Foto bij 26 Monaco – monday 8

Peptalk was zo onwijs leuk! En we hadden goed uitzicht op Max <3 Zie onze knappe koppies hierboven haha.
Opmaakt van dit hoofdstuk is iets anders omdat ik hem op mijn werk nog moest aanmaken. Veel lees plezier!

Dank jullie wel voor de lieve reacties en de kudo's

Jade’s point of view
Ik staar vanaf het balkon naar buiten. Mijn ellebogen steunen op de rand en mijn hoofd ligt verveeld in mijn handen. Dit is niet hoe ik mijn laatste middag en avond wil doorbrengen. Ondanks dat ze er binnen het beste van proberen te maken, kan ik mijn humeur niet opvrolijken. Ik baal over het handelen van Luna. Ze vertelt me altijd alles. Nou ja blijkbaar vertelde. Ik zucht gefrustreerd. Zeker weten dat ik haar flink ga ondervragen als we samen in het vliegtuig zitten. Ik schrik op als er iemand naast me komt staan. Daniel kijkt mij met dezelfde vervelende blik aan.
'What did they say?'
'Jake en Michael said I have to wait here. So, I got banned from my own home. And my parents said that Luna must have a good reason to act like this. Can͛t you distract everybody, so I can sneak upstairs?' Ik lach zachtjes en schut mijn hoofd.
'Sorry they won't buy that.' Het is weer stil tussen ons en mijn blik glijdt naar de straat voor ons. In mijn ooghoeken zie ik iemand oversteken en richting de jachthaven lopen.
'Isn't that Luna?' Vragen we tegelijk waarnaar we naar de vrouw op straat kijken en weer naar elkaar.
'Yes, that is her. But she changed her clothing again.' Op de manier hoe ze loopt en om zich heen aan het scannen is, weet ik dat ze heel alert is en opzoek naar iets. Inmiddels zal ze ons niet meer horen als we haar naam roepen.
'She is up to something, isn't she?' Vraag Daniel waarnaar ik knik. We kijken elkaar kort even aan om vervolgens met z'n tweeën naar binnen schieten. Helaas worden we in de woonkamer tegengehouden. Daniel heeft voor de verandering maling aan de waarschuwing van Michael en loopt zonder pardon naar de deur om naar buiten te gaan. In een snelle wandelpas volg ik hem. We besluiten niet te gaan rennen, zodat we geen aandacht op ons vestigen. Na een paar minuten lopen komen we aan bij de haven aan.
'Look there she is.'
'With Davey,' maak ik Daniel zijn zin met een naar gevoel in mijn buik af. We worden door iemand achter een boot getrokken.
'You can't go there. Police are operating.' Geschrokken kijken we de vrouw ik kwestie aan. Op dat moment gaat het heel snel. Ik zie hoe Davey een wapen trekt en hoe hij deze op Luna richt. De politie komt de steiger op gerend en schreeuwt iets wat ik niet kan verstaan. Vervolgens zie ik Luna naar voren duiken en hoor ik een wapen afgaan. Mijn handen gaan naar mijn mond als ik zie dat het wapen in Davey zijn handen afgaat. Ik zie hoe Luna in elkaar klapt en tegelijkertijd naar haar buik grijpt. Tot mijn opluchting weet ze haar evenwicht te houden en duikt ze op Davey af. Ze trekt het wapen los en richt hem op Davey die op haar af wilt springen. Meerdere pistool schoten zijn te horen en ik duik van angst in elkaar. Ik voel hoe Daniel zich ook wegdraait en mij tegen zich aantrekt. Ik durf pas weer te kijken als het stil is geworden. Ik begin te vloeken als ik het schouwspel aan de overkant van het water aanschouw. Luna zit op de grond en wordt ondersteunt door een agent terwijl haar handen op haar buik liggen. Ik zie hoe de handlangers van Davey onder schot worden gehouden. Davey zelf kan ik niet zien aangezien hij op de grond ligt er allemaal politie omheen staat. De vrouw die ons tegenhoudt is weggelopen. De ambulance broeders komen al snel aangelopen en Daniel en ik besluiten te kijken hoever we kunnen komen. Ik wil naar Luna toe, maar ben bang voor wat ik zal aantreffen. Ik heb zelf gezien hoe ze werd beschoten. We lopen tussen de politieauto͛'s en ambulances door.
'Sorry, you can͛t come any further.͛ Niet ver dus. Ik kijk even teleurgesteld naar de agent die ons tegenhoudt.
'But that is my girlfriend.͛ Protesteert Daniel.
'You can see her, as soon as we are done here.'
We kijken even over onze schouder naar de steiger, maar zien dat er al hekken voor zijn geplaatst en wij dus niets meer kunnen zien. Het lijkt wel alsof deze hele operatie gepland is. Wacht eens even. Met grote ogen kijk ik Daniel aan. Daarom mocht hij zijn eigen huis niet in. Deze plek is prima te zien vanaf zijn appartement. De politie heeft zijn huis gewoon gebruikt als basis en Luna en Christian deden er gewoon aan mee. Ik zie dat bij Daniel dezelfde gedachtes door zijn hoofd gaan. Hoe hebben we dat niet zien aankomen.

Luna’s point of view
Ik hoef gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Ik ben onderzocht en er lijkt niets te zijn gebroken, alleen naar alle waarschijnlijkheid twee of drie ribben gekneusd. Er is mij wel aangeraden om in Nederland even langs de huisarts te gaan, puur ter controle. Ik zie hoe Luna en Daniel door de politie verder worden gelaten en op mij af komen gerend. Daniel wil de laatste stappen naar mij overbruggen, maar wordt tegen gehouden door Jade. Ze kijkt mij aan met een mix van woede en bezorgdheid.
'Ben je nog heel?͛ Ik knik beschaamd.
'Heb je pijn?͛ Ik haal mijn schouders op.
'Het valt mee.͛ Op het moment dat ik dat zeg voel ik een stekende pijn door mijn wang heen schieten.
'Stomme trut! DOE ONS DAT NOOIT MEER AAN! BEN JE GEK GEWORDEN OFZO!'
'Ja, die verdiende ik.͛ Mompel ik beschaamd terwijl ik mijn hand op de brandende plek van mijn wang leg.
'Stommerd die je er bent. Ik dacht even dat we je kwijt waren.' Ik zie hoe tranen in haar ogen ontstaan terwijl ze geëmotioneerd op haar lip bijt. Ik kom voorzichtig om hoog van de bumper van de ambulance. Ik negeer de steken in mijn zij en trek Jade in een knuffel terwijl de tranen over haar wangen stromen.
'Sorry,' Mompel ik tegen haar haren en druk er een kus op.
'Zeg dat maar tegen je vent, die is in alle staten. Wij praten hier thuis nog wel over.' Ze kijkt me streng aan.
'Hou je wel nog van me?' Probeer ik met een klein stemmetje die haar gelukkig doet ontdooien.
'Veel meer dan dat ik nu zou moeten.' Is haar antwoordt waarnaar ze weg stapt en ik met gebogen hoofd naar Daniel toe loop.

Vampiremouse®

Reacties (4)

 • GossipGirl21

  mooi ze

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  Die foto is cuutteee! Haha.

  Super leuk deel weer! Was echt weer super spannend! Was ook helemaal verbaasd dat ze niks had O.O

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Was ook helemaal verbaasd dat ze niks had O.O...... Dat zeg je nu........ Wacht maar.... Hahaha

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Volgende hoofdstuk ligt ze zeker in het ziekenhuis 😂😂 Of brengt Dan dr wel 😂😂

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ik zeg niks hahahaha

   1 jaar geleden
 • Luckey

  Super leuke foto!
  Super gaaf dat jullie erbij waren!

  Omg!!
  Gelukkig leeft ze jog zonder dodelijke verwonding
  Nu ben ik benieuwd naar daniel reactie!
  Gelukkig houden die meiden elkaar nog beetje heel
  Kudo!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel!! Jaa... Jade is in alle staten hahah. Nu Daniel nogxD

   1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  O jee.. Dat krijg je ervan als je achter iemands rug omgaat!
  Leuk stukje weer! Snel verder!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel! Ik heb nog maar 1 deeltje dus moet wel ff haast gaan maken haha

   1 jaar geleden
  • LokiofAsgard

   Take your time! (:
   Super leuke foto trouwens!

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel!! De rechter van de twee ben ik. De linker is m'n formule 1 vriendinnetje haha en tevens z'n sparringsmaatje voor dit verhaalxD

   1 jaar geleden
  • LokiofAsgard

   Ahh super leuk!:D

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen