Foto bij 31 Canada – Confession

Wauw jongens/meiden!! Al 170 kudo's.
Jullie lieve reactie en kudo's motiveren zo hard. Heel erg bedankt daar voor!
Ben door mijn voorraad heen, maar ga snel door schrijven want wil jullie met tweede kerstdag natuurlijk gewoon een leuk deel geven en hoofdstuk 33 wordt zooo leuk 🤫
Love You!

Thanks to Winterdawn voor het nalezen!
Btw. Lees allemaal ook de verhalen van Winterdawn #maxverstappen love them!

Luna’s point of view

Ik leun met mijn hoofd tegen de koude douche wand aan terwijl het water over mijn lichaam stroomt. Ik weet dat het een ijdele hoop is, maar ik zou willen dat het mijn nachtmerries en vermoeidheid zou weg spoelen. Ik zie er niet uit, dat hoeft niemand mij te vertellen. Ik zie er helaas net zo uit als dat ik mij voel. Slecht. Er schijnen ook fans te zijn die mij hebben gezien en zich afvragen wat er aan de hand is. Ik ga die reacties en berichten niet lezen. Ik weet hoe ze online kunnen zijn. Dan ga ik mij alleen maar slechter voelen.
Ik schrik op als ik gerommel bij mijn voordeur hoor. Voordeel van een klein appartement, je kan alles in je hele huis horen. Ik doe vliegensvlug de douche uit en pak mijn handdoek van het rek. In mijn hoofd gaat er door mijn hoofd wie het zou kunnen zijn. Het klonk alsof er een sleutel in de deur werd gestoken. Het is midden op de dag, een inbreker zal het niet zijn. Maar niemand komt zomaar mijn huis binnen.
‘Love, are you home?’ Ik verstijf door de stem die uit de gang komt. Shit, hoe komt hij nu weer aan mijn sleutel in Nederland. Hij hoort nog in Canada te zitten.
‘Yes, I will be done in a second. Make yourself at home.’ Ik kan een grijns niet onderdrukken als ik mij bedenk dat mijn vriend in de woonkamer staat. Zonder het mij te laten weten. Maar ik maak mij ook meteen grote zorgen. Als hij mij zo ziet dan weet hij meteen dat er meer is. De afgelopen dagen aan de telefoon zei hij al dat hij het hoorde, maar nu kan hij het ook nog een zien. Ik werp een blik in de spiegel. Eerlijk is eerlijk, zelfs make-up haalt dit niet weg. Ik hoop maar dat de zaak tegen Davey snel is afgelopen. Dan kan ik het afsluiten.
Ik sis even van de pijn in mijn ribben als ik te ruw met de handdoek over mijn ribben ga. De genezing gaat heel goed, maar met alles wat ik doe moet ik rekening houden met hoe ik het doe en welke bewegingen ik erbij maak. Dat is ook iets wat niet echt helpt voor mijn nachtrust. Ik droog mij snel verder af voor ik mij in mijn badjas hijs en naar Daniel toe kan.
‘Daniel.’ Lach ik met een stralende glimlach als ik hem, met een glas drinken, op de bank zie zitten. Hij staat snel op en komt op mij af. Ik sla mijn armen om zijn middel heen en verdwijn in de armen die hij om mij heen slaat. Ik laat een opgeluchte zucht horen. Voor het eerst sinds Oostenrijk voel ik de zorgen van mij af glijden.
Ik maak een beetje afstand en druk mijn lippen op de zijne. Gewillig beantwoordt hij mijn kus.
‘I missed you.’ Mompel ik tegen zijn lippen aan.
‘I missed you too.’
Na onze zoen haalt hij zijn armen van mij af en plaatst zijn handen in mijn nek.
‘Is everything alright, you look like crap.’ Ik laat even een vreugdeloze lach horen. Ik had gehoopt dat hij er iets langer mee zou wachten.
‘Thanks, for the obvious.’ Ik zucht even en kijk hem serieus aan.
‘Still can’t sleep. Nightmares keep me awake at night.’ Daniel pakt mijn handen en leidt mij naar de bank.
‘About what?’
‘Can’t tell you, even if I wanted to.’ Antwoord ik, wetend dat dit hem niet geruststelt.
‘We are not going to have the same discussion as we had on the phone last Friday.’
‘I’m sorry okay, but I just can’t tell. If this comes out, I’ve to pay an amount of money I don’t have.’
Ik haal mijn handen door mijn haar en kijk hem radeloos aan. Ik heb al zoveel op het punt gestaan om het hem te vertellen, maar ik heb die weet ik hoeveel ton niet die ik moet betalen als ik hem vertel wat er vijf jaar geleden in Monaco is gebeurd.
‘Money is not a problem. I will pay, if that makes you tell me so I can help you.’
Zelfs Jade weet dit niet, maar ik moet het gewoon kwijt. Als Daniel het niet doorverteld komt niemand ooit te weten dat ik het verteld heb. Toch?
‘Look, Love. If you are not going to tell me what it is, I will go to your boss and ask him. Because if you act like this much longer, he has no Luna to work for him anymore. You can’t keep up the lack of sleep forever.’ Hij pakt mijn handen weer en drukt een kus op mijn lippen.
‘Ik hou van jou.’ Met grote ogen kijk ik hem aan.
‘And you know that so please, please tell me what’s bothering you.’ Zijn lieve woorden en het feit dat hij zojuist zei dat hij van mij houdt, in het Nederlands nog wel, zorgt ervoor dat ik mij overgeef.
‘Okay, but you can’t tell anyone. Not even Jade or Max. And please don’t be mad or anything.’ Daniel glimlacht opgelucht en spoort mij aan om te vertellen.

Langzaam begin ik Daniel te vertellen over Monaco vijf jaar geleden. De dochter van een goed betalende klant van de beveiliging wilde een beveiliger mee die niet zo zou opvallen als ze en weekendje weg zou gaan met vriendinnen. Zodoende ben ik gevraagd om dat weekend mee te gaan naar Monaco. Ik had alleen nooit verwacht dat ik daar zoveel jaar later nog steeds problemen mee zou hebben. Ik slik even en kijk even onzeker Daniel zijn kant op. Hij pakt mijn beide handen en kijkt mij met een troostende glimlach aan.
‘Well, we were in a bar in Monaco. It was her 18th birthday. It was an amazing evening. The girls really took me with her as one of her friends. We had a lot of fun. They had some drinks and I kept it with cola.’ Ik zie precies voor mij wat er die avond gebeurde. Ik weet nog goed dat de twee andere meiden even naar de wc waren gegaan en dat Ivy en ik op de dansvloer stonden. Althans Ivy stond er op te dansen met een gozer en ik stond er niet zo ver vandaan te kijken. Ik sta te kijken hoe ze staat te dansen als ik een jongen ineens een soort poeder heel snel in haar drankje zie gooien. In minder dan een seconde sta ik bij Ivy, sla het drankje uit haar handen en duw die mannen aan de kant.
‘The guy who was dancing with Ivy was Davey. The moment I took Ivy away from him, he started to shout stuff at me. In the first place I did not know he had anything to do with the drug. But when he started to act so angry, while the guy who put something in her drink stood right next to him, I knew something was not right with these two.’
Bij de gedachte aan Davey voel ik de rillingen alweer over mijn rug lopen. Ik weet nog goed hoe Davey Ivy bij haar bovenarm greep en haar mee probeerde te trekken. Ik weet nog dat ik Ivy heb losgetrokken waarnaar Davey en zijn handlager beide naar mij uithaalde. Wat ik vanaf dat moment heb gedaan is mij tot op de dag van vandaag nog een raadsel. Ik heb wel beelden gezien van een vechtpartij in de club waarbij je kon zien dat ik het was, maar dat kan ik mijzelf niet herinneren.
‘The only thing I knew was that the guys were laying on the floor passed out and that we got taken away by the police.’
Daniel is nog steeds stil en kijkt mij met grote ogen aan.
‘Go on.’ Spoort hij mij aan terwijl hij met zijn duimen over mijn handen wrijft.
‘At the police station I heard that the guys were injured really badly and that it looked not just like self-defence.’ Op het politiebureau mocht ik mijn baas bellen en werd het hele advocaten circus in gang gezet.
Ik mocht terug naar Nederland in afwachting van het onderzoek.
‘After a few days I got a call that I got sued for attempted homicide or something like that. My lawyer told me that I wouldn’t get a punishment like that because of the evidence of the drugs and all the witness statements.’
Ik zie hoe Daniel zijn ogen groot worden en hij even moet slikken. Voor een seconde ben ik even bang dat hij opstaat en wegloopt.
‘It’s okay, love. You did it to protect the girl.’ Hij geeft mij een troostende glimlach.
‘After a few months I needed to get back to Monaco for the case. At that point both of the guys were fully recoverd. They were aware of the fact that homocide was not going to work, so they wanted a claim for the damage they got. I really have no clue how they got to the end. But at the end I needed to sign some contract that non of this was allowed to get out in the open, because of bad publicity and stuff… So, by telling you I break the contract and I officially need to pay I don’t know how many tons now.’
Zonder verder nog iets te zeggen trekt Daniel mij in zijn armen en fluistert hij toe hoe trots hij op mij is dat ik het hem verteld heb en dat hij wel snapt waarom dit zo moeilijk voor mij moet zijn. Ik zucht opgelucht en val voor het eerst sinds lange tijd, in de armen van mijn vriend, rustig in slaap.

Vampiremouse®

Reacties (5)

 • GossipGirl21

  Ahw blijft geweldig hoor.

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Ik vind het knap dat ze het heeft verteld!!
  Blij dat daniel weet nu dag ze nu iemand heeft die der kan opvangen
  Ben benieuwd wat daniel er nu overdenkt!
  En hoe nu verder zal gaan!
  Kudo!!

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Ja, maar nu is het er wel even uit! She should be relieved!
  Het zal nog wel een staart krijgen maar daar denken we nu even niet aan! Daniel's reactie is all that matters now!

  Gefeliciteerd met je kudo's! Ik maak er 172 van! Nog 4 en je staat in de top van dit jaar! Dat zou wel super tof zijn!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jaaa ik sta in de top van dit jaar. Echt super vet!!!

   1 jaar geleden
  • LokiofAsgard

   Yass! Gefeliciteerd!

   1 jaar geleden
 • 33girlx96

  :|:O(zip)

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  ‘Love, are you home?’ Ik verstijf door de stem die uit de gang komt. Shit, hoe komt hij nu weer aan mijn sleutel in Nederland. Hij hoort nog in Canada te zitten.

  Hihi, dit zorgt er voor dat ik nog steeds in de lach schiet 😂😂

  Ben zooo benieuwd wat er verder gaat gebeuren. Like, ze denkt dat ze nu het contract heeft gebroken, but as long as they don’t know about it, she doesn’t have to pay it right? 😜😜

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen