Foto bij ~6~

‘Vampiers en gedaante verwissellaars. Dat is toch wat die man bedoelde met de cold one en shapeshifters?’ Vraag ik zachtjes aan Paul. De jongen kijkt me verbaast aan en knikt. ‘Geloof jij dat zulke wezens bestaan?’ Vraag ik zachtjes. De jongen kijkt me verbaast aan maar knikt dan wel.
‘Zo dus jij bent de nieuwe vriendin van Paul?’ Vraagt een jongen links van mij en Paul. De jongen ziet er erg jong uit en lijkt veel op de rest. Pikzwart haar, bruin ogen en een licht getinte huid. Ik schut verbaast mijn hoofd en kijk dan de rest van de groep. Ik kijk veder op en zie daar twee personen staan.
‘Dat zijn Bella en Jacob.’ Zegt Paul die me naar de twee ziet kijken. ‘Die jongen links van ons is de puppy Seth.’ De jongen laat een geërgerde grom horen en kijkt Paul boos aan. ‘Dat norse meisje is Leah, de zus van Seth. Dan hebben we Emily, de verloofde van Sam. Sam is die grote jongen daar.’ Ik zie Sam die naar me knikt en dan Emily die lief naar me lacht. ‘Jared is die gast rechts van ons daar langs zitten Embry en Quil.’ Ik knik zachtjes en kijk naar mijn handen. ‘Ga je me nog vertellen hoe je echt heet en waarom je in dat bos zat?’ vraagt Paul me waarop ook meteen iedereen geïnteresseerd naar ons kijkt.
‘Mijn naam is Nina. Die jongens waar ik ruzie mee had waren mijn broers.’ Vertel ik hem waarop hij knikt.
‘En waarom noem jij jezelf Nada?’ vraagt hij waarop ik zucht en mijn schouders op haal.
‘Omdat je niet beter verdiend!’ Schreeuwt de stem.
‘Zo noemt iedereen me. niemand vind dat ik iets waard ben dus ze noemen me Nada. Ik vind dat ze gelijk hebben.’ Zeg ik zachtjes terwijl ik opsta. ‘Het spijt me maar nu ga ik naar huis. Nog een fijne avond veder.’ Zeg ik terwijl ik bij ze wegloop. Zodra ik in het bos ben en op een openstukje sta stop ik en draai ik me om. ‘Kom maar tevoorschijn Seth!’ roep ik en meteen staat de kleinste jongen van de groep voor me. ‘Waarom volg je me?’ vraag ik de jongen terwijl ik mezelf omdraai en veder loop.
‘Niks, ik moest je gewoon volgen van de jongens.’ Verteld hij me. Ik ken de gasten niet eens en ze beschermen me al.
‘Ze beschermen je niet. Ze willen gewoon zien hoe raar je bent.’ Schreeuwt het meisje. Ooit zal ik van haar afkomen. Ik zweer het op mijn eigen leven dat ze ooit geen deel meer van mijn leven uit maakt.
‘Ik heb geen beschermin nodig. Het eenigste wat er kan gebeuren hier is dat ik zelf van de kliffen afspring.’ Zeg ik waarop de jongen begint te grinniken. Hij denkt dat ik eengrapje maak, misschien is da took maar beter.
‘Of je word misschien aangevallen door een vampier.’ Zegt de jongen. Ik kijk hem aan en begin te lachen.
‘Seth? Geloof jij in magische wezens?’ Vraag ik de jongen zacht. HIj blijfd doodstil langs me lopen wat ik opvad al seen “ja”. ‘Ik geloof er wel in.’ Zeg ik zachtjes. Ik blijf uit het niets doodstil staan en luister naar het bos. In de verte hoor ik dat iemand mijn naam schreeuwt. Mijn broers, ze zoeken me!
‘Seth het is beter dat je nu gaat. Mijn broers zullen me zo wel tegen komen. Ik denk niet dat ze blij zijn als ere en onbekende jongen bij me is.’ Vertel ik Seth waarop hij knikt. ‘bedankt voor het meelopen.’ Zeg ik waarop hij knikt. Ik druk vlug een kus op zijn wang en loop dan bij hem weg,

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen