor de deur. Alsof ze het zo geplant heeft. Luna ontwijkt professioneel onze blikken door zich bezig te houden met het eten en dit op tafel te zetten.

‘Okay, cut the act. What the hell did you find out and why weren’t you right behind us.’ Het is meteen stil aan tafel als ik mijn ongenoegen uitspreek over het gedrag van mijn beste vriendin.
Ze kijkt mij even vernietigend aan voor ze haar mond leeg eet en begint te vertellen over wat ze vandaag allemaal te weten zijn gekomen.
Al snel zijn wij ook op de hoogte dat de man in kwestie Davey heet en een coureurs contract zou gaan tekenen bij Red Bull racing voor het opleidingsteam, maar dat dit wegens omstandigheden toen is afgeblazen.
Christian wilde hier niet op ingaan ook al wilde Max en Daniel meer weten. Ik huiver bij het idee dat hij op de paddock liep tijdens de racedagen vorige week. Ik krijg het idee dat er meer achter zit, maar meer dan een motief om weer bij Red Bull Racing te komen krijgen we niet.

Als we bezig zijn met het opruimen gaat de zoemer van de beneden deur af. Ik zie hoe Luna en Christian een gespannen blik uit wisselen.
‘Luna, some guy named Thom is standing outside for you,’ zegt Max twijfelend als hij heeft opgenomen.
‘Sent him upstairs. I’ll meet him.’ Daniel wilt, net als ik, vragen wie dat is. Maar voor we onze mond open kunnen doen is Luna al door de voordeur verdwenen en staat Christian op om er ook achteraan te gaan.
Er zijn hier momenteel aardig wat mensen in het huis van Max, maar het is op dit moment doodstil. Niemand weet echt wat ze met deze situatie aan moeten. Er hangt een gespannen sfeer, alsof er elk moment iets kan gebeuren.

Vampiremouse®

Reacties (6)

 • GossipGirl21

  Komt goed.

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Jeetje! Wat een drama allemaal! Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren!

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  adfkljasgdasgljdhfgkjdhfskbjndfklcvfjdasfkg whyyyyy? Het is echt mega spannend. So sad all those cliffhangers you're feeding us(huil)(huil)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Sorry!!! Maar anders worden mijn hoofdstukken zo een 4000 woorden per hoofdstuk, haha. En dan komt er maar 1 keer per maand een hoofdstuk ben ik bang. Mijn voorraad raakt nu ook beetje op. Ben namelijk nogal perfectionistisch en lees altijd alles 40 keer door, vooral verhaallijntechnisch. Zodat ik zeker weet dat het realistisch is en er geen rare fouten in zitten (zoals ik nu heb gevonden in het volgende hoofdstuk met een doorwerk fout tot hoofdstuk 28 oeps...) voorlopig zijn er nog wel wat deeltjes. En ik ga alleen niks zeggen of beloven over de afloop.
   Thanks voor je reactie! doet me stiekem goed dat je zo meeleeft dat betekend dat ik het redelijk goed doe met schrijven <3

   1 jaar geleden
 • DreamMachine

  Oke dit is echt zo spannend! Daarom dat deze ook zo verslavend is:)En wat ik zo leuk vind aan deze story is dat het totaal niet voorspelbaar is! Dat is echt zo fijn!

  Snel verder(flower)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ow ik ben eeen stil van je reactie! Ik doe zo hard m'n best om het niet voorspelbaar te maken en ben zo blij dat dat lukt! Zeker omdat ik wel de vaste race lijn wil aanhouden.. En dus ook de grote gebeurtenissen zoals de overstap van Daniel. Heb al regelmatig gehad dat ik wat had bedacht en dat ik dat moest/wilde aanpassen omdat het anders niet klopte met de werkelijkheid hahaha

   1 jaar geleden
  • DreamMachine

   Dat is het ook juist. Doordat je de vaste race lijn aanhoudt, verwachten mensen dat het voorspelbaar is/wordt, maar dat is juist niet zo door het verhaal wat je er rond heen maakt! Wat trouwens ook echt heel goed is geschreven!

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel!!! Super lief ❤️❤️

   1 jaar geleden
 • F1theone

  Ooh zo spannend en leuk! Precies wat ik nodig heb in mijn tentamenweek! Ben benieuwd hoe dit nu weer afloopt:)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je lieve reactie! Succes met je tentamenweek! Hoop dat alles goed gaat💪🏻

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen