De laagstaande zon liet de motors glimmen. Alex had haar handen in haar rug gezet en strekte zich uit, terwijl ze er redelijk tevreden naar keek. Ze vond het werk dat ze had geleverd er goed uitzien, maar helaas had ze er nog vier te gaan. Hopelijk mochten die tot morgen wachten. Haar spieren deden pijn van het zo lang gehurkt zitten en ze had nog een lange avond voor de boeg.
      ‘Hé mooi-boy. Bier en pizza, wat zeg je ervan?’
      Ze voelde een klap op haar schouder, en daarna bleef er een arm om haar heen liggen. Ze draaide haar hoofd opzij. Kozik keek haar met een brede grijns aan.
      ‘Als het maar geen modderpaadje is waar we doorheen moeten.’ Ze knikte naar de schoongeboende motors. Sommigen vonden het ongetwijfeld grappig om dwars door de prut heen te rijden.
      Kozik grinnikte. Iets aan de houding van haar sponsor gaf haar het gevoel dat hij die optie nu wel serieus overwoog.
      ‘Niet zo morren, kleine.’ Met zijn vingers woelde hij door het niet afgeschoren haar op haar hoofd. ‘Je mag ook plees schrobben. Nu de jongens terug zijn, duurt het vast niet lang voordat die weer verstopt zitten.’
      Alex trok een gezicht, al zei ze niets. Hoe harder je je hier ergens tegen verzette, hoe groter de kans dat je de klus moest klaren. ‘Naar Cavura?’ vroeg Alex, doelend op het pizzatentje in de stad waar ze al vaker hadden gegeten. ‘Of wil je het laten bezorgen?’
      ‘Daar hebben we jou voor, toch?’ Hij gaf haar een knipoog.
      Alex voelde dat haar wangen begonnen te gloeien. Dat was een inkoppertje. Nu kwam ze vast lui over. Misschien was het niet eens de bedoeling dat ze mee at, maar moest ze er gewoon voor zorgen dat de rest wat te bikken had.
      ‘Ja. Oké. Natuurlijk. Moet ik dan maar de bestellingen van de anderen opnemen?’
      Kozik grinnikte en kneep in haar schouder. ‘Nah, dat duurt me te lang.’ De man liet haar los en floot op zijn vingers. ‘Pizza!’ Hij graaide in zijn zak en haalde zijn sleutel eruit. ‘Eens kijken waar ze in de bajes meer naar uit hebben gekeken, een stel tieten of een goeie pizza.’
      Ook Alex haalde haar motor uit de rij vandaan, ging erop zitten en wachtte tot de anderen kwamen. Ze frunnikte een beetje nerveus aan het handvat van haar stuur toen ze zich erop betrapte dat ze hoopte dat Juice ook mee zou gaan. Waarschijnlijk was het beter als hij dat niet deed, dat verkleinde de kans dat ze zichzelf voor gek zette behoorlijk. Het idee dat hij in het clubhuis achterbleef omdat hij liever een vrouw ging neuken na dat bijna anderhalf jaar niet hebben kunnen doen, stond haar echter ook niet echt aan. Al had het totaal geen zin om zich daaraan te storen. Hij had zijn behoeftes en ze zou hem vast nog vaak zien zoenen met een ander – of meer misschien nog wel. Ze had allang ontdekt dat haar broeders er geen enkel probleem mee hadden om publiekelijk seks te hebben.
      Alex schudde de gedachten van zich af. Waar kwamen die vandaan? Wat kon het haar schelen wat hij met anderen uitvrat? Ze kende hem amper. Ja, hij had een leuke kop en een prachtig mooie glimlach en gespierde armen, maar dat waren geen redenen om in paniek te raken bij de gedachte dat hij mee zou gaan een pizza eten. Of juist niet.
      Een beetje opgelaten krabde ze in haar nek toen Juice inderdaad naar buiten kwam, samen met Tig, Chibs en Happy. Haar gezicht werd nog wat bedrukter toen ook Miles volgde. Opeens had ze veel zin om toch alleen te gaan eten, maar ze hield de schijn op, knikte naar de mannen en wachtte totdat ze allemaal van het terrein waren gereden voordat zij de achtervolging inzette.

‘Man, dit heb ik gemist.’
      Juice keek met zo veel liefde naar de pizza op zijn borst dat heel even de gedachte door Alex heen schoot dat zij daar ook best op dat bord had willen liggen.
      Terwijl de mannen wat opmerkingen maakten over de drek die ze in de bak hadden gegeten, at Alex zwijgend van haar pizza. Ze wist niet goed hoe ze zich in het gesprek moest mengen en ze kreeg af en toe het gevoel dat ze helemaal niet in de gaten hadden dat Miles niet de enige prospect was die erbij zat. Hij maakte grappen en lachte mee, hij leek hier helemaal op zijn plaats te zijn. Het was verleidelijk om de zwijgende toeschouwer te blijven, maar ze wist dat ze er op die manier nooit tussen zou komen. Om te voorkomen dat ze werd weggestuurd, moest dat toch echt gebeuren. Ze probeerde zich haar broer voor te stellen. Hoe zou hij hier gezeten hebben? Waar zou hij over gepraat hebben?
      Hij was in ieder geval niet zo met zijn gedachten bezig geweest, realiseerde Alex zich. Ze probeerde zich weer op het gesprek te concentreren terwijl ze een nieuwe pizzapunt naar binnen werkte. Ze had al een aardige bodem en had nog vier pizzapunten te gaan. Tegen heug en meug zou ze die naar binnen moeten werken, want welke vent kon er nou geen hele pizza naar op krijgen? Ze richtte haar blik op Happy, die aan het woord was. Hij had een zware, wat hese stem.
      ‘Ze was goed,’ zei hij met een tevreden grijns.
      Het duurde een paar tellen voordat ze besefte dat hij het over een nieuwe Croweater had die hem een kwartier geleden gepijpt had. Als een boer met kiespijn grijnsde Alex naar hem terwijl hij uitgebreid vertelde wat hij nog meer met haar had gedaan. De pizza begon haar nog meer tegen te staan.
      Zonder dat ze het doorhad, schoten haar ogen naar Juice. Ze kreeg een droge mond toen hij haar blik opving, en heel even vergat ze dat ze in zijn ogen nog steeds Shane Brewster was. Tot overmaat van ramp begon hij ook nog tegen haar te praten.
      ‘Heb jij al een favoriete Croweater?’ vroeg hij met een grijns.
      De vraag kwam zo absurd op haar over dat ze zich verslikte in een champignon. Ze hoestte, graaide naar een glas water en kon op het nippertje voorkomen dat ze die omstootte. Ze nam een slok water, wapperde erg onmannelijk met haar hand voor haar gezicht, dat een vuurrode kleur had gekregen.
      De mannen om haar heen lachten.
      ‘Volgens mij zou Shane graag zelf een Croweater zijn,’ grinnikte Miles, waarna hij een slok van zijn bier nam.
      Alex stond al bijna op het punt om te zeggen dat die optie een stuk aantrekkelijker was geworden na vandaag, maar negeerde hem wijselijk. ‘Ik heb een vriendin,’ zei ze tegen Juice.
      Die knikte met een iets te serieus gezicht, alsof hij zich daar maar moeilijk een voorstelling van kon maken. ‘Is ze lekker?’
      Mila was niet lelijk, maar toch ook weer niet zo’n playmate die het clubhuis bevolkten. Al vanaf de middelbare school waren ze goed met elkaar bevriend en het was haar eigen idee geweest om voor Shane’s vriendin door te gaan. Dat was ook wel een cruciaal onderdeel van het plan geweest; als de Croweaters om haar heen gingen zwermen moest ze toch wel een excuus hebben om geen seks met ze te hebben.
      ‘Ja,’ antwoordde ze maar.
      ‘Dus je bent nu al vier maanden een prospect en je hebt nooit een wip met iemand anders gemaakt?’ Tig floot naast haar. ‘Die is gek. Ach, ze gaat je wel vervelen. Dat doen ze altijd. Wat voor standje heb je het liefst?’ Hij klopte op haar schouder. ‘Ik kan best wat aanbevelingen doen.’
      Alex voelde haar wangen gloeien. Wat een ellende dit. Ze dook nog liever voor een regen kogels weg dan dat ze met deze mannen pizza ging eten.
      ‘Nou?’ drong Miles met een grijns aan. Natuurlijk vond hij dit prachtig. ‘Wat is je favoriete standje? Of is onze babyface soms nog maagd? Best begrijpelijk, die vriendin van je krijgt mijn pik ook niet omhoog hoor.’

Reacties (4)

 • Trager

  Ik geef Miles wel een ram op zijn smoel, dan hoeft Alex het niet te doen. Wat een hufter zeg!

  1 jaar geleden
 • GossipGirl21

  Och nog een prettige kerstfeest gewenst e.

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Dit is het perfecte moment voor een klap in z’n gezicht. En als zij het zelf niet doet, klim ik wel met mijn magische superpowers (die ik overduidelijk heb) in de telefoon om het zelf te doen.

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Miles had echt een stomp op z'n bek gehad als ik daar had gezeten haha.
  Mooi geschreven!! Verderxxx

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Misschien krijgt hij die ook nog wel ;3

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Gehehehehe ik ga dan staan juichen!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen