Reacties zijn welkom, keeps me motivated!(flower)

HOOFDSTUK OO5 – DELILAH JENSEN

De volgende ochtend sta ik om 9 uur ’s ochtends op. Om 11 uur worden we in de studio verwacht om een liedje te schrijven samen met de band. Gisteravond bij het restaurant was net zo leuk als ik verwacht had dat het zou worden. Georg en Gustav waren de hele tijd met Sam aan het praten, en de tweeling waren druk met elkaar aan het praten. Wel heb ik uiteraard nog een paar subtiel gemene opmerkingen van Bill toegeworpen gekregen, maar die heb ik wijs genegeerd. Ik neem een warme douche, föhn mijn haren en breng mijn make-up aan. Bruine oogschaduw, eyeliner, mascara, highlighter en een zachte roze lippenstift. Ik bind mijn bruine, lange haren in een hoge staart vast waardoor het metaal in mijn oren zichtbaar word. Ik heb een helixpiercing in mijn linkeroor, en drie gaatjes per oor op een rijtje in mijn oorlel. Ik trek een lichte skinny jeans aan en weer mijn kniehoge laarzen. Ik trek een zwart shirt aan en een kort bruine velvet jacket. Wederom maak ik het af met mijn favoriete parfum en mijn clutch. Zodra ik klaar ben loop ik het hotelgebouw uit en neem ik een taxi naar de studio.

“Goedemorgen, Delilah,” begroeten Sam en de man die de opnames in de studio regelt, hij heet Matthew. Ik geef Sam een kus op zijn wang en knik dan naar Matthew als begroeting. Ik krijg een caramel frappucino van Sam aangereikt en deze neem ik gretig aan. Ik begin ervan te drinken en realiseer me dan dat de band er nog niet is. Ik werp een blik op de klok en deze geeft aan dat het 11.15 is. Netjes, tot nu toe zijn ze nog maar een kwartier te laat. Net op dat moment komen de jongens luidruchtig binnen gelopen. Het lijkt erop dat de tweeling nog half aan het slapen is, volgens mij komen hen er nooit erg vroeg uit. “Goedemorgen!” Roept Georg enthousiast, wat een nijdige blik van Bill oplevert. Ik grinnik zachtjes en begroet hen. “D, het bouwbedrijf kreeg je niet te pakken, dus ze hadden mij gebeld. Ze vroegen of je morgen langs zou willen komen. Je huis is bijna af en ze willen weten of je het er mee eens bent, of dat er nog veranderingen gemaakt moeten worden,” meldt Sam me. Ik knik en meld dat ik morgen erheen zal gaan. We nemen allemaal plaats op de grote zwarte leren Chesterfield hoekbank om daar de songtekst te schrijven.

Zoals ik verwacht had, zou dit een erg lang proces worden. Het is nu 11 uur ’s avonds en we hebben precies 4 zinnen kunnen schrijven. Elke keer als ik het ergens mee eens ben, zijn hen dat niet, en andersom. En met ‘hen’ bedoel ik voornamelijk Bill en af en toe Georg. Georg omdat hij het gewoon net niet goed genoeg vindt en hij erg perfectionistisch is, Bill volgens mij alleen maar om mij dwars te zitten. Aangezien we al zolang in de studio zitten om een goed lied te schrijven, geeft Sam ons alle 5 de opdracht om inspiratie op te doen. Overmorgen spreken we met zijn alle weer af in de studio om verder te werken, het ‘huiswerk’ voor morgen is dus om met goede ideeën te komen voor het lied. Dat wordt nog een uitdaging, omdat alles toch wordt afgewezen door één van de heren Kaulitz…

Reacties (2)

 • Luckey

  hahahah
  ik zit met een smile je stukjes te lezen

  1 jaar geleden
 • Travelandbeliev

  Oke, jongens jullie zijn knap maar dont be jerks ok. Dank je wel:D

  Dat is mijn speech van de dag:)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen