Foto bij 28 Monaco – Last day 2

Hi Lieve lezers! Sorry dat ik gisteren niet heb geüpload.
Ik heb dinsdag eind van de middag een auto ongeluk gehad. Ik was de middelste auto in een kettingbotsing. Auto is total loss. Ik heb last van mijn Nek en rug en onwijze hoofdpijn. Had dus absoluut niet de energie om een deel online te zetten (hij stond nog niet klaar in Q) en er daarom ook niet aan gedacht.

Deze is speciaal voor Winterdawn. <3 Thanks voor de herinnering.

Dankjewel wel voor de reacties en kudo's jullie zijn de beste!

Luna’s point of view

Of ik een goed idee vond toen ze het mij vroegen? Nee, niet echt. Of ik het nu een goed idee vind? Ja, zeker wel! Verliefd leun in tegen de deurpost van de keuken aan en kijk de woonkamer in. Het is inmiddels een uur of drie ’s nachts en Daniel zit samen met zijn drie beste maten op de bank. Ze zijn een potje FIFA aan het spelen en volgens mij is Daniel aan de winnende hand. Hij springt juichend op als hij weer een doelpunt maakt.
‘Suckers!’ Roept hij lachend naar zijn vrienden.
Ik gniffel even in mijzelf als hij een stomp krijgt van zijn beste vriend, die overigens keihard aan het verliezen is. Ik stop meteen als er een steek door mijn linkerzijde heen schiet. Het doet mij alleen niet zoveel. Het geluk en de gezelligheid die de jongens op dit moment beleven maakt het allemaal weer goed. De biertjes zitten er bij alle vier de heren goed in. Ze hebben dan ook een overwinning te vieren. Of ze dat nu doen voor Daniel zijn FIFA overwinning of zijn overwinning van gisteren is mij nog niet helemaal duidelijk.
Ik duw mezelf af van de deurpost en loop op de mannen af.
‘Dan, I’m going to bed.’ Meld ik. Daniel staat op van de bank en komt mijn kant op gelopen.
‘Sleep Tight Love. I really love you. You know that.’ Hij heeft zijn handen op mijn heupen gelegd en kijkt mij met zijn mooie glimlach aan.
‘I know. I love you too.’
‘Good, then never do something like this ever again. I love you to much to lose you.’ De jongens achter hem beginnen te joelen door zijn woorden.
‘Don’t worry, I wasn’t planning to.’ Ik druk een kus op Daniel zijn lippen, zeg de jongens gedag en ga in bed liggen.

‘No Daniel come back.’ Roep ik gefrustreerd terwijl ik hem aan zijn arm probeer terug te trekken.
‘Let go Luna, this is not going to work. If I knew you almost killed two men, I would never have started this relationship.’ Daniel trekt zijn arm uit mijn handen en stapt zijn auto in. Mijn adem begint te haperen door het huilen. Ik wil de portier van zijn auto nog opentrekken, maar hij heeft hem al op slot gedaan. Ik zie hoe hij mij met afschuw bekijkt voor hij weg rijdt. Ik begin harder te huilen en krijg mijn adem niet meer onder controle.


Ik schiet omhoog in bed terwijl ik naar adem hap. Ik ben helemaal klam van het zweet en ik voel hoe mij ogen branden en wangen plakken van de tranen. Mijn hart ramt als een bezetene in mijn borstkast. Ik werp een blik naast mij en zie hoe Daniel nog rustig ligt te slapen. Een vlaag van geruststelling gaat door mij heen. De vlaag is echter van korte duur als ik mij bedenk dat Daniel echt zo zou kunnen reageren als ik de waarheid zou vertellen. Ik haal mijn handen door mijn haar en sla de dekens van mij af en loop de slaapkamer uit. Slapen kan ik nu toch niet meer.

Met een grote mok thee zit ik in een trui van Daniel op zijn balkon. Het is een uur of zeven, maar meer dan drie á vier uur heb ik niet kunnen slapen. Na mijn nachtmerrie durf ik niet meer terug te gaan slapen. De beelden spelen zich nog steeds af op mijn netvlies en ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik kan mij niet voorstellen dat Daniel zoiets zou doen, maar toch blijft het onbewust knagen.
‘Here you are. Come back to bed, Love. It is way to early to get up.’ Daniel staat in niet meer dan zijn bokser in de deuropening. Hij wrijft vermoeid over zijn gezicht en kijkt mij smekend aan.
‘Are you mad at me for what happened today?’
‘I don’t know. Maybe I should.’ Het blijft even stil en ik weet even niet zo goed wat te zeggen. ‘But not right now. I want to cuddle until the alarm goes off.’
‘Give me a minute.’ Ik til de beker thee op om aan te geven dat ik deze nog even leeg druk.
Daniel knikt, drukt een kus op mijn haren en gaat vervolgens, nog half slapend, terug naar bed.

Als de wekker drie uur later gaat ben ik toch blij dat ik terug in bed ben gekropen. Het is misschien niet lang, maar ik heb toch nog even kunnen slapen in de armen van Daniel.
Ik zet mijn koffer ingepakt en wel bij de voordeur als Daniel mijn naam roept.
‘What is it love?’ Vraag ik terwijl ik naast Daniel plaats neem op de bank. Nieuwsgierig kijk ik naar de laptop op Daniel zijn schoot.
‘Spy made a picture of us having a moment. He wants to know if he can put it online.’ Een lach rolt over zijn lippen als hij het zegt.
De foto moet genomen zijn vlak na de kwalificatie afgelopen zaterdag. We staan backstage in de pit box. Daniel heeft zijn handen op mijn heupen en mijn handen liggen op zijn borst. Ik weet dat ik vlak voor de foto is genomen Daniel om zijn nek ben gevlogen, op het moment van de foto heb ik net mijn beide voeten weer op de grond staan. We kijken elkaar stralend aan. Het geluk van zijn pole, maar ook de liefde is zeker te zien.
‘Wow, We look good. Love the picture. Can I have it?’
‘Yes, ofcourse. But can he put it online?’
‘What will it say?’ Vraag ik terwijl ik Daniel zijn vraag totaal negeer. Daniel opent de e-mail en ik zie dezelfde foto tevoorschijn komen alleen dan met de tekst "Finaly Daniel found his lucky charm" er onder. We beginnen allebij te lachen.
‘He can put it online.’ Knik ik goedkeurend wat een kus op mijn wang van Daniel oplevert.
Met een simpele “Yes” reageert Daniel op de e-mail.
‘In that case it will be online in just a second.’

En inderdaad nog geen twee minuten later zie ik de spy foto’s op de Red Bull Racing Instagram verschijnen.
Ik heb de foto’s van Spy altijd al hilarisch gevonden en kan het nu dan ook niet laten om uitgebreid door de foto’s heen te bladeren.
‘You should check my insta,’ fluistert Daniel. Verbaasd kijk ik op van mijn telefoon recht in het overdreven lachende gezicht van mijn vriend. Ik ga meteen naar zijn Instagram pagina en zie dat hij de Spy foto van ons heeft gedeeld. Als reactie heeft hij alleen een “angelface” neergezet.
‘Nah, That’s so cute,’ mompel ik waarnaar ik hem in een knuffel trek. Ga hem missen de aankomende weken.

Vampiremouse®

Reacties (6)

 • GossipGirl21

  Ja heel heftig.

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Wat heftig van je ongeluk! Hoop dat het inmiddels weer wat beter met je gaat..(flower)

  Super leuk stukje! Door alle drukte bedacht ik me net dat ik nog een hoofdstukje te goed had! Altijd een fijne gedachte haha:)

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Jeetje! Wat heftig! Ik hoop dat je niet blijvend letsel hebt opgelopen? Lekker je tijd pakken om te herstellen, hoor! Sterkte!

  Super tof stukje weer! So romantic! I love it!(H)
  Ik snap wel dat ze bezorgd is, ik had het hem ook niet verteld haha maar ja, de waarheid zal wel boven water komen binnenkort(flower)

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Omg!!
  Das heftig om te lezen!!
  Heel veel sterkte!!!
  *stuurt max en daniel in pakketje naar je toe om je op te vrolijke*
  Geef je even melding als ze zijn aangekomen 😇
  Weet verder niet hoe je kan helpen.
  Hoop dat heb snel wat beter voelt

  Wat heeft ze gedaan vroeger?!
  Daniel is zo schatje!!!
  Ze zijn ook al zo leuk samen!!!
  Nu word her afkicken voor beide meiden

  Kudo!!!

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  *sends another army of max and ric to take car of her* if you need me, you can always send me a pm!(H)Lekker rustig aan doen de komende tijd!

  Maar yaaay:DIk zag het al helemaal voor me wat er gebeurde. Ric in boxershort, de spy post enzo! Haha. Maar ik zie the honey badger nog niet zo reageren tbh, denk dat hij daar dan weer te veel om haar geeft 😂😂

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen