Toen ik eenmaal thuis was gekomen, had Jeff nog steeds aan zijn computer gekluisterd gezeten. Jada was inmiddels al wel wakker geweest, had een paar hapjes pizza gegeten, en was toen weer in slaap gevallen. Ik had mijn eten nog meer even in zijn verpakking laten zitten en had deze in de magnetron gezet, hopend dat het dan nog enigszins warm zou blijven. Het leek me verstandig Jada eerst op bed te doen en daarna maar mijn eigen maaltijd op te eten.
      Na Jada warm ingestopt te hebben in haar nieuwe bed en haar roze konijn naast haar neer te hebben gelegd, drukte ik een kus op haar voorhoofd en liep ik terug naar beneden. Jada had nog wel even gemurmeld, maar was uiteindelijk toch verder gaan slapen. Het kon ook haast niet anders dan dat ze doodop was; er waren zoveel veranderingen voor haar geweest dat al die nieuwe prikkels haar waarschijnlijk helemaal opgebroken hadden vandaag.
      De keukendeur kraakte een beetje toen ik deze openduwde en voor een moment liet ik mijn blik naar Jeff glijden. Deze zat nog steeds achter zijn laptop, af en toe een hap nemend van zijn pizza. Ik zuchtte zachtjes, beet op mijn lip en baande vervolgens een weg naar de magnetron. De doos waar mijn eten in zat, voelde gelukkig nog een beetje warm, en gewapend met bestek liep ik naar de eetkamertafel.
      'Smaakt de pizza?' Nogal retorisch verbrak ik de stilte, proberend om ook maar even Jeff's aandacht af te leiden van zijn werk en zijn computer.
      'Ja, prima. Niet heel bijzonder, maar kan er mee door,' antwoordde hij, zijn blik nog steeds aan het scherm geplakt. Ik trok mijn wenkbrauwen een stukje op en voelde spanning in mijn schouders. Vast de vermoeidheid.
      Voor een moment liet ik mijn spieren rollen en probeerde mijn nek te laten kraken. Een golf van verlichting ging door me heen toen ik het vertrouwde krak hoorde, en begon vervolgens zwijgzaam aan mijn eten. Jeff zei nog steeds praktisch niets, op af en toe in zichzelf gewauwel na, en in stilte at ik mijn maaltijd. Ik stond er niet versteld van dat Jeff zo nuchter reageerde op de smaak van zijn eten, want pizza was immers in mijn ogen vaak ook gewoon maar pizza. Mijn maaltijd van vanavond daarentegen smaakte me bijzonder goed. Het was kruidig, maar niet te, en ik nam mezelf voor in de toekomst nog eens meer van hun gerechten te proeven. Het was een beetje als comfort food; van dat eten dat je gewoon een prettig gevoel geeft, zonder dat je helemaal kunt zeggen waarom dat zo is.
      Ondertussen kon ik mezelf er niet van weerhouden even terug te denken aan mijn ontmoeting met Seth. De manier waarop hij naar me had gekeken, in de fractie van die paar secondes, bleef zich maar in mijn hoofd herhalen. Ik kon mijn vinger er niet op leggen waarom, maar het leek alsof er iets bij hem geklikt had.
      Ik betrapte mezelf erop dat ik voor een moment dacht dat het best een leuke jongen was om te zien, en glimlachte in mezelf toen ik me realiseerde dat ik alles weer aan het overdenken was. Seth was ook gewoon een leuke jongen om te zien, punt uit. Er was niets mis mee om dat te denken, want ik deed immers toch niets fout? Daarbij; er was niets bijzonders verder gebeurd en dat ging ook niet gebeuren, dus waar maakte ik me überhaupt druk om?
      'Ik ben moe,' gaapte ik na enige tijd, voelend hoe slaap zich in mijn lichaam nestelde. 'Ik ga vast naar bed, ja? Kom je ook zo?'
Jeff keek vluchtig op van zijn laptop, knikte en mompelde iets onverstaanbaars.
      'Oké, tot straks dan,' besloot ik, terwijl ik mezelf omhoog duwde van de tafel en mijn bord in de vaatwasser zette. Het afval gooide ik in de prullenbak en spoelde snel mijn handen schoon onder de kraan. Jeff mompelde een bevestiging en zonder verder nog iets te zeggen, liep ik naar boven.

-

Half weg dommelend, voelde ik een vlaag van warmte door me heen gaan en voelde twee armen om mijn middel krullen. Een warme adem streek langs mijn nek en zachte lippen streelden mijn tere huid.
      'Slaap je al?' Klonk Jeff's stem hees. Ik mompelde wat, nog altijd half in slaap en draaide me halfslachtig op mijn rug. Ik voelde hoe Jeff's vingers wat van mijn haar uit mijn gezicht streken en proefde een mix van koffie en whiskey toen Jeff zijn lippen op de mijne drukte. Zijn vingers gleden al snel van mijn gezicht langs mijn kaaklijn naar beneden. De huid onder zijn vingers tintelde en ik mompelde een antwoord tegen zijn lippen.
      Jeff glimlachte, kuste me iets steviger en drukte zijn lichaam dicht tegen het mijne aan. Hij blies in mijn oor, waardoor ik moest lachen, en Jeff lachte ook. Ik was in een keer wakker en beantwoordde zijn kus. Hoewel ik het gevoel had dat Jeff en ik de laatste tijd langs elkaar heen leefden, vond ik het toch fijn dat hij weer even hier was.
      'Ik heb je gemist,' lipte hij, terwijl hij zijn vingers naar de rand van mijn broek liet glijden.

Lieve, lieve lezers. Géén negatieve mededeling deze keer, maar juist een positieve. Althans, dat vind ik zelf haha. Ik heb een nieuwe story ontwikkeld en ga hier ook actief in schrijven. Bij nieuwsgierigheid: [link=https://www.quizlet.nl/stories/164746/tease-wolfpack/]

Reacties (1)

  • LaLoba

    Oké ik heb het geconcludeerd: ik mag Jeff niet. De hele dag een beetje zitten werken (waar ik op zich oké mee ben) en z'n vrouw en kind lekker achterwege laten, tot hij bang is dat hij zijn share mist ugh nee ik mag hem niet

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen