Samen met de jongens en Babs lopen we naar Jimmy toe. Man, dat is lang geleden. Ik kijk even naar de voordeur en slik. Shit, geen rij. Snel doe ik mijn capuchon op, hopelijk herkent de beveiliging me niet. Anders wordt het een probleem. "Loop maar door, jij binnen is die capuchon af!" roept een van de beveiligers streng. Thank GOD! Ik ben niet herkent.

Nadat we een plekje hebben gevonden waar we onze spullen kunnen neerleggen, vraag ik iedereen wat ze willen drinken. Ik loop al dansent naar de bar. "DUNYA! Serieus!" Roept de barman, hij gebaard dat ik achter de bar moet komen staan en zelf maar even moet in tappen. "Schrijf maar af!" Zegt hij en knipoogt. "Thanks!" Ik pak de drankjes en een dienblad voor ik weer achter de bar weg loop.

"Zo jij heb dus achter de bar gestaan?" Georg kijkt me met een lach aan. "Ik, nee, ik heb niet achter de bar gestaan" zeg ik met een engelen gezichtje. ondertussen sta ik nog steeds met het dienblad in een hand en houd ik het boven mijn hoofd. "Zeker weten dat ik niet wat moet mee nemen" vraagt Georg. Ik schud van nee, vervolgens loop ik behendig door de menigte heen en zet het dienblad voor de neuzen van de jongens en Babs. "Bier!" Roep ik en iedereen pakt zijn drankje. Ik pak mijn red bull en ga rustig op de bank zitten. "Dun, Dom komt ook, hij is er..." Babs kan haar zin niet af maken "Nu." Zegt Dom op dat moment. Damn... Ben ik blij dat ik niet een biertje heb gepakt voor mijzelf. "Goed bezig Dun, ik ga zelf wel even een biertje pakken..." Dom wil weg lopen en draait zich dat vlug om. "Je hebt toch niet... euhm.. je weet wel gedaan?" zegt hij fluisterend. Ik schud mijn hoofd. "Nee, ik heb beloofd het niet meer te doen, dus doe ik dat niet. Ik wil veel te graag die sleeve af" Dom haalt opgelucht adem. "Ben zo terug!" en weg is hij.

De hele avond heb ik met Georg, gedanst, gepraat en nu staan we beide buiten een sigaret te roken. Op dat moment komt een van de beveiliging om een aansteker vragen. Kut... "Dunya mag ik je aansteker even leven?" vraagt Stefan. Hij neemt een hijs en begint gelijk te hoesten. "Dunya! Je mag hier helemaal niet komen als je niet werkt. Dat is gewoon niet eerlijk!" Roept hij door de heel staart. Gelukkig verstaat Georg er geen snars van. Ik loop een stukje verder en Stefan snapt de hint. "Ik... Euhm... Ik ben gestopt met werken, ik ga namelijk emigreren. En euhm... Mijn lift wou graag naar deze club toe." Beteuterd kijkt Stefan me aan. "Dat is jammer, ik vond het altijd heerlijk als je nog wat over hier na het eind van de shit en om dat dan op het dak even te gebruiken met zijn alle. Man... Dat heb ik wel gemist hoor." Ik kijk hem geschrokken aan.

Stefan was niet de enige die dit had gedacht. Naarmate de avond vorderde werd ik steeds vaker even aan de kant geroepen of ik nog wat xtc of snuif had. Wat heb ik wel niet gedaan. In mijn gedachte verzonken zit ik op de bank bij de jongens en onbewust krab ik aan mijn elleboog. "Dunya ga je mee? we willen eigenlijk zo wel gaan rijden." Zegt Georg die naast me staat. Verschrikt kijk ik op. "Euhm... Ja ik euh... kom er aan." Snel spring ik op en zoek Dom en Babs, die samen wel heel erg intiem aan het dansen zijn op de dans vloer. "Babs, Dom, de jongens gaan. Ik ga dus ook." Beide kijken ze mij aan. Ik zucht even diep en dan voel ik 4 armen om mij heen. Dom heeft met heel stevig vast en Babs die knuffelt mijn rug. Had ik het maar niet verpest. Ik kan echt niet zonder deze 2. Anders zou mijn leven er heel anders hebben uit gezien.

Samen met de jongens lopen we naar buiten. Het eerste wat er gedaan wordt is een sigaret opsteken. Nu komt weer een van de beveiligers naar ons toe gelopen. Als hij dicht bij genoeg is valt mijn mond bijna open van verbazing. De beveiliger pakt mijn sigaret neemt een haal en geeft me een knuffel. "Al een idee welke opleiding je gaat doen in het oosten?" Lacht Rob. Even weet ik niet wat ik moet zeggen, ik kijk hem aan en laat mijn ogen over zijn lichaam glijden. Damn.... Hij is echt goed opgedroogd! "Rob!" Ook ik vlieg hem om zijn nek. "Ik denk dat het iets van muziek en entertaiment management wordt. Eerst maar kijken wat de Ooster buren daarin hebben" Lach ik naar hem. Hij klinkt neemt nog een laatste hijs van MIJn sigaret en geeft met een knuffel. "Wou ik ook gaan doen, hopelijk tot snel" Fluistert hij in mijn oor. Als hij weg loopt naar de deur toe loopt er een rilling over mijn rug. Dat ik het niet eerder heb gezien. Wat ben ik een mongool!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen