Foto bij 25 Monaco – monday 7

My God!!! Ik ben zo trots op max en Daniel maar zooo boos!!!
(morgen bij peptalk ff vragen hoe 't met max is...#jupikgaheen.)

Maarja.. Belofte maakt schuld.. Hierbij een deeltje

wauw jullie reacties en kudo's! Ik heb er geen woorden voor! Dank jullie wel!!! <3

Mijn voorraad gaat wel hard zeg! Ik ben zo bezig met het controleren en aanpassen van de verhaallijn dat het maken van nieuwe delen niet zo snel gaat.. Maar wil gewoon dat alles klopt voor jullie <3 (en mezelf natuurlijk)

Veel plezier met lezen!

Luna’s point of view
Ik laat nog net niet alles uit m'n handen vallen als Max zegt dat Thom voor de deur staat. Ik speurt het trappenhuis in en loop tegen een man van midden veertig aan.
'Luna, nice to see You again.'
'Thom, nice to see You to,' reageer ik beleeft en schut zijn uitgestoken hand.
'Did you got everything?' Ik wijs naar de tas in zijn linkerhand.
'Yes, I got everything we need to make this work.' Ik knik goedkeurend en laat Thom voorgaan naar het appartement van Daniel. Boven aan gekomen staat Christian al voor de deur. Is de lift toch sneller.

Als Thom zijn laptop en andere spullen heeft uitgestald overhandig hij mij twee kleding stukken.
'Would you put this on? Please, don’t touch the buttons on the blouse,' zegt hij en wijst vervolgens naar de rode blouse. Ik knik begrijpend en kleed mij vervolgens zo snel mogelijk om in de badkamer. Als ik terug kom staan er nog twee mannen in Daniel zijn woonkamer.
‘Not to be rude, but what are you doing here?’
‘Don’t worry Luna, I called them. They are from the same departement as me.’ Ik voel mezelf wit wegtrekken.
‘I though we wouldn’t get more police. Davey is going to kill me if he finds out.’ De rust die ik zo een tien seconde nog had is omgeslagen in totale paniek. Dit plan is gestoord. Waarom doe ik hier in godsnaam aan mee.
‘Easy Luna, I’m Carl and this is Mike. We’ll be staying here. You are wearing a special blouse. The buttons are equipped with a mini microphone and camera. As soon we got the information we need, we will directly get you out of that situation.’
‘We don’t want you to get hurt. And we want Davey to confess as much as you do. We already building a new case against him.’
Ergens zouden hun worden mij gerust moeten stellen. Ik adem even diep in en uit en knik dan. Ik moet mijzelf echt even bij elkaar rapen. Dit is belangrijk!
‘Are you sure you want to do this? You don’t have to.’ Christian kijkt mij met een vaderlijke blik aan. Ik glimlach geruststellend naar hem. Ik moet dit doen. Ik loop naar een van de laptops en lees nog een keer het besproken plan door. Dit moet lukken. Dit is voor de veiligheid van een hele hoop mensen.

De mannen kijken mij onderzoekend aan als het bijna tijd is voor mij om te vertrekken.
'You sure you want to do this?' Wordt mij nogmaals ter controle gevraagd.
'Yes' breng ik zeker van mijn zaak uit mijn mond. Ik moet en zal dit doen, niet alleen voor de jongens, maar ook om vroeger goed te maken. Ik laat me niet zomaar nog een keer chanteren.
Ik kijk nog even door het raam en kan precies de afgesproken plek zien, de jachthaven. Ik controleer het appje nog een keer."8.00 PM Marina be there."
Ik slik nog een keer en kijk vervolgens Christian serieus aan.
'If something happened you know what you need to say to Jade, Daniel and Max right?'
'Yes, but nothing Will happen and You going to tell them yourself that You love them.' Ik glimlach even door de woorden van Christian en loop dan richting de uitgang. Thom kijkt me nog even aan.
'Make sure you get as much information as you can. We are standby.'Ik knik en zonder verdere woorden vuil te maken loop ik het appartement uit. Met de hoop dat ik hier vanavond wel zal slapen.
Ik stap het trappenhuis uit en loop de paar minuten naar de jachthaven. Daar ga ik, zoals afgesproken met Thom de tweede aanlegsteiger op, vanuit daar kunnen ze mij het beste zien en zijn er het minste ontsnappingswegen voor Davey en zijn mannen. Als ik bij de tweede aanlegsteiger aan kom zie ik Davey en zijn mannen van een boot aan het einde van de steiger stappen. Even overspoeld mij een moment van paniek. Als ik straks maar niet aan boord wordt gesleurd. Ik adem diep in en uit en probeer mezelf rustig te praten voor ik langzaam hun richting op loop. Laat ze vooral maar naar mij toe komen. Bij het vierde jacht houd ik halt. Dit is ver zat.
'Didn’t expect you here alone.' Davey heeft een gemene grijns op zijn gezicht die mij doet huiveren.
'That was the deal right. So here I am.'
'Search her!' Meteen komt een van zijn mannen op mij af en begint mij te fouilleren. Hij is echt zo hardhandig dat ik mij afvraag of die het zou voelen als ik iets mee had. Nee ik heb inderdaad geen mes of pistool mee.
'Now that is settled, we can go on to the best part of the day. Give me the information.'
Ik weet dat ik de informatie niet zomaar kan geven. Hij moet eerst bekennen dat hij achter de schiet aanval zat en dat hij mij vanmiddag heeft bedreigd. Ik neem een hap lucht en besluit heel brutaal mijn mond open te trekken.
'No, you first need to tell me why you are doing this to me, to us.' Ik ben even bang dat hij gaat zeggen dat ik niks te willen heb en het moet vertellen. Tot mijn verbazing zet hij een stap dichterbij waardoor we bijna neus aan neus staan.
'Like I told you before. You just got involved in something you had nothing to do with, but you were an easy target, knowing that I almost raped you once. Because I needed a plan B. That stupid guy could not even handle his job. All he needed to do was pull the trigger '
'So you told him to kill Max or Daniel?' Vraag ik in de hoop een antwoord te krijgen. Hij grijpt me bij mijn kraag en kijkt mij woedend aan.
'He Just needed to make sure one of them couldn’t race. I don’t care if he shot him in the head of leg. I Just wanted him to do it.'
'And the letters. Did you sent them as well?'
'Why so nosy? I already told you this stuff.' Hij heeft met zijn linker hand mijn kraag nog steeds vast en schuift met rechts hardhandig mijn haar aan de kant.
'Is someone ears dropping?' Ik schut met mijn hoofd en schouders zodat hij mij los laat.
'I Just want to know the truth.'
'Well you got enough, now give me the damn information.' Zijn boze woorden krijgen een extra krachtig randje door het pistool dat hij uit zijn jaszak haalt en op mij richt. Ik voel mezelf wit wegtrekken aan de gedachte dat er meerdere mensen in het appartement zijn die dit kunnen zien.
'Hand. It. Over. Now!' Door zijn harde worden word ik meteen weer terug de realiteit in getrokken.
'I don’t have it on paper it’s al in my head.' Ik zie en hoor hoe hij het pistool doorlaadt.
'Better be fast, or I will get my answers from someone else.' Ik voel de adrenaline en angst door mijn lijf gieren vanaf het moment dat het pistool geladen wordt.
'Police! Don't move!' In een flits van minder dan een seconde zie ik de ogen van Davey zwart worden. Vanaf dat moment lijkt alles in slow motion te gaan. Ik zie hoe zijn vinger naar de trekker van het pistool gaat terwijl ik mijn hoofd weg probeer te draaien en met mijn hand de loop van mij af duw. Ik weet de loop naar beneden te duwen als hij af gaat. Ik hoor een dove klap gevolgd door een vreselijke druk in mijn buik. Ik struikel achterover en grijp tegelijkertijd mijn buik. Kut.

Vampiremouse®


Sorry!!!!:X

Reacties (7)

 • GossipGirl21

  Allee Luna ga ervoor

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Gooood zo spannend! Als t maar goed komt.. zat echt met spanning te lezen, tis zo goed!

  En de race.. ben er nog steeds nier over heen denk? Ik was echt woest op Ocon, wat een idioot! Lekker Max zijn overwinning weg grijpen! Geef hem groot gelijk hoe hij daarna op hem afstapte.. maar god! Super jaloers op je! Vond t echt een leuke aflevering, hoe was t??

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je reactie!doet me goed te lezen dat de spanning over kwam.
   Ik ben er ook nog niet over heen. Mar zoals max al zei, de intentie was er niet. Pas toen ocon zo een grijns opzette werd die agressief en die grijns wil ik er traag vanaf slaan.

   Ja peptalk was echt een aanrader! Zo onwijs leuk! Heb helemaal in een scheur gelegen daar! En ik kom de hele uitzending max aankijken 😍😍😏😏

   1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Oh shit! She got shot!:O

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jup..... Thanks voor je reactie!!!

   1 jaar geleden
 • Winterdawn

  You better put me in to a cage because I could do the same as Max... What a **** **** **** **** Ik kan Max heel goed begrijpen.

  Maar damn wat is dit ook weer spannend!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je reactie!
   Ik had gebruik gemaakt van m'n helm denk ik en die naar z'n gezicht gebracht (subtiele verwoording hier haha)
   Woensdag weer een deeltje haha. Dan wordt er veel duidelijk 😏

   1 jaar geleden
 • 33girlx96

  ..... Ik heb geen woorden voor de actie van ocon... Ik denk dat ik minder lief was geweest. Max heeft het prima opgelost.

  Wat een mooi maar schokkend hoofdstuk. Ik krijg er bijna buikpijn van. Echt super geschreven

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Max haalt de FIA op z'n hals als die echt had uitgehaald.. Nu ook al met z'n taakstraf.. Kansloos.
   Wil je geen buikpijn bezorgen hoor!!
   Thanks voor je reactie

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen