Druipend stapte Juice het water uit. Met een bedenkelijke grijns keek hij naar Dana, die nog precies in dezelfde houding lag als toen hij twintig minuten geleden de zee in waadde. Sliep ze? Het was hem een raadsel hoe ze het anders zo lang volhield. Niet alleen de zon was moordend heet, ook het nietsdoen zorgde ervoor dat hij hooguit tien minuten op een handdoek kon liggen. Dan ging hij maar een stuk lopen, of zwemmen en hij had een paar dagen terug zelfs een zandkasteel gemaakt waar hij stiekem best trots op was. Hij had zelfs voor het eerst sinds de middelbare school een boek opengeslagen, een boek van Stephen King dat onlangs verfilmd was en dat Dana ergens voor een prikkie had gescoord.
      Het zand voelde warm onder zijn voeten terwijl hij naar Dana liep. Toen hij in haar zon stond, reageerde ze nog steeds niet. Hoewel hij niet kon zien of haar ogen dicht waren doordat ze op haar buik lag en haar gezicht in de holte van haar gekruiste armen had verborgen, wist hij zeker dat ze sliep. Hij liet zich bovenop haar zakken en smoorde een lach tegen haar schouder toen er een schok door haar lijf trok en ze een gilletje slaakte. Zijn zwembroek kleefde de achterkant van haar bovenbenen en de verhitte huid van haar rug zinderde onder zijn nog natte bovenlijf. Er ging een huivering door haar heen terwijl ze zich vloekend probeerde om te draaien, maar aan de lichte trilling in haar stem hoorde hij dat ze niet echt boos wat.
      ‘Je zag eruit alsof je wel wat verkoeling kon gebruiken,’ grinnikte hij. Met zijn linkerhand veegde hij haren over haar linkerschouder. Hij voelde hoe haar rugspieren zich aanspanden toen hij kussen in de holte tussen haar nek en schouder drukte. Zo dicht bij haar haren rook hij de shampoo waarmee ze vanochtend haar haren had gewassen, vermengd met de geur van zonnebrand en zweet. Met zijn knieën rustte hij in het zand naast haar heupen zodat hij haar niet plette en toen ook zij zich iets op haar ellebogen oprichtte nam hij haar linkerborst in zijn hand en kneedde die terwijl hij aan de huid in haar nek zoog en afwisselend kuste.
      ‘Fuck Juice, dit zou je niet meer doen,’ murmelde ze. ‘Straks…’
      ‘Niemand kijkt naar ons,’ fluisterde hij, al had hij daar geen idee van. Het kon hem weinig schelen.
      Haar ademhaling versnelde en als vanzelf bewoog hij subtiel zijn middel langs haar achterwerk. Slechts door twee doorweekte stukjes stof gescheiden waren ze daar van elkaar gescheiden. Hoewel ze net nog had geprotesteerd, gaf haar lichaam te kennen dat het niet met haar eens was door de spieren te spannen en dicht langs hem te schuren.
      Juice sloot zijn ogen even om zich te focussen, om zijn gedachten weg te halen van wat hij het liefst met haar wilde doen. Hij boog zijn middel iets van haar af zodat hij zichzelf niet helemaal gek maakte en trok een spoor van kussen naar haar nek, en vandaar af langs haar ruggengraat naar beneden tot hij bij haar bikinibroekje kwam. Hij haalde diep adem, met tegenzin toegevend dat hij het daarbij moest laten op dit strand, waar het niet heel druk was, maar waar ze zeker niet alleen waren.
      Dana draaide zich om en keek hem aan. Met haar linkerhand trok ze haar top weer goed. Ondanks haar protesten schemerde er teleurstelling in haar ogen. ‘Je kunt niet – zoiets doen en er vervolgens mee kappen.’
      Hij grijnsde terwijl hij zijn hand tegen haar onderbeen legde en omhoogschoof, over haar knie naar haar lies. ‘Laten we dan een plekje zoeken waar wat minder mensen zijn.’ Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen en liet zijn tong langs zijn lip gaan.
      Voordat ze iets terug kon zeggen, klonk er een melodie uit zijn rugzak. Direct verdween doofde de opwinding in hem en maakte plaats voor een knauwend gevoel in zijn maag. Het was een lange tijd geleden dat hij contact had gehad met Charming en Kozik had gezegd dat ze het contact beter zo minimaal konden houden. Misschien wilde hun vriend zich er alleen maar van verzekeren dat alles nog steeds goed ging, maar hij merkte dat zijn vingers trilden van de zenuwen toen hij de tas opende en naar de telefoon graaide. Zijn keel werd droog toen hij het toestel voor zijn gezicht hield en het onbekende nummer zag.
      Zijn eerste gedachte was om het te negeren, maar hij wist dat het dan zou blijven knagen terwijl Kozik misschien wel gewoon zijn eigen toestel had gesloopt en een nieuwe had gekocht.
      Hij drukte op het groene telefoontje en nam op. ‘Hallo?’
      Eerst hoorde hij alleen maar gesnik, wat zijn keel dicht snoerde. Een huivering trok langs zijn rug.
      ‘Juice – sorry ik… het is over met Kip, we zijn met knallende ruzie uit elkaar gegaan en ik had nergens om naartoe te gaan… Dana is mijn eigen vriendin… En Kozik zei dat ik het vliegtuig naar Mexico moest pakken en dan dit nummer moest bellen.’
      ‘Oh…’ Juice wist niet wat hij moest zeggen, zo overdonderd was hij dat hij na een halfjaar opeens Cherry aan de lijn had. ‘Waar ben je nu?’
      ‘De luchthaven van Cancún, daar kon ik meteen een vlucht naar nemen. Ik zit nu in een hotel.’
      Juice haalde een hand over zijn hoofd en slaakte een zucht. Hij keek naar Dana, die hem met grote ogen aanstaarde. Hij betwijfelde of ze veel van het gesprek had verstaan, Cherry kon erg overstuur.
      ‘Ik haal je wel op. Oké? Wil je Deen nog even spreken?’
      Opnieuw begon Cherry te huilen en een beetje ongemakkelijk hoorde Juice het aan, totdat Dana de telefoon uit zijn handen trok.
      ‘Wat is er?’ vroeg ze met overslaande stem.
      De gespannen uitdrukking op haar gezicht werd iets zachter toen Cherry snikkend opnieuw haar verhaal deed. Juice gaf even een kneepje in haar schouder en begon toen hun spullen bijeen te rapen.Okay guys, ik heb even jullie mening nodig. Vinden jullie het geloofwaardig als Juice Cherry gewoon op haar woord gelooft (hij weet natuurlijk niet dat Gemma en Chibs dood zijn, Kozik heeft de schijn opgehouden dat alles oké is in Charming) of moet hij achterdochtiger zijn en in het volgende hoofdstuk Kozik proberen te bellen om het verhaal te verifiëren? -- Bij echte twijfel kan hij dan ook nog gewoon het vaste nummer van de garage bellen en gegarandeerd iemand aan de lijn krijgen die hem op de hoogte stelt (en dat wil ik niet haha). Ik vind het een beetje lastig, dus ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Reacties (4)

 • Trager

  Eigenlijk zouden ze er meteen achter moeten komen dat Cherry liegt. En dan vind Cherry Dana een slechte vriendin :/. Bitch

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Ik zou het niet gelooofwaardig vinden als ze haar geloven.. ze zitten daar en alleen Kozik mocht hen nummer maar niet eens weten waar ze zitten, no way dat hij als Son hen zou verraden en Cherry het nummer zou geven zonder hun mening te vragen ook nog voor boy drama.. maar dat is mijn mening :p

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Oké oké duidelijk haha hmmm ik ga er nog even over nadenken. Je hebt absoluut een punt!

   2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Ene kant zou ik zeggen ja geloof waardig. Maar aan de andere kant weten Juice An Dana dat kozik nooit zomaar iemand voor een ruzie op 't vliegtuig zou zeggen voor hun veiligheid.. Dus ik zou ze denk ik laten bellen. Maar hoe dan ook!je schrijf weer geweldig!

  Xx

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Ja precies mijn twijfel haha, maar ik denk dat ze de gedachte dat Cherry hen vrijwillig zou komen verraden ook een beetje vergezocht vinden en dat Kozik wel zou bellen als er iets verdachts zou gebeuren in Charming. Hmmm misschien moet ik hem precies dat straks laten denken hahha

   2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Nee!!!!! Het is een valstrik!!! Het huilen is waarschijnlijk wel echt, want - laten we eerlijk zijn - dit is ook zeker niet wat Cherry wil, maar ik kan niet anders dan boos op haar zijn. Heel oneerlijk van me. Maddox is hier de grote klootzak, niet zij. Kijk, nu voel ik me dus schuldig over fictieve karakters. Is dit wat je wilt?

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Wat ik wil? Een antwoord op de spoiler anders kan ik niet verder aaaargh haha.

   Maar Cherry's tranen zijn heel echt ja, arme meid.

   2 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Ik denk dat Juice haar wel geloofd. Misschien in eerde instantie niet, maar ik bedoel... Dana zal haar geloven. En ik denk dat Juice zich daar wel door zal laten beïnvloeden. Misschien dat hij op een ander moment kritischer zou zijn geweest, maar niet nu hij bijna relaxed is van zijn vakantie.

   2 jaar geleden
  • Croweater

   Daar heb je een punt, thanks ^^

   2 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Geen probleem

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen