Foto bij ~20~

Ik hoop dat jullie het stukje leuk vinden!

Ik ontwijk soepel een vuist van Emmett. Ik wil hem een klap terug geven maar nu ontwijkt hij mij. Ik grom geërgerd en de jongen begint zacht te grinniken. Ik buk vlug als hij nog een keer een vuist naar me uithaalt en geef hem een trap in zijn maag. Waardoor hij een stuk naar achter schuift. Mijn concentratie word verbroken door geblaf en gegrom van de zijlijn en verbaast kijk ik die kant op. De groep wolven staat naar ons te kijken! Ik kijk weer op en voor ik iets kan doen beland Emmett zijn vuist in mijn maag. Ik vlieg naar achter en knal hard tegen een boom aan. Met een plof kom ik neer op de grond en kreun zachtjes. Ik hoor gekraak achter me en verbaast kijk ik achter om. ik zie hoe de boom omvalt en ik zucht zachtjes. Zo hard ben ik toch niet?
‘April?’ Roept Emmett bezorgd. Ik kijk zijn kant op en glimlach naar hem.
‘Het gaat wel Em. Daarvoor zijn we toch aan het trainen.’ Zeg ik waarop hij knikt. Hij helpt me overeind en samen lopen we naar de groep wolven. Alle wolven kijken verbaast naar mij.
‘Misschien is het makkelijker als je het ze laat zien.’ Zegt Edward tegen me waarop ik knik en weg loop. Zodra ik tussen de stuiken sta kleed ik me uit en verander mezelf naar een wolf. Ik loop weer terug naar de groep en ga braaf langs Emmett zitten. Het voelt zo raar om weer op vier poten te staan. Ik ben bijna nooit een wolf. De gedachtes van de andere wolven komen mijn hoofd binnen. Ik zucht en laat ze alles zien wat ik de afgelopen weken heb mee gemaakt.
‘Dus je bent half vampier half wolf?’ Vraagt Seth waarop ik knik.
‘Je kunt op bloed en eten leven?’ Vraagt Sam waarop ik ook knik. ‘Dus je bent geen gevaar voor de mensen uit het dorp en omstreken?’ Vraag hij veder.
‘Sam ik beloof je dat ik niemand iets aan doe. Ik heb een goede zelfbeheersing en als ik bij mensen ben heb ik geen neigingen om ze leeg te zuigen. Bij het idee al moet ik kokhalzen.’ Vertel ik ze waarop ze beginnen te lachen. Ik loop weer terug naar de bosjes en verander mezelf weer terug. Vlug kleed ik mezelf aan en loop terug naar de groep. Jasper begint met de uitleg en de demonstraties.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen