Hoi lieve lezers,

Na bijna 160 hoofdstukken is het tijd om dit eerste deel af te sluiten. Het verhaal doet mee aan FOTY en moet dus voor zaterdag afgerond worden en daarnaast vond ik het sowieso beter passen om het in tweeën te splitsen, aangezien het vervolg een heel andere focus heeft dan dit eerste deel (en mán het is langer geworden dan ik dacht. Langer dan mijn boeken en die zijn al zo dikxD).

Dus ja, voor degenen die niet van dramatische eindes houden: er is een vervolg! Al kan ik niet beloven dat dat níét tragisch eindigt - jullie hebben inmiddels vast wel door dat ik niet zo van de feelgood verhalen ben.

Anyway, ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle kudo's en reacties. Ik vind het heel gaaf dat dit verhaal in de top creaties van dit jaar staat, aangezien de fanbase van SOA echt heel mini is hier. En ik vind het nog toffer dat sommigen van jullie door deze fic SOA zijn gaan kijken. (:

Dit verhaal heeft me echt geholpen om weer helemaal in een verhaal te zitten en jullie motiverende reacties hebben daar zeker toe bijgedragen. Keep the good work up, ik kan jullie niet uitleggen hoeveel het voor een schrijver betekent dat jullie de moeite nemen om een reactie te plaatsen.

Goed, voordat ik emotioneel ga worden (wat ik al een beetje ben, maar thank god hoef ik Dana en Juice nog geen gedag te zeggen), hier is de link naar het vervolg, Ghosts. En ik zou het geweldig vinden als jullie nog even willen vertellen wat jullie de meeste memorable scène(s) vonden. <3

Heel veel liefs,
Natas

Reacties (5)

 • NicoleStyles

  Omg ik ben zo blij dat er een vervolg komt ik bedoel al die cliffhangers damn echt wat een steen goed verhaal.
  En op 5 december kan ik heel blij zijn met dit cadeautje(H)

  2 jaar geleden
  • Croweater

   Nou deze reactie van jou was ook wel echt een cadeautje haha, dankjewel! Ik ben blij dat je ervan genoten hebt. ^^

   2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Yes deel 2 woehoe!
  Ik ga zeker een abo nemen. En dan moeten we die maar in de top kudos van 2019 helpen toch!
  Memorabele stuk... Hoe kan ik daar nu uit kiezen... Het bloed van Juice op de chocolade is m'n ruwelijk bij gebleven, net als de moord op opie, maar ook het huwelijksaanzoek en alle "romantische" momenten die ze deelde.
  Maar het meeste wat mjj is bijgebleven is jouw manier van schrijven. Hoe jij de personen neer zet en deze zichzelf laat ontwikkelen op papier vind ik heel gaaf! Ik kwam eng realistisch over. Kan niet wachten op deel 2.

  X

  2 jaar geleden
 • iceprinces14

  Thank God voor een deel 2

  2 jaar geleden
 • Heronwhale

  Omg ik ben tevreden gestemd, er komt een deel twee THANK GOD. De scene die mij t meest indruk heeft gemaakt is het kerstdiner (het was kerst toch). Want toen dacht ik, jdkabfakfbwks nu gaat het fout. Maar t verhaal in zijn algemeen was ook gewoon fantastisch(yeah)

  2 jaar geleden
 • Phlegethon

  To be fair, bij Sons of Anarchy past ook niet echt een happy end. Dus hoe shit het ook is voor ons, zo'n einde zou nog niet eens zo gek zijn...

  Er zijn te veel gave dingen voorbij gekomen om uit te kiezen voor memorabele scene's. Hoe Juice en Dana wat begonnen te worden, hoort daar in elk geval bij. Maddox pov's moet ik hier ook wel even noemen, want die vond ik namelijk stiekem erg tof om te lezen.

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen