Bedankt voor jullie reactie's!:D

HOOFDSTUK OO2 – DELILAH JENSEN

Drie weken later is alles geregeld. Vandaag zou de band Tokio Hotel arriveren, om 2 uur ’s middags. Het is nu half 1 en ik ben mijn make-up aan het doen. Er zit een slag in mijn lange bruine haren en ik heb twee plukjes van de zijkant naar achteren gedaan en het toen met een klemmetje vastgezet. Ik heb een zwarte jumpsuit aan met kniehoge zwarte suède laarzen eronder. De jumpsuit is ingesneden bij de borst tot net boven de navel waardoor ik dus inkijk heb. Mijn tattoo bij de onderkant tussen mijn borsten is hierdoor ook voor een deel zichtbaar. Ik breng mijn eyeliner zorgvuldig aan, daarna een laagje mascara, wat highlighter en rode lippenstift en ik werp mezelf een goedkeurende blik in de spiegel. Op mijn mobiel zie ik dat het al 1 uur is, wat betekend dat we nu weg zouden moeten gaan. We zouden de band ophalen vanaf het vliegveld, dat zou goed zijn voor paparazzi en er zou dan over onze samenwerking gepraat worden door de media. Ik rol met mijn ogen door die gedachte en breng nog even een zoete parfum op mijn hals en polsen aan. Ik gris mijn clutch van de tafel met de benodigde spullen zoals mijn portemonnee en een zonnebril.

Net op het moment dat ik de deur open wil doen, wordt er aangeklopt. Ik doe alsnog de deur open en kijk dan in het gezicht van Sam. “Ben je klaar om te gaan?” Vraagt hij. Ik knik en trek de deur van de hotelkamer achter me dicht. Ik verblijf tijdelijk een hotel omdat mijn huis gebouwd word. Ik heb besloten hier te blijven wonen en niet permanent terug te gaan naar Nederland, dan zou ik heen en weer moeten blijven reizen en dat is niet te doen. Ik heb door alle samenwerkingen en liedjes al genoeg geld verdiend om een eigen huis te kunnen laten bouwen, en daarmee houd mijn geld nog steeds niet op. Ik vind het wel fijn, ik kan luxe leven, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vaak mijn familie en mijn vrienden vaak dingen schenk. Toch is mijn allergrootste trots mijn mat zwarte Audi R8. Ik heb een passie voor auto’s maar een R8 is toch altijd één van mijn favorieten geweest. 3 Jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik dit leven zou kunnen leven, maar toch is het gebeurd. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Buiten aangekomen stap ik in de auto van Sam, een Mercedes G-wagon AMG bouwjaar 2017. Achter ons rijdt eenzelfde auto maar dan geen AMG versie, dat zal wel voor de band zijn. Sam begint de nodige informatie te vertellen over de band, maar het boeit me niet. Ik wil er niet aan herinnerd worden dat ik voor de komende paar weken opgescheept zit met de meest irritante band van de wereld…

Reacties (3)

 • Luckey

  KLinkt heel erg leuk
  Abo!

  2 jaar geleden
 • Welkin

  Oooh R8. Dat is echt een droom haha.

  2 jaar geleden
  • YasmineDeliana

   Haha ja zeker! Ze rijden heerlijk en zien er super mooi uit:D

   2 jaar geleden
 • Travelandbeliev

  De hate hahahaha love dis girl😂

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen