Foto bij ~12~

‘Weet je zeker dat ze dat allemaal heeft gezegd? Ze was er niet helemaal bij toen ze hier werd gebracht. Misschien was het gewoon vaag wat gebrabbel.’ Hoor ik de moederlijke stem van Emily tegen iemand zeggen.
‘Ik weet het zeker en nu ik er over na denk klinkt het logisch. Ze riep tegen haar broer dat het niet haar broer was. Jake die zei dat ze was verandert in een wolf. Ze zegt dat ze April heet. Ik weet alles honderd procent zeker. Mijn zusjes is weer terug!’ zegt de jongen Paul
‘Paul rustig! Straks word ze wakker en hoort ze alles.’ Roept Emily streng tegen de jongen. Ik begin zachtjes te grinniken en open langzaam mijn ogen.
‘Ben ik al.’ Mompel ik terwijl ik me uitrek en naar Emily kijk. De vrouw lacht lief naar me en knikt dan.
‘Kommen jullie zo naar beneden? Ik heb ontbijt voor iedereen gemaakt.’ Roept de vrouw naar ons als de kamer uit loopt.
‘Ontbijt?’ Vraag ik aan Paul die aan het voeteneinde gaat zitten. De jongen knikt en begint zacht te lachen. Nu ik hem zo bekijk lijkt hij wel een beetje op me.
‘Je bent niet meer wakker geworden na dat je hier in slaap bent geworden.’ Verteld hij me waarop ik knik en naar hem glimlacht. Ik blijf heel even op mijn plek zitten en kijk naar de jongen zijn armen. Wat kan mij het schelen! Ik spring op en laat me in Paul zijn armen vallen.
‘Paultje is het waar?’ Vraag ik hem plagend. Ik voel hem knikken en sla mijn armen nog strakker om hem heen.
‘April Lahote, Jij bent mijn zusje.’ Zegt hij zachtjes. Ik begin te lachen en geef hem een kus op zijn wang. Paul is mijn grote broer! Ik heb wel een grote broer!
‘Ik moet denk ik wel even wennen aan die naam.’ Zeg ik waarop Paul begint te grinniken. Hij laat me los en trekt me de kamer uit en de trap af naar beneden. Beneden zitten Sam Embry en Seth op de bank met elkaar te praten. Zodra ze mij en Paul zien valt hun gesprek stil en kijken ze ons met een glimlach aan. Ik ruk mijn hand uit die van Paul en huppel naar Seth toe waar ik me op zijn schoot neer laat ploffen.
‘Seth ik ben iets vergeten tegen je te zeggen.’ Zeg ik en de jongen kijkt me verbaast aan. ‘Je bent geen Puppy. Je bent de liefste en schattigste puppy die er bestaat.’ Roep ik als een klein kind door de kamer. Embry en Paul barsten in lachen uit en ik kijk de jongen Seth met een glimlach aan.
‘Nina, vertel me eens wat er is gebeurd.’ Zegt Sam. Ik kijk naar Paul Die naar me knikt en de man Sam met zich mee neemt naar buiten.
‘Jij en Paul kunnen het goed met elkaar vinden hè?’ Vraagt Embry met een wenkbrauw wiebel. Ik Barst in lachen uit en knik op de jongen zijn vraag.
‘Hij betekend niks meer dan een broer voor me.’ Zeg ik waarop de jongens verbaast knikken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen