Foto bij ~23~

We rennen met zijn alle een open plek op en meteen valt mijn oog op Carlise die het moeilijk heeft met drie vampiers. Ik ren zo hard als ik kan op de man af en ruk een van de nieuwelingen van zijn rug af. Ik scheur zijn kop van zijn romp en slinger het hoofd weg. Carlise heeft de ander twee ook afgemaakt en kijkt mij dankbaar aan. Ik knik naar hem en ren dan bij de man vandaan. IK hoor Paul zacht piepen en verbaast kijk ik op. Ik zie dat hij word vastgegrepen door drie nieuwelingen. Ik ren op hem af en vlieg op een van de nieuwelingen af. Ik zie hoe Emmett het zelfde doet en met zijn drie maken we de drie van kant.
‘Thanks zus.’ Bedankt hij me en likt me over mijn wang.
‘Altijd broer.’ Antwoord ik naar de jongen en ren veder. Tussen het vermoorden van de nieuwelingen kijk ik ook in Seth zijn hoofd. Alleen maar om zeker te weten dat het goed met ze gaat. Het gaat goed met ze maar ze hebben het ook druk met twee vampiers. Ik bijt de kop van de gast voor me er af en kijk dan om me heen. Dat was de laatste! Het is nu over! Ik gooi het hoofd en het lichaam op een stapel en Carlise steekt de stapel vlug in de fik. Nu is het echt klaar! Jacob zijn geschreeuw onderbreekt mijn gedachten en vlug draai ik me om. Leah word bijna vastgegrepen door een nieuweling, maar Jake duwt haar aan de kant. Voor de nieuweling zijn arme om Jake kan heen slaan. Heb ik Jake al weg geduwd en beland ik zelf in de armen van de jongen.
‘April!’ Schreeuwt Paul naar me en op dat zelfde moment voel ik hoe de lucht uit mijn longen word geknepen. Ik hoor het vreselijke geluid van het kraken van botten. Mijn krakende botten! Ik schreeuw het uit van de vreselijke, martelende pijn. Op het moment dat ik denk dat hij me nooit meer los zal laten en ik zal steven, laat de nieuweling me uit het niets los. Ik val met een klap op de grond en ik jank het uit. Meteen transformeer ik ook terug. Ik kerm het uit van de pijn. ik blijf dood stil liggen om mezelf niet nog meer pijn aan te doen. Ik zie dat er iemand boven me hangt en meteen herken ik Paul.
‘Rustig maar April. Het komt allemaal wel weer goed.’ Probeert de jongen me gerust te stellen maar ik hoor de twijfeling in zijn stem. De jongen trekt me vlug een shirt aan zodat ik niet naakt hier op de grond lig. Ik krijs het uit en ik voel de tranen over mijn wangen stromen. ‘Het komt echt goed.’ Mompelt de jongen. Hij tilt me voorzichtig op, maar alsnog voelt het vreselijk. De jongen kijkt me moederloos aan en loopt dan me weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen